Mavi Yamaha Ybr 125
2005 model orjinal japon
2350 ye aldm tanıdıktan
Buda Eski Motorm
[IMG][/IMG]
Mavi Yamaha Ybr 125
2005 model orjinal japon
2350 ye aldm tanıdıktan
Buda Eski Motorm
[IMG][/IMG]
Şimdi yukarda allah var motorlar temiz...
Anlamadığım nokta antalyada trafik polisleri hiç uygulama yapmazmı?
motorların hemen hemen hiç birinde ayna ve sinyal yok nasıl iş anlamadım.
İstanbulda sinyal vermesen çevirip azarlıyor arkadaş
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
yok burdada war ama polisler belirli yerlerde ceviriyorlar oradan gecmedıgın zaman problem olmuyo :D
aynasız nasıl sürüyosunuz hayret, sağa sola geçmek gerekince napıyosunuz, kafanızımı çeviriyosunuz?
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
2 350 ye aldım ya antalyada piyasasıı phalıı baska sehırden alırsan daha ucuza geliyoo :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:49 ----------
wlla aynalı sürmek daha zor oluyor. Alıskanlık olmus bazen aynayı takıyorum yıne kafamı cevırıp bakıyorum
Arkadaş,
hayırlı olsun kazasız belasız binersin işallah
Ancak aynasız motor sürmenin daha emniyetli olduğunu bir daha asla zikretmemeni dilerim Emniyet senin emniyetin, sonra da çevrenin. Şekil şemal ve göynümüzden geçenler elbette önemlidir ama gereken mininmum emniyet kaidelerini değiştirmez
Selametle
Poturdak
buda benımm gorusumm kişiden kişiye değisirr yanii
klasik antalya gençliği aynasızlık dostum senin motorunda sanırım plaka leskmiş ondan çerçeveli yeni plakadan çıkartmışsın :D
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
güle güle kullan,
şimdi sana bi eldiven bir çift de dizlik çok yakışır, motosiklete de bi çift ayna..
-artık yakıştı demeden kimseyi ikna edemiyor olduk -
Allah kaza bela göstermesin..
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
sagolunn inşş allah kımseye kaza belaa gostermesınn
hayırlı olsunnn kazasız vilayetsiz kullan
ybr güzel makine şayet ayna alırsan gzme şansımız olabilir =)
sekürüüüü ayna takın aga daha güzel duracak emin olun..
Yorum yok!
güzel motor allah uzun uzun sürmeler nasip etsin üstünden eksik olma yaşım küçük fakat bendende bi tavsiye ayna taksan hem trafik acısından iyi olur hemde şekli güzel durur
kardeşim motorun hayırlı olsun tekrar gule gule kullan kazasız belasız.masallah cok temiz duruyo.pejoyu bırakırsın artık.melih..
([B]TEKEL[/B])inle Tut Beni ([B]ALKOL[/B])larına Sar Beni N([B]EFES[/B])ine Muhtacım......::bira01::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)