motorumun yeni hali(aynalı)
Reklamlar
-
Aynalı hali çok hoş görünüyor
Reklamlar
-
-
enes_007 adlı üyeden alıntı
abi ben artık sübabları silindiri pistonu kendim takıyorum usta ile işim kalmadı artık çözdüm
:D kardeş bu motorun söküp takması kolay milli olmasından dolayı önemli olan eksantrik zincirli olanları söküp takmak onların ayarındanda incelik var bir diş geri ve ileri taksan zinciri ayar tutmuyor :D
-
enes motör on numero naptın dediğimi yaptınmı ?
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
Osbourne adlı üyeden alıntı
Aynalı hali çok hoş görünüyor
sağol abi böyle bir mesaj yazacağından emindim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:44 ----------
fat280 adlı üyeden alıntı
:D kardeş bu motorun söküp takması kolay milli olmasından dolayı önemli olan eksantrik zincirli olanları söküp takmak onların ayarındanda incelik var bir diş geri ve ileri taksan zinciri ayar tutmuyor :D
onlarada el atcam yakında sistem olarak takılmasını anladım ama egzantrik zincir ayarını ayarlamayı da yakında öğrenirim
-
yahabibucikl adlı üyeden alıntı
bu nası bi boya spreymi
henkel duck marka kaliteli bi sprey boya.üstünde made in germany yazıyor
-
motor çok guzel olmuş. arkadaki krom çanta taşıma demirinide şase ile aynı renge boyarsan daha da guzel bir görüntü elde edebilirsin belki
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
Ayna takmana sevindim , kaskı'da takmayı ihmal etmezsin umarım ...
Hayırlı olsun...
“Köpeğe atılan bir kemik yardımseverlik değildir. Yardımseverlik, en az köpek kadar aç olduğunda etini onunla paylaşmaktır.” Jack London
-
güzel olmuş elinize sağlık
2006BWS100-2007CBF150-2010CBF150-2007FZ6SFAZER-2006CBF600-2012CBF150-2012AGİLİTYCİTY125-2005CBF600-2006Z750S-2008GSXR600-2014CRF250L-2014JOYMAX 250-2013İNAZUMA250-2018S3 250-2014TGBX-MOTİON250
-
rasta07 adlı üyeden alıntı
Ayna takmana sevindim , kaskı'da takmayı ihmal etmezsin umarım ...
Hayırlı olsun...
boşamı aldık kaskı şu memlektte benden başka kask takan yok millet bana mal diyor 120 lira kaska verilirmi diye halbuki orta kalite bi kask.ekmek almayabille kaskla gidiyorum
-
enes_007 adlı üyeden alıntı
boşamı aldık kaskı şu memlektte benden başka kask takan yok millet bana mal diyor 120 lira kaska verilirmi diye halbuki orta kalite bi kask.ekmek almayabille kaskla gidiyorum
bende aynen senin gibiyim kardeş kassız 1 metre bile gitmiyorum kafamda olmayınca rahat edemiyorum millet desin dursun asıl mal onlar
-
bende aynen senin gibiyim kardeş kassız 1 metre bile gitmiyorum kafamda olmayınca rahat edemiyorum millet desin dursun asıl mal onlar
aynen krdeş 2 ay sonra B+A2 ye yazılıyorum artık rahatça dolaşırım
-
arkadaşım HANİ İLAN SİTELERİNDE ''TEMİZ''TABİRİ VARDIR YA SENİN MOTORDA ONDAN KAZASIZ SÜRÜŞLER MODİFİYE DİYİM ARTIK..ÇOK SADE BENDE BÖLE BİŞİ YAPARDIM..SADE GÜZEL DURMUŞ..MOTORUNBU HALİNİ KORU BENCE..ARKADAŞLAR DA BANA DİYORDU ŞÖLE YAP BÖLE YAP BU HALİNİ HİÇ BOZMA..BENCE MOTORUN..RX 135 ZATEN UÇAK AMA RESİMDE TAM STUNT TARZI YAPILMIŞ
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
fatih kardeşim tebrikler
-
kartal07 adlı üyeden alıntı
fatih kardeşim tebrikler
sağol abi belki ikindileyin yanına uğrarım abi bugün :D
-
sercan2667 adlı üyeden alıntı
arkadaşım HANİ İLAN SİTELERİNDE ''TEMİZ''TABİRİ VARDIR YA SENİN MOTORDA ONDAN KAZASIZ SÜRÜŞLER MODİFİYE DİYİM ARTIK..ÇOK SADE BENDE BÖLE BİŞİ YAPARDIM..SADE GÜZEL DURMUŞ..MOTORUNBU HALİNİ KORU BENCE..ARKADAŞLAR DA BANA DİYORDU ŞÖLE YAP BÖLE YAP BU HALİNİ HİÇ BOZMA..BENCE MOTORUN..RX 135 ZATEN UÇAK AMA RESİMDE TAM STUNT TARZI YAPILMIŞ
sağolun teşekkür ederim
-
kardeş şase ve üst kapak rengine bayıldım çok güzel bişey çıkmış ortaya maşallah kazasız belasız kullanman dileğiyle.
-
Marv adlı üyeden alıntı
kardeş şase ve üst kapak rengine bayıldım çok güzel bişey çıkmış ortaya maşallah kazasız belasız kullanman dileğiyle.
sağolun allah hepimizi korusun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)