Cezalı araç lafına da talep çok olmuş Ben de askerdeyken öyle cezalı bir uçakla fotoğraf çekilmişliğim vardır.
Bu fotoğraf da bayadır internette dolaşıyor. Yaratıcı bir şey açıkçası...
Cezalı araç lafına da talep çok olmuş Ben de askerdeyken öyle cezalı bir uçakla fotoğraf çekilmişliğim vardır.
Bu fotoğraf da bayadır internette dolaşıyor. Yaratıcı bir şey açıkçası...
ayıptır ya olanı var olmayanı var. adamlar tekerlere beton dökmüşler.
16 BH 631
ibretlik bir şey bence...
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
bu motora bu yapılırmı yaa :O
ULAN İNSAN AYRIMINI MEZARDA BİLE YAPTILAR bence ZENGİN MEZARI DİE BU DUR ARKADAŞLAR
arkadaşlar farkındaysanız motor hasarlı. heralde bu mezardaki kişi bu motorla kaza yapmış ve ölmüş yakınlarında anıt mezar babında motosikleti üstüne koydurmuş heralde.
hortlatmışsınız topacı ama ben genede yazayım.. türkiyede olsa sadece betonun içindeki kısım kalır orda alayını söker bizim millet....
Sen İp Atla Bende Atlarım,Sen Saklanbac Oyna BEnde Oynarım , Sen El Salla Bende El Sallarım, Sen Gül Bende Gülerim , Sen Camdan Atla Ben Gülmeye Devam Ederim:))
bu gsxr büyüklerine en başta da hayabusaya teker kaldırmış ve taş kesilmiş....
( böylesi bir mezar beni çok imrendiriyor ama seleyi tek kişilik yapmak gerekli, nemelazım, zebaniler artçı olursa bununla sıratı geçmek bile
haylice vakit alır
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
hani bir filimde vardı kayaya saplanmış bir kılıç vardı ve yerinden oynatıp kayadan çıkaranın oluyordu kılıç ve o medeniyetin başı oluyordu ya
Belki bu motoru çalıştırıp kayadan çıkaranda motorcuların başı olacak belki çıkaracak babayiğidi bekliyor olamaz mı? Olabilir
Dikkatli bakarsanız çok düzgün bırakılmış ve arka tekerde hiçbir bozulma zorlama yada komple saplanmış izlenimi yok muhtemelen yabancı bir ülkede dalga geçmek amaçlı yapılmıştır
kimse bişey çalmaz, bizim ülkemizde daha güzeli var
Uploaded with ImageShack.us
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)