Hayalimdeki motor aynen kullanıcısına hayırlı uğurlu olsun. Kafa grenajı tam istediğim gibi. Üzerinde modifiye var mı ? Birde sıfır aldıysanız yada ikinci el aldıysanız kaç liraya aldınız?
Hayalimdeki motor aynen kullanıcısına hayırlı uğurlu olsun. Kafa grenajı tam istediğim gibi. Üzerinde modifiye var mı ? Birde sıfır aldıysanız yada ikinci el aldıysanız kaç liraya aldınız?
Asla pes etme !
Benim motorum Orjinal halde 120 yapıyordu 80-90 dedinizde şaşırdım..Biraz oynamayla 140 bile görüyor ybrler.
Var tabikide örnek olarak
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29055889/detay
herkese tşk ederim.resimler eskidi artık biraz yenilerini atayım
Uploaded with ImageShack.us
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.
bence - yönü kafa grenajı yakışmamış yuvarlak far daha spor duruyor.yinede ufakta olsa 2010 yılında biraz olsun görsellik yapmaya çalışmışlar.ama her yönünden belli Türkiye'ye özel üretim oldugu.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
ybr 140 mı görüo... arkadaşım etme eyleme... O motorun 2003-04 12.5 hp, orjinal japan olan modeli 125-130 zor diyor. Şu ana kadar en az 6-7 ybr kullandım arkadaşlarımın da olmak üzere en iyisi hafif eğimli yolda çok sıkıştırmakla 120-125 yaptı. Sen o kendi profilinde göstergesi olan rx135 sandın heralde bunu...
__To Be Or NoT tO be__
hız bakımından bi fark yok demi diğer ybrler ile ?
Yeşil jant şeridi olmamış...
Aptallık En Büyük Günahtır !
ben motor tamircisinden aldım ama lastik tamircilerinde'de oluyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...a-uygun/detay?
normalde 15 lira
[COLOR="Blue"][B]Dünyanın En Delisi Motor Sürenmiş İkinci Delisi İse Arkasına Binenmiş Ben Her Zaman Birinci Deli Oldum İkincilik Bana Yakışmaz[/B] [/COLOR]::bira01:::flower:::bira01::
abiler motor yormadan motorun maks hızı kaç acaba
ybr'nin her kasası'da tutulmuştur o kadar cok ybr varki her kasadan mevcut
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 ----------
ybr bence en son 2010 da büyük bir şekilke kasa değiştirdi diğer modeller kasası aynı,kasa değiştirmesı bence çok iyi otomabildede öyle değilmi her yenı kasa iyi olmuştur.
biz aynı bu model 2010 ybr kırmızı daha pazar günü çok hafif eğimli bi yolda 2 kişi kapanarak tam 135 yaptık düzlüğe gelince 125 130 arası gittk hep (arkadaş 55 ben 65 kiloyum.)
yeni kasa ybr yuvarlak fara çevrile bilirmi kaç paratya yapılır
Düşlerim tutsak yüreğim sürgün içimde bir çocuk TEDİRGİN
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)