Elimden Geleni Yapmaya Calıstım Bence Baya Bi Toparlandı Bundan Sonra Söz Sizde ...
Aldıgım Zaman Böyleydi...
Elimden Geçtikten Sonrada Böyle Oldu...
Elimden Geleni Yapmaya Calıstım Bence Baya Bi Toparlandı Bundan Sonra Söz Sizde ...
Aldıgım Zaman Böyleydi...
Elimden Geçtikten Sonrada Böyle Oldu...
[B][COLOR="Red"]....................................................................[/COLOR][/B]
Çok iyi dostummm ellerine sağlık. Özellikle farlara bittim yahu Gerçekten ellerine emeğine sağlık.
Helal sana beee Aydın,çok iyi bir iş çıkarmışsın,güle-güle kullan
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
hoca farlar güzel olmuş
[COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]
böcek gibi olmuş
güzel olmuş kafa grenajı ve aynaları nerden temin ettiniz ve fiyatlarını öğrenebilirmiyim
81VATAN__54MEKÂN
motor çok hoş olmuş ama tankpadini beğenmedim açıkcası motorun duruşunu bozmuş
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
çok teşekkr ederım cok sagol elımden gelenı yaptım dahada var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:02 ----------
aynalar yurt dısından geldi türkıyede fatıh kılıclının yanında calısan serkan dıye bı arkadasta satıyor 50tl bırde ınternette var renklılerı onlarda 40 ama onların guvenırlıgıne bırsey dıyemem sahıbındene koso yazarsan dıkkat edersın farlarda 200-250tl cıvarı bende eskıden vardı caldırdım oyuzden bır kısıde buldum denız motoru saatlerıyle takas ettım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:05 ----------
uzerındekı guzel motorda beyaz yok oyuzdende sıkıntı olmus olabılır sımdı jantlarda beyaz olucak uzerınde gene kırmızı mor sedef olucak ordan sonra hos gozukur ama yınede yorumun ıcın cok tesekkurler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:08 ----------
saol tesekkurler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:10 ----------
cok tesekkur ederım ınsallah kazasız belasız cok sagol
[B][COLOR="Red"]....................................................................[/COLOR][/B]
Kazasız belasız bin kardeşim, hayırlı olsun. Bende çok istiyorum ama parça fiyatları çok korkutuyor beni :(
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
kardeş motorun çok güzel heralde 250 cc bunlar kaç yapıyor max hızı kaç ?
max hızı 140 olmalı sanırsam
suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)
aydın adamım güzel olmuş...........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
250cc tek sılındır motor ıcın fazla bıle tahmını benım gordugum max150 oda denemek ıcın bırdaha o suratı gostermem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:41 ----------
o cıvarlar abı 140 max 150 ama makına ıcın yararlı suratlar degıl 90-100 zor drumda 120 yeter
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:46 ----------
saol ramco tekrar tesekkur ederım
Hadi hayırlısı aydın Güzel makina ama far iyi durmamış .Emeğine sağlık. Kardeşim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Ben bu farın ilk defa bi makineye bu akdar yakıştığını gördüm. Genelde kafası kesilmiş sinek gibi druyor ama bu motorda çok iyi durmuş...
Asla pes etme !
iki şekildede güzel maşallah allah kaza belavermesin. bir sorum olcak o farlarla iyi aydınlatma sağlıyormusun? zamanında çok araştırdım orginali gibi olmaz diyenler vardı şahsen kullanııpta yorum yapanlar veya kullanmayıp alma diyenler =) sence durum nedir.
Naked'i seviyorum
Twister güzel olmuş emeğine sağlık, değmiş..
farlar hoş olmuş eline sağlık
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)