Hayırlı olsun... Şıkır şıkır görünüyor. Tekerin düz bassın...
Hayırlı olsun... Şıkır şıkır görünüyor. Tekerin düz bassın...
2015-Honda VFR 800X VTEC Technology User...
2013-2015 Yamaha R6
2008-2013 Yamaha MT-03
Hayırlı olsun kardeş , sende demiratlılar kervanına katıldın artık
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
kazasız belasız mutlu gunler ıns. bide ben alsaydım :D
Arabalar bedenimi,motosiklet ruhumu taşır.
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
GaCCaLL,huska,cewdeath311,cesur509,Osbourne,-eren-
saolun arkadaşlar
@omur.38 saol kardeşim daha iyisi senin olsun
@cbr125cbr
saol dediğin yere bi bakıyım bu aksam
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Hayırlı uğurlu olsun,
herkes bir bir hayallerine kavuşuyor sıra bana gelecek mi acaba?
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Hayırlı olsun kazasız güzel sürüşler.
hayırlı olsun iyi günlerde kullan
AT, AVRAT, MOTOR...
Rüzgarın bol olsun arkadaş. tekerine taş değmesin inşallah
Keway SS250 - Honda CBF250 - Honda CBF500 - Honda CBF600SA (Enj) - Honda XL650 Transalp - BMW F800GS - CBF1000
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin...heyecanını anlayabılıyorum.4.motorum hala ılk gun gıbı heyecanlanıyorum.ve senı tebrik edıyorum verdiğin ciddıyet ıcın.çunku cogu scoter kullanıcısı kask takmıyo..cok şık olmuş..sanırım sen ilerde chopercı olacakmıssın gıbı duruyor..çantaları da cok begendım..
Düş kurmaya cesaret edenler,onları gerçekleştirmeye de cesaret eder
Arkadasım hayırlı ugurlu olsun öncelikle
Ya arkadaslar bende bu motorun asya as125t olan modeli var. tipleri aynı zaten. 3-4 aydır kullanıyorum ama ön tarafında 4 tane kırmızı ısık var onlar ne işe yarıyo bilen varmı_? bide yağ haznesi nekadar alıyo 1 litreden az ama ne kadar. Sende kitapcıgı felan varsa bi bakıver sana zahmet ?
hayırlı olsun güle güle kullanın.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
hayırlı olsun kazasız belasız surusler...
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
Hayırlı olsun keyifli sürüşler...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)