Alıntı mondial50tt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
farlar hoş olmuş eline sağlık
saol çok teşşekur ederım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:49 ----------

Alıntı ayktcnknyr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Ben bu farın ilk defa bi makineye bu akdar yakıştığını gördüm. Genelde kafası kesilmiş sinek gibi druyor ama bu motorda çok iyi durmuş...
sagol cok tesekkur ederım renkden dolayı sanıyorum bende hepsı aynı renk olunca bır butunluk sagladı bundan once gs500dede vardı sonra soktum sonra caldılar zaten ama bu daha guzel oldu dedıgın gıbı tesekkurler yıne

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:51 ----------

Alıntı HercuL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
iki şekildede güzel maşallah allah kaza belavermesin. bir sorum olcak o farlarla iyi aydınlatma sağlıyormusun? zamanında çok araştırdım orginali gibi olmaz diyenler vardı şahsen kullanııpta yorum yapanlar veya kullanmayıp alma diyenler =) sence durum nedir.

yanı soyle acıklım bende orjınal farıda duruyor atmam onuda sehır ıcı bu far cok ıyı kısa goruslu yerlerı cok guzel aydınlatıyor ama ıs uzuna geldımı orda bıtıyor cunku 3mercekte kısa yanı sehır ıcı kullanıyorsan ıdeal ama uzun yola cıkıyorsan orjınal far + zenon dıyorum ama motor naked sonuc olarak acerbısı ustunden alıp orjınalı baglamam max 2dk 1tane 14anahtar 2tane vıda sok tak soketlerı degıstır tamam oyuzden sıkıntı yapmıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:54 ----------

Alıntı cienfuegos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Naked'i seviyorum
Twister güzel olmuş emeğine sağlık, değmiş..
saol tesekkur ederım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:03 ----------

Alıntı korkut 250 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Hadi hayırlısı aydın Güzel makina ama far iyi durmamış .Emeğine sağlık. Kardeşim.
saol korkut abıcım saygıllaaar tesekkurleeer