bir .. benzememiş bu motorlar. modifiye edecekseniz commuter değil; super moto, racing, cruiser gibi modelleri tercih etmelisiniz.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
güzelim ybr ler ne hala gelmiş cruiser modeller üzerinde hoş duruyo modifeye çalışmaları bunlar da apachi işi oluyo
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Konu Sahibinin Hiç Yorumu Yok
Arkadaşlar Herkesin Kendi Tercihi,
Tamam Buraya Yorum Uğruna Koymuş Ama Nede Olsa Zevk Onun,Motor Onu...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
yeni uyandım yorumlarınız için teşekkürler benm motorum yok nisanda ybr125 almayı düşünüyorum, eleştiriler bnm için iyi oldu, motor aldığımda modifiye yaparken aynaları kesinlikle sökmem, amortisörler baya inmiş farkındaym yorumlarınızı görmek için açtım konuyu, 140 anca yapar fln demiş bi arkadaş, bu motor race deil ki 125lik motor amaç görüntü ve güvenli sürüş, 125lik motordan 200km hız istenmez galiba? iyi forumlar
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
teşekkürler arkadaşım, bana daha güzel geldi bu motorlar zevkler tartışılmaz
dostum şöyle yapalm, sen bana bi tavsiyede bulun ben ybr 125 alıcam 1. veya sonuncu resimdeki gibi yapmayı düşünüyorum onlara ek olarak amortisörleri kaldırmak lazım biraz,aynayı da taktık başka ne gerekli ? tavsiyeleriniz nelerdir. bu şekilde bnm hoşuma gidiyyor, özellikle 1 resim biraz daha güzel senn fikrin nedir ?
kardeş birinci resimdeki gibi cantlara şerit çek tamamdır bence gerisi boş tabi bir iki şeyde yapabilirsinde her zaman sade motor daha iyidir benimde yalan değil lastiklerde panter vardı hepsini çıkardım şuan sade biniyorum
dostum ben aldıktan sonra biraz öne yatırasım var, 2 jantlara şerit çekicem,3 m direksiyon,4 belki çift egzos yapabilirm görüntü güzel duruyor,zenon far,aynalar takılı güzel olur diye düşünüyorm
1 önünü indirmeni tavsiye etmem sebebine gelince tak tak diye vuruyor
2 jantlara şerit çekebilirsin
3 m direksiyonu takmana birşey demem ama aynalar mutlaka olsun
4 çift egzos yapacaksın kardeş de bir yararı yokki bence sade daha güzel duruyor birde alanyadaysan ikinci egsozu polis durdurursa söktürüyor burada tavsiyem yapma derim
yamaha bu motorlara el koymalı!!!
alırsan sakın kurcalama orjinal kalsın, önü düşürürsen yol tutuşu ve ağırlık dengesi değişecek jant şeridi motor renginde olursa hoş durur, başka bişey yapmak hem motora hem kesene zarar
bir de şu açıdan bakalım, o tarz değişikliklere harcayıp kazanacağın statü yerine kendine koruma ekipmanı al emin ol daha fazlasını kazanırsın (en başta sağlık ;) )
Ninja
yav arkadaş bu modifiye değil apachilik bide şu fara neden şapka takarlar okadar komik oluyoki)
Mustafa Kemal Atatürk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)