kırmızı çizgilerden kessen daha mı hoş olurdu ? Bende kestiricem de kuyruğu... Birde kardeş, bunları nerden ve nasıl yaptığınıda anlatman lazım dimi ama...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:06 ----------
bir de bu konuyu, Modeller bölümündeki MCT başlığı altına atsan daha iyi olur bence.. MCT Milleti orda çünkü...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...sligi-315.html
DİKKAT..! İleri derecede Cruıser bağımlısı, plastikle yaklaşmayın. Kriz anında yeterli dozda kromaj gösterilmelidir
Bunları kendim yapıyorum paslanmaz mazemeden cnc de işliyorum modeler çizip kuyruk kısmını siprel le kestim.
ortaya güzel bi çalışma çıkıyor gibi. kolay gelsin...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Engin abi kesin hayran kalıcak buna
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Kolay gelsin, güzel oluyor
Fikir anlaşıldı spor bir hava yaratılcak gibi yorum sadece !!
fikir : Egsozun biri sola alınsın Deliçerkeş duymasın ama Koruma demiri çıksın
Arka Stop büyüsün
İleri aşama da teker biraz daha kalınlaştırılmalı .
Saygılar kolay gelsin Şimdiden güzel bi şeye benzemiş.
Yok Sinan hocam katılamıcam size egsozlar sadece parlamalı limonla temzilenmeli ön çamurluk arkaya uygun bir açıyla kesilmeli güzel bir ayaklık fren ve vites değiştirilmeli.
Kayra Reis finans konusunda sağlam olmalı en başta ))
Kolaylıklar.
Spor fikri de fena değil ama ben mct lere indian havası verilmeye çalışılsa daha güzel duracağına inanıyorum.
o arkadaki yaslanmak icin olan yeri daha dik olsada yolcumus yaslansa daha iyi olmazmi?
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
yapacagım çok şey var görüşlerinizi yada önerilerinizi bekliyorum
Bilişimde bir kural vardır bir şey çalışıyorsa ellemeyeceksin
Güzel olmus Sisy barda hoş olmus Depoya airbrush bir alev desenei hoş olur. yan canta da güzel olabilir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)