Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

böylesi kalmadı ;)

REKLAM ALANI
    extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorun temizliğine laf yok bence maşallah iyi bakmışsınız.ama satılık fiyatı bencede çok fazla polamik yapmak istemem ama sonuçta antika sınıfına girmiyor.belki hastaları olabilir ama ben her zaman yeni motorlara hastayımdır.eskiler demiş zamanında yeni yenidir bir bildikleri vardır heralde Atalarımızın
    sizin bileceğiniz iş ama yeniler böyle sağlam değil ne varsa eskilerde var demişler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:42 ----------

Alıntı gs500inanc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yani beni kafada biri 3000 verebilir. çünki titan hem ybr den az yakar hem de. uzun ömürlüdür.bitiremezsin. ne 10 bini ne 50 bini bana cenazesi gelmişti 120 bin civarı km de 34 plaka hasbir kurye arkadaştan. o bakımsız halde 115 km hıza çıktı yuh dedim.temizine binilir. satılmaz her yıl 10 bin özenle çevrilir. ve hondadan orjinal yedek parça kullanılır..ne kadar komple krank 1000 tl civarında olsa da honda hayat onda::))
    3.000 verenler oluyor ama kıyamıyorum 3 e versem zaten motorsuz duramam ama piyasadada fazla sağlam motorda yok 3.600-4.000 arası veren olursa satabilirim yani acelem yok haftada bir o doyurucu egsoz sesini dinlesem yine yeter.ayrıca orijinal krank 1.000 tl civarı değil komple ORİJİNALİ 170-200 lira arası.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    valla 3.000 e vericeksen eger haberim olsun
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    kawasaki er-5
    motorlara hiç binmedinmi sen dostum koleksiyonermisin sen yazık valla bu makinalar ne hüzünlenmiştir şimdi beklemekten bu arada bana bir mönitör borçlusun resimler dışarı taşıp mönitörü kırdı
    crxforever bunu beğendi.

Motosikleti
    Alıntı runbelx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorlara hiç binmedinmi sen dostum koleksiyonermisin sen yazık valla bu makinalar ne hüzünlenmiştir şimdi beklemekten bu arada bana bir mönitör borçlusun resimler dışarı taşıp mönitörü kırdı
    yok kardeşim honda 11.000 km yakınlaştı. motosikletlerde hüzün yok sevinç var yani binmemezlik yapmadım motosikletlerimiz görünüşü müzelik, kendileri gezilik koleksiyoner falan değilim binerim ama titiz binerim bu kadar basit

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Bezde hazıda duruyor. Herhalde tozları daha üzerine konmadan havada yakalıyorsunuz o bezle bu modelin ilk çıktığı zamanlardaki gazete haberleri ve reklamları geldi aklıma Honda , yamaha Tr de motosiklet üretecek fabrika kuracak haberlerini görünce 900 rr lar yzf 1000 ler üretilir belki diye hayal kuruyorduk. Çıka çıka bu çıkmıştı ortaya birde beldeyama moped

Motosikleti
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bezde hazıda duruyor. Herhalde tozları daha üzerine konmadan havada yakalıyorsunuz o bezle bu modelin ilk çıktığı zamanlardaki gazete haberleri ve reklamları geldi aklıma Honda , yamaha Tr de motosiklet üretecek fabrika kuracak haberlerini görünce 900 rr lar yzf 1000 ler üretilir belki diye hayal kuruyorduk. Çıka çıka bu çıkmıştı ortaya birde beldeyama moped
    mikrofiber sünger gerçekten güzel yakalıyo tozları iyikide çıkmış çok memnunum keratadan

Kardeş sen bu motoru Honda nın Japonyada ki müzesine satsan iyi para alırsın Şaka biryana temiz bakmışsın helal olsun.

Zamanın honda distribitörü anadolu motor sonra çelik moto oldu, onun ürettigi ve kırmızı maviden hariç verniksiz boya ile fiyat düşürüp piyasaya sürdügü son motorlardan.Çok iyi bakmışsınız.Aslında hala resimdeki gibiyse kolleksiyon olabilir.Ebatlarında bir cam akvaryuma full kapalı ve içindeki oksijeni de çekerek saklanası bir motor.50 sene sonraki manevi artı maddi degerini düşünebiliyorum.Cocuklara manevi bir miras bırakmak pekde pahalı degil aslında.Kolay gelsin ,silme işleminde yani

gs500inanc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat e kaldı :)
    anes motor arada topic açıyor parça fiyatı sorulabilmesi ve sipariş verilebilmesi için 200-300 değil 1000 tl gibi bir fiyatı orda okudum. şimdiki çinlilerin bütün moptor aksamı cg 125 ten çalma olduğu için parça sıkıntısı yok ama genuine part poşedi ile parça almak cidden pahalı..
    suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)

