Arkadaşlar sahibindende koruma ekipmanları ararken bir ilana rastladım ve sizde gülün istedim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...promotion_chva
[IMG][/IMG]
Arkadaşlar sahibindende koruma ekipmanları ararken bir ilana rastladım ve sizde gülün istedim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...promotion_chva
[IMG][/IMG]
Bir yumruktan daha serttir bir kadının sözleri ;
Biri dişlerini döker digeri düşlerini .....
berber önünde bekleyen dik saçlı stayla
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Çocuk özenmiş bezenmiş apaçi yapmış motorunu Lütfen emeğe saygı
Öndeki yazı herşeyi açıklıyor zaten.
apaçiliği bir hayat felsefesi olarak benimsemiş bir arkadaşımız
THENGES!Z Bir arkadaşmışfazla söze gerenk yok
Bu tür şeyleri yakıştırıp yapanlar nasıl bir pisikolojiyle girişiyorlar bu işe anlamak mümkün değil,bir tane sticker nasıl gösterir dediğim zamanlar oldu takmadım, bu motorun üzerinde 10 km yol git deseler bide üstüne para verseler gitmem bu tür uygulamalar komikten öte iğrenç.....
ifadeler "dakar" stikırı yapıştırıp tatlı su motorcusu olmaktan daha tutarlı
"serseri bir liseli eseri"
"ölüm tehlikesi"
"dengesiz"
gerçekçi bir çalışma yapmış genç, bu boyutunu takdir etmek lazım.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
THENGES!Z süper bir açıklama olmuş
hakikaten THENGES!Z miş
Fikirlere Kurşun İşlemez .
yurtdışında bu işi yapanlar dolayısıyla yabancı dilde yazınca pek de iplemiyoruz, aslında o yazdıkları her ne kadar çeviri olarak bizimkieri karşılamasa onların kültürlerinde burda yazılan yazılarla eşdeğer. ama orda bu durumu pek takan yok zira herkesin hayatı anlamlandırış biçimi farklıdır ve kimseyi ilgilendirmez. aynı şey burası için de geçerlidir. ne mutlu kardeşime ki motoruyla bütünleşmiş ve onu kendi keyfince donatmış. bundan kime ne ?
ya iyide bana söyleyecek söz bırakmamışsınız çok orjinal bir apaçi alkışlıyoruz....
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
Yeni nesil katkısız apaçi
Derbi Gpr 125 -> Sym Joymax -> Honda Forza 300 ABS -> Yamaha X-Max 400 ABS
Gayet açık sözlü bir arkadaşmış.
Öz eleştirilerini motoru üzerinde dile getirmiş. Ne güzel
Dengesiz !!!
150cc özel seri. (artık özel olmuş. Bu konuda kanıtı: )
ölüm tehlikesini arka koltugun altına yazmış.Artçı olucaklara bir uyarı sanırım. Gayet yerinde
Serseriliğinide inkar etmemiş.
Daha ne yapsın kaç insanın yüzüne yada motoruna bakıp karakterini anlayabiliyoruz.
Sürekli arebesk dinlendiğinde olur, normaldir. Motora falçata atmadı ya.
Bu Serseri Tam Bİr Liseli :D
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur
Motor sanki cikletten çıkmış gibi duruyor... ayrıca Ehliyetsiz modifiyeli ergenlerin bilinçlendirilmesi şart... Çoğu Kaykay gibi motor kullanıyor... Orantısız Bluğ..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)