Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
adam kaskı kafasına kovayı km saatine takacağına tam tersini yapmış
gerçi km saatinin üzerindekide kasktan çok barete benziyor
Yanlışlıkla takmıştır insanlık hali
BYZ ARABALI ÇOCUK...
ama resme dikkat edin tek kova yok 3 kova içiçe adam güveliğe çok önem veriyor :
Motoruna binecek olan tüm herkese yetecek kadar kask varrr
Arkada oturanda akllı başında birine benziyor halbuki, onun yerinde olmak istemezdim şahsen
adam aşmış artık.ne diyelim
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Kim ne derse desin kafatası bölgesini delici ve kesici yaralanmalardan koruyacağı kesin. Ancak ezici yaralanmalar için birşey diyemem
Not: Tabi kaza anında kask kafasında kalırsa
bari kovanın etiketlerini çıkarsaymış
Anlamadığım bizim vatandaşlar onu bile takmazlar süsleri bozulacak diye ama bunlar belki de parasızlıktan kask alamamışlar :D kafalarına kutu geçirmişler en azından onu da düşünmüşler :D
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
bunlarda bi tanede ben almalıyım nerde satılıyo acaba
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
arkadaki amca fena sarılmış ama elleri göremedim
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
yoğurtculara bak ordaa bulamassan aşagıdaki sitelerden online sipariş et
bu sitelerde indirim vardı yetişirsen alırsın
www.yokböylebirkask.com
www.bundaniyikaskmıolur.com
www.azraildenkoruyankask.com
Önündeki açık kask bunaltmış ondan kova takmış yoksa espri yapmak diye bir niyeti yok.
Biri baret takar diğeri yoğurt kabı...Asıl kaskı motora takmışlar, kafasına....
allah canınızı almaya bende ciddi ciddi sazan gibi daldım bende alayım ucuzsa diye
kaskı motora tkmış en komedisiiii buuu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)