Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
Merhaba
ılk yorum bana nasıp oldu
cok abartmıssın.bu kadar yesıl teması hıc hos olmamıs
damalı desenler yerıne cıft renk olsaydı daha ıyı olurdu
seledeki bantları ,dama desenlerını kesınlıkle cıkar.
bırde degınmeden gecemıyecegım ayna mevzusu....takmayımı unuttun?
wayy çok ilginç olmuş...
Saygılarımla...
Benim hoşuma gitti, eline sağlık. Günışığında gece gibi ışıldıyor makine.
çok pis tuning olmuş dehşet... koltuktaki tuning e bittim.
abartı olmuş bence
En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur.
Kötü motorcular bu günleri asla göremez.
kardeş eline emeğine sağlık.değişik olmuş bence modifiyede budur zaten herkese beğendirmek zorunda değilsin kendi zevkin kendi tarzın.he bunları neden söyledim kısa süre sonra bu başlığa sana ve motoruna saldırılar başlıyacak hazırlıklı ol derim sallama hiçbirisini derim
Drift Religion
herkesten allah razı olsunn
silinmiştir
motorun güzel olmuş ona bişey demiyorum hele alt işiklara bayıldım ama aynalar nerde?Anlamıyorum cup tarzı motorlara ayna neden konmaz?Konulmaz diye bir kural var galiba cupların %80 ayna yok.Yakışmıyo diyemi takmıyolar (bance yakışıyo)anlamadım gitti..
Bartın Bana Dar Motorsikletim Yolları Açar
kanka güle güle kullan kıyak yapmışın
allah kaza bela göstermisin.
Değişik olmuş. Tamam benim içinde pek güzel durmuyor ama nedenine gelirse bu tür motorları sevmediğim içindir. Bu arkadaşa bir ss verseniz eminim burda kötü yorum yapanlarında beğeneceği bir şey çıkartır ortaya.
sitede su ana kadar goruntusuyle oynanmıs nekadar cup varsa bırtane hmm tebrıkler dıyebılecegım cıkmadı.nedenıne gelınce cup deyınce aklınıza sadelık gelmelı cup'lar kesınlıkle sadelıkle dogru orantılıdır.uzerınde ufak tefek aksesuar degısıklıgı dısında degısıklık yapılmaz.yapıncada motoe sarlatana donuyor.ayrıca modıfıye cıddı bır ıstır,belırlı kultur ve altyapıya sahıp olmanız gerekır,su motorda yaptıgın calısma kotuyse alacagın en pahalı motor uzerındekı calısmada kotu olur.
arkadaşlar bu bir zevk meselesi ve zevklere kendi pencerenizden bakıp yorumlama hakkınız var ancak yaftalama hakkınız yok.
@gamsizvirane
dostum duruşunuz yeter; sen ve senin ayarındaki motorcularda anarşist bir ruh olduğuna inanıyorum. cub motosikletler pek hoşuma gitmiyor ancak tarzınızın ve bakışınızın bize yakın olduğunu düşünüyorum, icraatlerinizi ve hayata bakışınızı destekliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)