@Ante
Aslında Toyota örneği güzel bir örnek. Çünkü Toyota da BMW gibi hatalrını servislerinde genllikle garanti kapsamında giderme yolunu seçtiler.Bol bol geri çağırmalar oldu benim de takip ettiğim kadarıyla. Yani HONDA gibi yağ yakan motorlarını prestij adına reddetmekk yerine servise çağırıp gerekeni yaptılar. BMW de bence türkiye hariç diğer ülkelerde bu şekilde hizmet veriyordur elbet(buradaki tek fark borusan adlı firma)
Bu tür işlerin Bakanlık yada yetkili mercilerden nasıl geçtiğni inan öğrenmesen daha mutlu olursun. Genellikle sende bende bol miktarda bulunmayan ve yeri geldiğinde "...talks!" yapabilen şeyler...
Bir de böyle organizasyonları gördükçe BMW nin sağlam olduğunu düşünmüyorum. Yani sebep bu tür şeyler değil. BMW hakkında genel kanı o yönde. Ama çok sıkıntılı motorlar da var. O yüzden bence en sağlam değil de en çelişkili(Şaibeli:D) motor üreticisi...
Birde yarışmalarda tabiki motorda çok ciddi değişiklikler yapılıyor...Ama bir araç efsane olabilmişse mulaka ve mutlaka alt yapısı sağlamdır diye düşünüyorum
Aslında bukadar uzun uzadıya yazdım ama bakıyorumda "yazdıklarına katılıyorum" diye de özetleyebilirmişim meğer :D:D:D
Bu kompakt paket olayını da anlayamadım sevgili MİRA...?? Açıklar mısın benim için, yoksa kendinle birlikte gömecek misin bu sırrı