Oldum olası ısınamadım şu kedilere, hele motora çıkmalarına tahammülüm yok!!
Allahtan bahçede birkaç motor varda onlardan fırsat kalırsa benim seleye geliyor.
Oda haklı neden gelsinki Goldwing varken Supermoto totosunun yarısına yetmez
Oldum olası ısınamadım şu kedilere, hele motora çıkmalarına tahammülüm yok!!
Allahtan bahçede birkaç motor varda onlardan fırsat kalırsa benim seleye geliyor.
Oda haklı neden gelsinki Goldwing varken Supermoto totosunun yarısına yetmez
Kedi bile SS e binmiş bi bize nasip olmadı:D
Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper
bnim motorun brandasının içinde doğum yapmıştı bir anne kedi, du bakiyim fotolaını bulabilcem mi
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Severim ederim şu kedi milletini ama, bir gün tanımadığı bir motorun selesindeki kediyi bile, "seni şöyle alalım kedi efendi" diye indirmeye çalışan birini görürseniz muhtemelen o da benimdir... Kıldan mıldan geçtim, kabartmaya çalışırken oluşan koltuktaki tırnak yırtıkları kedi sevgisiyle açıklanmıyor zira...
Bu konuda da şöyle bir gözlemim oldu; zaman zaman site içinde sağa sola kedi maması, su...vs bırakırım. Bu zamanlarda kediler de "haydi bu da sana kıyağımız..." der gibi motorun üstüne çıkmaz oluyorlar.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
seleyi fena yapiyor bu kedi milleti....
tuyu tirnak izleri....
sevmem...
garaja koymadigim zamanlarda ususuyorlarda zor kovaliyorum...
aaahhh ahhh...
içim deşildi...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
remzi_39 : abi motor Almanya plakalı yoksa ordan burayamı geldi
Aklıma geldi:
Bizim eski komşularımızdan birisi de İtalyan bir adamdı. Müstakil evinin bahçesinde her gün ton balığı ile beslediği bir kedisi vardı ve kedi inanılmaz güzel ve kabarık paşa gibi duruyordu(tüyleri felan). Ve ben bir gün o kedinin bahçeden bir sokak köpeğini kovalayarak çıkardığına şahit olmuştum. 2 tane köpek de bahçenin dışında bekliyordu, siz düşünün artık...
Bir de yine aynı evimizde(bizimki de müstakil ve bahçeliydi) bir gece sesler duyduk kapının dışndan. Bir baktık ki patates kutusunun içine gecenin bir yarısı bir kedi 4üz yavrulamış. Sonra anne kedi kayboldu ortalıktan 1 ay sonra. Biz büyüttük kedileri. 2 tanesi zehirlendi 3.yü de annem sarımsaklı yoğurdu zorla yedirerek kurtadı. Sonra sonra yavrusuydu torunuydu felan derken bahçede 8-9 kedimiz oldu. Hepsi gitti geldi kaybldu ama o 2 tanesi(1 erkek 1 dişi) hiç gitmedilerdi....Çok özledim bak kerataları...
O nasıl güzel uyuyor , imreniyor insan.
Bu arada bu motor benim iş yerinin hemen yan tarafında bir elektronik marketinin yanı başında duruyor her gün görüyorum :(
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
GÜZEL RESİMLER ÇIKMAYA BAŞLAMIŞ
geçenlerde aldığım motorumun bağajından kedi kovucu sprey çıktı satıcı arkadaş çok işe yaradığını söyledi ama kullanma ihtiyacı duymadım duyacağımıda sanmıyorum iyidir kediler tırnakları biryerleri çizmedikçe
aga ne güldüm yaw bu horozlar işi abartmışlar tırnaklara baksanıza pençe resmen
eski kullanıcı adım
ferrari_tayfur
tavuklara bende koptum kedileri gördüm bende ama bu horoz gillerden ilk defa görüyorum :D:D:D
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
aslında 4 tanelerdi, tavuk olan psikopattı biraz, köpeklere filan saldırıyodu ama son saldırdığı köpek dişli çıktı biraz, biz görmeden öldürmüş
diğer üçüde büyüdü (2si horoz) ve ötmeye başladılar sonra, sevindik bizde ne güzel ötüyolar vs diye ama daha sonra hergün sabahın beşinde ötmeye başladılar. biz zaten perişan olduk, mahalleninde huzuru kalmadı yeminle havanın aydınlandığını anlamasında diye kafeslerinin heryerini kapattık olmadı, kalktık dışarı çıkardık her sabah olmadı, zorla yem yedirdik sussunlar diye olmadı. son çare kesmek zorunda kaldık
bide kafaları basmıyo, selenin yanına geliyolar, kaymamak için patinaj çekiyolardı ondan daha beteride sürekli kakalarını yapıyolardı. asitli bişe, izleri duruyor hala
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
öyle 3 aşşağı 5 yukarı değil...1 aşşağı 2,3,4,5,6 yukarı...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)