dost acı söyler,
bir baba olarak yazıyorum.. anan baban seni bugünlere getirene kadar ne emekler harcadı sana bilmiyorsun.. allah korusun ama başına birşey gelse, sadece kendine değil, arkanda bırakacağın sevdiklerine ne kadar yazık farkındamısın acaba.. motor kullan, buna kimse birşey demez ama usturubu ile kullan. videoyu seyretmedim ama resimlerden görüldüğü kadarı ile sadece eldivenin var. sevdiğin, aşık olduğun bir şeyi ömür boyu yapmak istiyorsan, layığı ile yap. korumasız olarak lütfen motora binmeyin. boş yolda olsa, başınıza her an bir felaketin gelebileceğini unutmayın. önünüze kedi-köpek birşey fırlasa asfalta yapışır gidersin.. inşallah kulağına küpe olur.
motor bu şekilde yakışmamış, kıyafeti giyersen 10 numara olur.
sevgi ile kal..
motorda motor, ille de motor
Kazasız belasız iyi günlerde kullan...
Kabahat bu cocukdami sizce. Ilk kullanmanin heyecani olur böyle seyler. Race motor gaza getirir insani. Insanda peygamber sabri olucakki o gazi asilmasin, mümkün degil.
En büyük kabahat bu motoru emanet olarak veren adamda.
Ben babama bile vermiyorum motorumu.
Aman dikkat et kardesim yanlis isler yapiyosun aklinda olsun, bendende abi tavsiyesi sana.
http://difm :cat:
.öncelikle şunu belirteyim ki öz abimmiş gibi öğüt vermeniz ve insancıl bir şekilde yaklaşımızdan dolayı teşekkür ederim.bazı arkadaşlar gönderme yapmışlar mutlumusunuz.mutluysanız kendınızı biyere gelmiş görüyorsanız ne mutlu bana.
ama şunu söylemeden edemicem.öğüt veriyorsanız da işe yaramasını umuyorsanız insanlık adına 1 2 adım atın ve ona göre davranın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:01 ----------
teşekkür ederim saol abi.
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
KUTLARIM bu zamana kadar dikine video çekmek kimsenin aklına gelmedi heralde.büyük buluş
izleyip teşekür edenlere ne demeli bilmiyom
İSTİSNAYIM KAİDEYİ FENA BOZARIM
izm35 iphone 4 ile dikine tutunca dikine video cekiliyo kardeşim denemesi bedava ayrıca gursus ve kacar38 siz apaçi görmemişsiniz ben hiç pist yoluna gidipte motorunu arkadaslarıyla beraber deneyen apaçi görmedim gerçek apaçiler yollarda siz onlara dikkat edin yolunuzda farınızda açık olsun son olarak rman sen motoru babana bile vermiyo olabilirsin demekki ben arkadaşımın tecrubesine guveniyorumki vermisim ben kendim full koruma geziyorum ztn o korumasız biniyorsa bu onun eksiğidir.
apaçi demedim apaçilik sezdiğimi belirttim.
apacilik cc ve pist yoluyla ilgili değildir.
apacilik insanın içindedir .bazen bir cub üzerinde gösterir kendini bazen 600f üzerinde koruma olarak sadece kask ve eldivenle beliri verir.
arkadaş yanlış anlamasın görüşüm bu şekilde sonuçta kendi can güvenliği
Hayırlı uğurlu olsun genç kardeşim kanı kynıo tabi bnde olsa bnde gazlardım ama Dikkat güvenlik gerçketen cok önemli kendi canını hıce saymak tamm da miletinkini hiçe saymak bni aşar kazasız belasız sürüşler :D bi gün bnde gazlıcam ins
Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper
Kask takmalısın.Ben 100 CC'de kasksız bir yere gitmiyorum.Çünkü kendimi seviyorum. <3
Belki de ilk önce yanlış insanlarla tanışmasaydık , doğru insanı bulduğumuzda onların değerini anlayamazdık ...
gursus: nede olsa kendı canı dıyorsun ama neden bir kardeşine öğüt verir gibi değilde ..... geçmeye çalışıyosun =)
burakASLAN: vıdeoyu ızledıgınden emınmısın
gursus: teşekkür ederim abi.
ohoooo daha cok yol var o kameradan sinek gibi gecmen lazım=)))
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)