hayırlı olsun taş toprak dağ tepe çok gördüm kuma çıkanıda ilk defa...
hayırlı olsun taş toprak dağ tepe çok gördüm kuma çıkanıda ilk defa...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hayırlı olsun güzelmiş makinan güle güle kullan
enes dostum korumaların hayırlı olsun, yalnız scoyco eldiveni takıp çıkarırken fazla zorlama aynısı bende 8ayda çaput oldu
112ciyiz
cok güzelmiş maşallah bizede nasip olur inş. kazasız belasız.
Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!
Allah kaza bela vermesın enes temizmiş güle güle kullan
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
sağol cüneyt ustam eywallah.buna çok iyi bakıyorum valla diğerine benzemez
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:31 ----------
inşallah inşallah sağolun vibrasyonsuz hayat
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:34 ----------
olur olur gider.daha iyisini almaya çalışırım artık
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
bak benım yazıma alıntı yapmamışssın alındım bak
oo şuana kadar gördüğüm ybrlerden en güzeli bu [maşallah] ;) kazasız , belasız hayırlı olsun..
- Yanlış Bir Hayat Doğru Yaşanmaz..
- Yanlış Yapmadan Doğru Bulunmaz..
hakkaten yakışmış mor şeritler de gerçekten benim hoşumagitti birde mont alırsan mükemmel olacağına inanıyorum
İkarus
Çok güzel temiz bir motorun var, sende çok şık duruyorsun kazasız belasız iyi günlerde kullan..
sağolun arkadaşlar hepinize teşekkür ederim.bu arada şeirtler prosev pembe şerit motoruma son derece iyi bakıyorum.emsallerine göre baya temizdir diridir
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
ben bu motorun kafasına bitiyorum nedense.
hayırlı olsun.
Öncelikle hayırlı olsun enes arkadasım motorun güzel duruyor kazasız belasız diyelim
Peugeot 103<Mobylette<Çift Mobylette<Mondial 125 uag sonradan 150lik oldu :)<Kanuni breton 125<Çelik sk 125 :bounce:
Hayırlı olsun...
Hayırlı olsun kazasız belasız surusler...
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin tekeriniz düz bassın ( arkada ki apaçiler baya komik görünüyor buradan )
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
O kumlar zincirine bir zaman sonra zarar verebilir eskitebilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)