hayırlı olsun kazasız, sorunsuz cezasız sürmen dileğiyle maşaallah, darısı bütün motosiklet sevdalılarına...
hayırlı olsun kazasız, sorunsuz cezasız sürmen dileğiyle maşaallah, darısı bütün motosiklet sevdalılarına...
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
Hayırlı olsun güle güle kullan darısıda başımıza demeden geçemicem
hayırlı olsun..kazasız belasız binmek nasip olsun
Hakan GÜNDÜZ
aman yavaş aheste
allah kaza bela vermesin hayırlı olsun.
bir virajı dönmenin iki yolu vardır
ya hızlı dönersin ya hızlı dönemezsin:cherry:
Hayırlı Olsun.Allah Kaza,Bela vermesin.
Çanakkale Aşığı..
Hayırlı olsun,güle güle kullanın.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
biras hırçın bir böcüge benziyor,ayşe fatma böcügünün fırlama tarzı hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
amin(honda 600 hornet)allah kazasız belasız sürmek nasip etsin.
Hayırlı olsun.. Kazasız belasız cezasız binin inşallah. Bizim de olsun birer tane tez zamanda. Amin..
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
neden herkes honda 600rr alıyor yamaha r6 daha güzel değilmi ? bana mı öyle geliyor
İkarus
CBR600'ün sesi Emirdağ'a kadar geliyor
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
herkese iyi dilekleri için cok tşk ederim..
dün gece elayak çekıldıkten sonra ilk denemelerımı yaptım.ninja250 dan sonra acıkcası baya bı agır geldi vites daha bi arkada debriyaj baya sertti..ısınmadan binme demıslerdi..10dk kadar 50'c ye gelmesını bekledım..acaba daha nelere dıkkat edıcem diye burda 600rr kullanıcılarına bakım dedım ama pek bi bilgi paylasımı olmamış..bilgilerınızı paylasırsanız cok mutlu olucam...
Düş kurmaya cesaret edenler,onları gerçekleştirmeye de cesaret eder
herkez yavaş yavaş muradına kavuşurken ben hala motosikletimi toplamaya çalışıyorum.
o parça al, dur para gelicek, 1 hafta bekle falan.
nedir lan bu hayatın benimle zoru.
neyse diyceğim hayırlı uğurlu kazasız belasız binersin işallah..
What goes around, Comes back arround...
hayırlı olsun öncelikle.
debriyaj çok sert geldiyse teli değiştirmekte fayda var derim. tabi motosikletiniz kaç model kaç km. de bilmiyorum ama sertleşen teli yağlamak vs. yerine değiştirmek maneti yumuşatacaktır.
öte yandan hareket etmeden önce 10 dakika kadar beklemek gereksiz. motor ısınmadan hareket etmemek gerekir diye bişey aslında yok. önemli olan motor ısınmadan zorlamamaktır.
Genelde ben dahil biçok kişinin yaptığı, motoru çalıştırdıktan sonra 2-3 dakika kadar ısıtmak ve ne zaman ki hararet göstergesinde rakamlar belirirse o zaman düşük tempoda sürüşe başlamak ve ideal çalışma ısısına gelmeden motoru sıkıştırmamaktır.
kazasız belasız güzel günlerde kullanın...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Güle güle kullan kurallara uyarak dikkatlice.
bu motoru canlı kanlı bir görmek lazım o haalde..
daha önce de hayırlı olsun demiştim sanırım ama tekrar kazasız sürüşler dilerim..hayırlı olsun..
ancak 1 dk çalışması hareket etmek için kafidir aslında..ve ısınana kadar fazla devirli kullanılmamalı ve zorlama yapılmadan sürülmeli..hareket halinde motorun ısınmasını sağlamak daha sağlıklı diye biliyorum..merak ettim canavarı..
Güle güle kullan arkadasim..
Kazasiz belasiz
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)