Hayırlı olsun tekerin her daim düz bassın
Hayırlı olsun tekerin her daim düz bassın
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Elle tutulabilen , sessizlik vardır..
hayırlı olsun güle güle kullan. motopark vardı avcılarda, orda da vardır sanırım kilit.
...eX...
hayırlı olsun yeni motorun
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
bende at mat deyince dev bişi sandım.. midilli la bu...güle güle kullan çok sevimli motor kerata...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
hayırlı olsun güle güle kullan. aramıza bi zn daha katıldı
bu motor tipi çok hoşuma gidiyor ama boyuma kiloma uymuyor malesef.Hayırlı uğurlu olsun.Aman dikkatli kullan kazasız belasız kullanman dileklerimle
Diş Fırçam Bile Motorlu :cherry:
Hayirli ugurlu olsun. Allah kazasiz-belasiz ve agiz tadiyla binmek nasip etsin
motosikletiniz gerçekten çok güzel kazasız belasız binmeniz dileklerimle...
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
İlk motosikletin heyecanı başka oluyor. O ilk anahtarını eline aldıgın an, ilk kontagını açtıgın an, ilk marşa bastıgın an veeee ve üstüne binip tekerleri döndürmeye başladıgın an. O 5-10 dk'lik zaman için roman yazasın gelir
Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanman dilegiyle
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullan. Nikelajlı kısımları temizlemek ve parlatmak için en iyi şey Metylan. Çok temiz görünen yere bile uyguladığında daha fazla parlatıyor. Hem ufak pas beneklerini de temizler. Nalburlarda bulabilirsin.
Güle güle ve kazasız belasız kullanmanı dilerim..
Kiliti, bauhaus veya Sirkeci'den uygun fiyata bulabilirsin..
24/27 Şubatı beklerim dersen !.. fuardan alırsın..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Benimde ilk motorum acemiliği onda attım, scooterchopper Hayırlı olsun güle güle kullan. Bu arada temiz tut hep
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
Hayırlı olsun Allah nazardan saklasın
Hayırlı olsun.kazasız binmen dileğiyle.
"Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal isen, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olmalısın"
hadi hayırlı olsun fazla basma uçarsın bak
Dünya üzerinde Türk’ten daha büyük, ondan daha eski, ondan daha temiz bir millet yoktur ve bütün insanlık tarihinde görülmemiştir... M.KEMAL ATATÜRK
TEKTEKER_RAMÇO,musta,TUNARIDE,adasel,drumstar,uniq e,by_moto,Levsy,abolgi,ahmet şimşek,m.s,Rocknrolla,kh1,F54,mezit,kerem182,KAARİ A,atiturhan,timoti,cousinecruis,jiraiya,askersss
iyi dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim
@metci
darısı başına umarım sende en kısa zamanda kavuşursun sevdiğine
@shule
teşekkürler, daha erken ama racinglerdede gözüm var
@mctsnr kitapcıkta yazıyosa yarın bakabilirim kitapcık motordada
herşeyleri aynı galiba, yağ miktarlarıda aynıdır büyük ihtimalle
@ToeX
saol hocam haritadan baktım sosyal tesislerin oralardaymış yarın bi bakarım
@ELINT
ilk 10dk gerçek olup olmadığını sorguluyo insan.ben 500mt kadar gittim sonra uygun bi yerde sağa çekip indim biraz pıtırcığımı inceledim sonra yoluma devam ettim
@Slayerrr
saol hocam sorcam bunu. bide motorun sahibi farklı bişey daha demişti ama ismini unuttum aklımada gelmiyo
@Şeyh Şamil
bauhaus aklıma gelmemişti ama doğru diyosunuz herşey var orda akşamda beylikdüzüne gittim ama teşke uğrasaydım neyse artık yarın gezmem için bahane olur bana
akşam eve gelince üstümü değişir değişmez dolaşmaya çıktım. önce biraz avcılarda açık motorcu aradım, sonra parçacılarda toros farı baktım ordanda beylikdüzü torium a gittim
sahilde tur atarken bi tane eski model hayabusaydı sanırım arkamdan geliyodu yanıma gelip yavaşladı helal kaptan dedi selamlaştık gitti yolda gördüğüm bi çok motorluya kornayla selam verdim bazıları anlamıyo ama olsun bu arada eve geldiğimde km saatime baktığımda 30km dolaştığımı farkettim
buda plakam görürseniz durdurun tanışalım
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Hayırlı olsun.Güle güle kullan kardeşim.
Yanlız bir şey dikkatimi çekti.Sen motora sağdan binip iniyorsun galiba.Bu kadar zamandır forumdasın.Motosilete soldan binilip soldan inileceğini okumadınmı hiç bir yerde
Ders bir........
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
@casillas00
saol arkadaşım
@necatik35
saolun hocam, soldan inip biniyorumda ben bu kaska karşı çok titiz olduğumdan düşmesin diye ikide bir yönünü değiştiriyorum bide bu kaskın clipsli kayışı kaskı taktığımda nefes boruma çarpıyo.yutkunamıyorum.bende sıkmıyorum onu.kask sıkı oluyo kafama zaten. ama ona bi çözüm bulabilirmiyiz acaba?
tavsiyelerinizi herzaman dinlemeye hazırım tecrübelerinizden faydalanmak isterim
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)