Izmir fuarindaki su renklilik hic bir fuarda yok. Turkiyenin gururu bir fuar ama kimse duyurmuyor bile.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
vay arkadaş burda edremitli cok varmıs bende altınoluktan
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
güzel fuara benzıyor bu sene bol bol çinlilerle tanışacağız yıne şu sepetli motorlar moda olsada alsak bı tane
Geçen yıllara nazaran o kadar hareketlı degıldı fuar benzınlı motorlarda çeşit kısıtlıydı önceki senelere göre, bu sene daha çok elektırıklı buyuk scooter gözdesıydı fuarın otomobıl sektörunde ıse çinliler cok ıglı cektı gerek guzel mankenlerıyle gerek yenı ucuz modellerıyle
Yahu bırak allah aşkına, gidip görmesek inanacaz hakikaten. İzmir fuarı panayır alanı gibi bir yerdir, her taraftan mangal dumanı, kebap kokuları yükselir. Bütün çimenler piknik alanı halindedir. Millet boş boş öyle saatlerce gezer. Tırlara, kepçelere falan bakar. Bedava dağıtılan ne varsa toplamaya çalışır. Çocuklar kaybolur ha bire kaybolan çocuk anonsu yapılır. Kalabalık, sıcak, çöp içinde bir yerdir.
İstanbul'un sağında solunda nostaljik ramazan eğlenceleri yapılır, çadırlar falan kurulur ya; nostaljinin kralı İzmir'dedir aslında. 30 yıl önce nasılsa git bak halen öyledir fuar.
Sanırım bunu İzmirli olmayan biri söyledi... Ben izmirliyim ve hiçbirzaman mangal dumanları görmedim. Bir tek Hıdralezde Roman kardeşlerimiz orada mangalını yapıp, müzikli eğlencelerini yaparlar. Fuar kültürü malesef öldü arık güzel şehrimde... Eski yıllarla yakından uzaktan alakası yok, sadece 2 marka araba standı, bi motor standı, birkaç kepçe şimdi... eskiden 5 saat dolaşsanız bitiremezdiniz fuarı... onlarca araba standı,motor standı, bilmesekte meraktan incelediğimiz standlar falan... 30 yılı bırak yani, 5-6 sene öncesinin bile fuarı değil artık... hepsi mazi şimdi....
sanırım siz güzelim izmirimi, otoban kenarında, şehrin merkezinde sahilde bile mangal yapılan istanbula benzettin kardeş.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:33 ----------
bak gerçek izmirli Yılmaz abim ne güzel yazmış....
http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/gost...rih=2010-08-29
Eski fuarları arıyorum bende şuncacık hayatımda neydi o eşantiyonlar Yani gittimmi para harcamadan sucuk vs aparatif yer karnımız doyar sonrada tatlı olarak pişmaniye verirlerdiBu gidişimde ise sadece sağlık bakanlığı standından kadına şiddete hayır poşeti aldım ve burda sigara içilmez posteri verdiler.Başka bişey yok ama yinede severek gidiyorum.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
fuar kalabalıktı ama sanki kuru kalabalık gibi geldi bana, herkes sadece boş boş dolaşıyordu..
Hayat 3,5 ile 4 arasındadır
Ya 3,5 Atarsın
Ya 4 dörtlük yaşarsın...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)