Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

CBF 150 Devir saatli gösterge Takılırmı ? (takıldı bile)

REKLAM ALANI
    exile - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    Hadi gözünüz aydın, Arkadaşım 20-25 gün sonra Türkiyeye yollarım diyor 5-6 adet civarında varsa taleb ona göre iletişime geçelim, fiyat 120$
    iletişim için moreshek@hotmail.com

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    cbr125cbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150'2011 Kırmızı
    Alıntı m.şanveren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anes motordan Hakan beyle görüşsek,kendi adına istiyormuş gibi getirte bilir aslında,mutlaka onun bağlantısı vardır.Hemde toptan isteriz kaç kişi istiyorsa,istenilen hesaba parasını yatırır ve bu şekilde kargoda ucuz olur diye düşünüyorum

Ama bu kıyağı bize yaparmı bilemiyorum
    Ben görüştüm "ben de istiyorum ancak Honda Türkiye getirmiyor" dedi. Bu sabah görüşmüştüm yahu aslında takıldığım nokta nedir ki bu atla deve değil, altı üstü istediğimiz bir yedek parça getirilecek. Parasını verip alacağız nihayetinde yada almayacağız.

Motosikleti
    Honda CBF 150
    honda türkiyenin yapmadıgını yapıyorum size

Motosikleti
    Honda CBF 150
    o paraya alabilyosak bende alayım bi kaçtane dursun kenarda hep sıfır km gezerim :D

yada aramızdan bi cengaver kapıcak vizeyi 11 saat gidip 11 saat dönüş
    TR de kullanılanı zaten 2. eli 100 lira, sıfırıda 150 olsun normal bence..

m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    Senin 120$,TL. olarak 180.00tl. tutuyor.

Şimdi bu hesaba göre,senin eline geçen malzemenin sadece parasımı bukadar,yoksa kargo dahil,adresinize yanında birde ''gadeyif'' hediyeli olarak 120.00tl.'mi

Bu çok para valla,pazarlığa açalım bunu biraz.
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

Senin 120$,TL. olarak 180.00tl. tutuyor.

Şimdi bu hesaba göre,senin eline geçen malzemenin sadece parasımı bukadar,yoksa kargo dahil,adresinize yanında birde ''gadeyif'' hediyeli olarak 120.00tl.'mi

Bu çok para valla,pazarlığa açalım bunu biraz.
    çok para değil gibi. bırakalım da adam para kazansın hani daha ucuza satan olsa tamam deriz de olmayan şeyin pazarlığı olmaz. bir başka arkadaş 100 e satsa bu arkadaşa deriz sen de 100 e sat senden alalım ondan değil diye.

şöyle de denebilir. cbr125 in gösterge paneli 600 lira. ybr nin 120 lira cbf de 150-200 vardır. 120 dolar normal yani.
    çin de şu da var cbf 150 orada byük ihtimal 1000 doların altındadır.

cbf m olsa hemen alırdım

Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    İyide gözden kaçan birşey var,gösterdiğin örnekler Türkiyede satılan ve Türkiye fiyatları.Bu ürün ise çinden gelicek ve çok daha ucuza kapatılmış olucak,onu gözden kaçırıyorsunuz.
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

Motosikleti
    Honda CBF 150
    halis mulis honda işte kolisindeki etikete kadar, sanki motorlar(cbf 150) başka bi markamı onlarda halis mulis çin, sizde Türkiyeden teslim alıcaksınız çinden değil.

Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    Alıntı exile adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    halis mulis honda işte kolisindeki etikete kadar, sanki motorlar(cbf 150) başka bi markamı onlarda halis mulis çin, sizde Türkiyeden teslim alıcaksınız çinden değil.

Yaaaa biz kar etme,kaça aldıysan bizede o fiyata ver demedik herhalde,şimdilik imkansız olan birşeyi senin sayende imkanına kavuşmuş olucaz ''eee bizde çiğ insan değiliz herhalde,mezarcıda değiliz''

Sadece senin ordan ucuza alıcağını biliyoruz,buna istinaden diyorumki (fiyatı biraz kır sürümden kazan,geçmişlerine dua edelim)

Motosikleti
    Honda CBF 150
    ben bişeyi almıyorum yahu, yanlış anlaşılmasın, arkadaş getirecek bende size vericem, bu kadar. 5-6 tane yollayabilirim fiyatıda 120$ dedi bana, heralde şehir içinde elden teslim ederiz yada kargo yapılır, bunuda konuşurum fiyattan düşürmeye çalışırım.

Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    Alıntı exile adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben bişeyi almıyorum yahu, yanlış anlaşılmasın, arkadaş getirecek bende size vericem, bu kadar. 5-6 tane yollayabilirim fiyatıda 120$ dedi bana, heralde şehir içinde elden teslim ederiz yada kargo yapılır, bunuda konuşurum fiyattan düşürmeye çalışırım.

Peki....

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Zaten Tr de Honda servisinin sattığı devir saatsiz panel 190-200 tl civarında, bence fazla zorlamayın Hatta 210-220 de olabilir. Motorumu satmamış olsaydım sanırım bende isterdim.

Alıntı ethemm76 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zaten Tr de Honda servisinin sattığı devir saatsiz panel 190-200 tl civarında, bence fazla zorlamayın Hatta 210-220 de olabilir. Motorumu satmamış olsaydım sanırım bende isterdim.
    Orijinal Honda CBF150 gösterge panelini Anes motor yedek parça kısmına az önce sordum: KDV dahil 130 TL
    Bilgi paylaştıkça çoğalır.
    "Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Alıntı AydoganX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Orijinal Honda CBF150 gösterge panelini Anes motor yedek parça kısmına az önce sordum: KDV dahil 130 TL
    İndirime girmiş Ben motoru satmadan önce bizim devir saattsiz gösterge panelini Pendik gündör motora 190 tl ye sormuştum. O zaman neden lazım oldu da sordum hiç hatırlamıyorum şimdi ama, fiyat bilgisi için mail atmışlardı hatta, ama biraz tarih eski tabiki

O zaman arkadaştan biraz fiyat kırması konusunda ricada bulunabiliriz. Düz 100 dolar yapıversin dimi. Sanırım bu fiyat ile bile güzel bi kar edecek. Tamam 20-30 tl fazla verelim, sonuçta ülkemizde bu imkanımız yok. Yurt dışından geliyor, sayıca az geliyor ve Hondanın panellerinin Tr ye getirilmesi ile karşılaştırırsak getirtilme masrafı mutlaka daha yüksek olacaktır. Ayrıca 4-5 kişi için özel bişey yapılacak. Ve devir saatli panel gelecek. Ben olsam fiyat konusunda ufak bi indirim rica ederken arkadaşı da kaçırtmadan bu imkandan faydalanmaya çalışırdım. Tr de 130 tl ok. Ama yurt dışında zaten bu tarz şeyler ülkemize nazaran oldukça ucuz.

Ben bu panel işini zamanında çok istemiştim ama olmamıştı. Getirtememiştik. Şimdi bu yüzden motorum olmadığı halde heveslendim. Alıpta evde vitrine falan mı koysak, ne yapsak bilmiyorum Bakarsın yine cbf 150 alırım beli mi olur benim işim

Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    Peki napıyoruz şimdi? exile'denmi alıyoruz yoksa başka bir alternatif varmı?

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Avrupa ülkelerindeki cbf 150 lerin panelleride bizim ki gibi devir saatsiz olanlarında mı acaba ? Yokmu daha yakın, bağlantılarımızın daha kuvvetli olduğu, gidip gelenin daha çok olduğu başka bir ülkeden temin imkanı, böyle bi imkanımız varsa bu şekilde fiyat daha mı tuzlu olur acaba, ne dersiniz ?

Ercument - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    http://item.taobao.com/item.htm?id=4475258570
    Kutunun üstündeki etiket numaraları diğer etiket ile hemen hemen aynı.
    Bu çinlinin ebay dan satması için çinçe bilen biri iletişime geçerse süper olur.

Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    Alıntı Ercument adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://item.taobao.com/item.htm?id=4475258570
    Kutunun üstündeki etiket numaraları diğer etiket ile hemen hemen aynı.
    Bu çinlinin ebay dan satması için çinçe bilen biri iletişime geçerse süper olur.

Bu sitede yazı diye birşey yok ki Tamamen kutucuktan oluşuyor site (okuya bildiğim tekşey 225.00)

Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    Bu sitede yazı diye birşey yok ki Tamamen kutucuktan oluşuyor site (okuya bildiğim tekşey 225.00)
    Türkçeye çervirince bişeyler belli oluyor ama yinede tam çeviri olmuyor tabiki, pek güvenli değil.

elemanın numarası bu Tel: 13816841432 mesaj atmayı deneyeceğim az sonra bulabilirsem çin sitesinde
    olmazsa 1-2 güne kadar çinliye telefon açar biraz konuşurum. ingiliz olsa konuşamam o da dinlemez ama kim takar çinliyi. kafamı bozarsa Türkçe argo dağarcığımı kendisine sunarım

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)