2 yaşındayken kaynar su güğümünü üstüme çekmişim :/ sol elim yanıktı ve tam açılmıyordu.cumartesi günü ameliyat oldum.ve uzun bır sure motorumdan ayrı kalıcam :( çok üzgünüm :(
resimler (((+18 dir)))
:(:(:(
2 yaşındayken kaynar su güğümünü üstüme çekmişim :/ sol elim yanıktı ve tam açılmıyordu.cumartesi günü ameliyat oldum.ve uzun bır sure motorumdan ayrı kalıcam :( çok üzgünüm :(
resimler (((+18 dir)))
:(:(:(
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
Geçmiş olsun. 2 ay çok büyük biz zaman değil. Bahara motora binebileceksin. Önemli olan sağlık dert etme kendine.
Keway SS250 - Honda CBF250 - Honda CBF500 - Honda CBF600SA (Enj) - Honda XL650 Transalp - BMW F800GS - CBF1000
Geçmiş olsun,eldiven yoktu herhalde..
facebook.com/kaskafa
adasel : teşekkür ederim. 2 ay :/ napıcm ben motorsuz :(
geçmiş olsun giden 2 ay olsun boşver sağlıktan onemli birşey yok bu dunyada.
Uçurtma, rüzgardan güç aldığı için değil, rüzgara karşı durduğu için uçar!!
güzel bi ameliyat olmuş. eğer gerekli özeni gösterirsen iki ay sürmez bile. sakın ha sakın tam iyileşmeden gidonu tutmaya kalkma yara yerlerini zorlarsan hem şekilsiz kaynar hemde daha uzun sürer iyileşmesi
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
en azından artçı olabilirim heralde ? : /
bak o olur
bi gaza bassam googlede arasan bulamazsın
arkadaşım geçmiş olsun, tamam 2 ay motordan uzak kalıcaksın ama elin daha önemli olduğunu düşünüyorum. elinin eski sağlığına kavuşması dileklerimle, 2 ay çabuk geçer.
Bence bu güzel bir haber. Elin iyileşşsin önünde motora binecek daha çooook 2 ayların olacak. Ara sıra çalıştırıp sesini dinleyebilirsin. Tozunu alıp tek elle karetekit misali cilalayabilirsin.
geçmiş olsun.............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
sağlık motordan önce gelir boşver motoru 2 ay değil 5 ayda b,iinmesen sağlığın için ne olur ki önce can gerisi teferruat
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
arkadaşlar motosiklet kazası değilki arkadaşın elinin durumu
neden düzgün okumadan yorumlar yapıyorsunuz?
geçmiş olsun...biraz sabredersen eline gereken özeni gösterirsen iyileşme süreci daha hızlı gelişir...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Bence de sevinmelisin elini istediğin gibi kullanabileceksin 2 ay sonra ne güzel
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
geçmiş olsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)