ne demek gerekli bulamadım şimdi...
ister istemez kendimi araanın sahibinin yerine koyuyorum.. o anda ne düşündüğünü algılamak istiyorum..üstelik o adamın bu düşüncelerini tüm motorcular hakkında düşündüğünü düşününce biraz daha fazla üzülüyorum..bilmem anlatabildimmi..
bütün bunlarıda 3 kişinin yarışmak uğruna ve kasksız olarak büyük ihtimal suçsuz bir araba sürücüsüne ve aracına zarar vermeleri sebebiyle düşündüm..sanırım ne düşündüğümü anlatabilmişimdir artık...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Önce kim ölücek yarışı yapıyorlardı herhalde.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
araba sürücüsünü anlattıgı çocukların ilerden hızlı geldiğini gördüğünde arabayı sağa cekmiş durdurmuş sonra olan olmuş :s
yazık başka bişey denmez...
gerizekalılar
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
demekki doğru düşünmüşüm..şimdi diğer düşüncemi yazabilirim sanırım..
böyle gerizekalılar yüzünden tüm motorcuların adı lekeleniyor...
daha değişik bir sahne de olabilirdi..çarptığı şey,bir anne ile çocuğu olabilirdi..bebek arabası da olabilirdi..daha kötüsü onları öldürebilirdi de...
son bir şey daha..böyle motorcular olmaz olsun!!!!
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Çoğu kullanıcı altındaki aletin ne olduğunun farkında değil. Oyuncak muammelesi yapıyorlar. O arkadaş bir forum üyesi ise iyileşince gider başlık açar: Arkadaşlar kaza yaptım bi daa motormu tövbe... sanki kazayı yapan motor.
motorcunun ailesi ve çevresi ile birlikte anti-motosiklet camiasına kaç aile daha katıldı acaba!!!
Ninja
canları bu kadar ucuz olmamalı...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hatalı sürücüler cahil. malesef ülkemizde bu şekilde sadece motor değil araba kullananlarda var. madalyonun bir de öteki yüzü bu. tam tersini düşünelim normal bir şekilde seyir eden 3 motorcu olduğunu ve bunlar gibi dengesiz gerizekalı ve dikkatsiz bir araba kullanıcısın gelip motorlara çarptığını düşünelim.
sonuç aynı değil mi???
yani burdan ne çıkıyor EĞİTİM
eğitim olmayan yerde bu tip şeyler sıkca görülür.
Arkadaşlar hata yapanları uyaralım !!!
ne bileyim belki faydası olur.
enjoy your ride and enjoy forever
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)