Motosikleti
    Alıntı megalo adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş sen bu motoru Honda nın Japonyada ki müzesine satsan iyi para alırsın Şaka biryana temiz bakmışsın helal olsun.
    ya 20.000 verelim dediler ben 25.000 istedim öyle kaldı

iyi dileklerin için teşekkürler

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:05 ----------

Alıntı piranha dört adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zamanın honda distribitörü anadolu motor sonra çelik moto oldu, onun ürettigi ve kırmızı maviden hariç verniksiz boya ile fiyat düşürüp piyasaya sürdügü son motorlardan.Çok iyi bakmışsınız.Aslında hala resimdeki gibiyse kolleksiyon olabilir.Ebatlarında bir cam akvaryuma full kapalı ve içindeki oksijeni de çekerek saklanası bir motor.50 sene sonraki manevi artı maddi degerini düşünebiliyorum.Cocuklara manevi bir miras bırakmak pekde pahalı degil aslında.Kolay gelsin ,silme işleminde yani
    hayır benim motosiklet ANADOLU MOTOR çıkışlı sizin dedikleriniz 2000 modeller olabilir.ayrıca boyasıda emin olun kırmızıdan çok daha güzel parlıyor tam bilemiyorum ama galiba boya vernikli bu arada resimlerin hepsi doğru ve gerçek photoshop falanda yok resimler 1-2 ay önce falan çekildi.silerken ben zevk alıyorum parlatıp çıktımmı çarşıya herkez bakıyor bu nasıl motor diye

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:13 ----------

Alıntı gs500inanc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anes motor arada topic açıyor parça fiyatı sorulabilmesi ve sipariş verilebilmesi için 200-300 değil 1000 tl gibi bir fiyatı orda okudum. şimdiki çinlilerin bütün moptor aksamı cg 125 ten çalma olduğu için parça sıkıntısı yok ama genuine part poşedi ile parça almak cidden pahalı..
    belki olabilir ama benim binmemle krank pekte kırılacak gibime gelmiyor. 11 senede 10.000 küsür km gerisini siz düşünün
    çinlilerin kendiside parçalarıda benden uzak allaha yakın olsun....

fz6_fazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125 esd
    subap sesı cok yuksek

Motosikleti
    Alıntı fz6_fazer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    subap sesı cok yuksek
    nasıl yani anlamadım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:33 ----------

her motorda olur subap sesi

izm35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İJ 350''''''CBF 150
    Alıntı fz6_fazer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    subap sesı cok yuksek
    arkadaş sesi nerden duydu anlamadım,,iyi muhabbet konusu olmuş bu arada,
    ayrıca bu titizliğinden dolayı arkadaşı kutlarım. ben motoru aldığımın haftası deponun üstüne 2 cm çizdirdim tedavisi mümkünmü acaba hani o çizik kapatan ilaçlardan varmı eskiden tv de reklamı çıkıyodu

Motosikleti
    Alıntı izm35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaş sesi nerden duydu anlamadım,,iyi muhabbet konusu olmuş bu arada,
    ayrıca bu titizliğinden dolayı arkadaşı kutlarım. ben motoru aldığımın haftası deponun üstüne 2 cm çizdirdim tedavisi mümkünmü acaba hani o çizik kapatan ilaçlardan varmı eskiden tv de reklamı çıkıyodu
    iyi dilekleriniz dolayı teşekkürler. moral bozmak gibi olmasın ama çizik kaybeden gerçekci birşey yok kardeşim o kalem külliyen yalan (fix it pro ) subap sesini nerden duydu bende anlamadım.

Motosikleti
    honda cg 125 ' 91 | Honda cbr 125 r ' 2012
    Alıntı extrem_015 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi dilekleriniz dolayı teşekkürler. moral bozmak gibi olmasın ama çizik kaybeden gerçekci birşey yok kardeşim o kalem külliyen yalan (fix it pro ) subap sesini nerden duydu bende anlamadım.
    abicm gerçektende motora çok iyi baknışın hala kız gibi

Motosikleti
    Alıntı hondacıoguz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abicm gerçektende motora çok iyi baknışın hala kız gibi
    teşekkürler hondacıoguz

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Bende hortlatayım bari hakkaten photosopla oynama yok resimler Canon Powershot G7 ile 07-24-2010 tarihinde 17.51.29 zamanında çekilmiş hatta ve hatta 180DPI
    ANGARAJ

Motosikleti
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende hortlatayım bari hakkaten photosopla oynama yok resimler Canon Powershot G7 ile 07-24-2010 tarihinde 17.51.29 zamanında çekilmiş hatta ve hatta 180DPI
    aynen öyle
    makinamdan çok memnunum çok güzel gerçek japon malı yarı professional, canon gerçekten bu işte bir numara

rev'it - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS Apache RTR 2012,,/ 125 UAG
    yamaha rx 115 i satmasan eyiydi. sesini dinlemek icin bile garajda tutulur o alet
    live fast, die young
    I am fucking crazy, but I am free

Motosikleti
    Alıntı rev'it adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yamaha rx 115 i satmasan eyiydi. sesini dinlemek icin bile garajda tutulur o alet
    motosiklet büyütmek için ne varsa satıyorum hepsinin sigortası vizesi bakımı lastiği vs. tek tek uğraşmak biraz zor oluyor o yüzden hepsini satıp tek bir motosiklet düşündüğüm için sattım şimdide titanı satıyorum emin ol titanın egzoz sesi hiç bir motorda yok

daha öncede şunu satmıştım:http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3973590/detay/

---------- Post added at 16:12 ---------- Previous post was at 15:01 ----------

bu arada titanın linkini vermeyi unutmuşum:http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5689028/detay/

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)