Arkadaşlar Severek Kullandıgım Her kullanışta zevk aldığım Gözüm Gibi Baktıgım motorumu sizlere tanıtmak isterim.
Arkadaşlar Severek Kullandıgım Her kullanışta zevk aldığım Gözüm Gibi Baktıgım motorumu sizlere tanıtmak isterim.
IspartaTuning'Te Herkes SeS Verdik Bizimle Çoşar HerkeS
maaşallah güle güle kullan..bi ara bende kafaya koymuştum bunu..birazda artılarını eksilerin yazarsan ..
eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir
Dostum Allah kaza bela göstermesin.. Güle güle kullan..
hayırlı olsun güle güle kullanın....
SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)
güle güle kullan hayırlı olsun.
SUZUKİ BURMAN UH 200
güle güle kullan, kazasız belasız
bütçe durumuna göre belki bende windylerin arasına katılırım
kazasız belasız güle güle kullan
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Dostum allah kaza bela vermesin.
Çok temiz bişeye benziyor.
Güle güle kullanman dileğiyle..
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
koruma demırını ıhmal etme gule gule kullan
Hepinize Teşekkürler Arkadaşlar. Motorumu haziran ayında sıfır aldım ama bir türlü vakit bulupta Fotoğraflarını çekememiştim en sonunda çektim ve attım piyasadaki koruma demirleri çok büyük buda benim garajıma motorumun girmemesi demek ama el yapımı güzel bişi yaptıracagım motorum kısa ve özetle şöyle anlatayım Çakma YBR işte 2009 ybr ile aynı diyebilim ikisinide kullanma fırsatım oldu. bir çok kez 400 500 km kadar yol yaptım 1 günde hiç yormadı beni ayrıca ayarlı performans egzoz taktım sesi çok harika oldu ayrıca seside çok çıkmıyor hafif tokluk veriyor ama ayarı ile oynarsanız o zaman yıkıyor ortalığı ))
jantlardaki sticker lar hoş olmuş..egsoz da ayrı bi hava katmış..güle güle kullan.kazasız sürüşler...
ışıl ışıl duruyor maşallah allah kaza bela vermesin..
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
Teşekkürler Arkadaşlar ALLAH inş. Hepimize Kaza Bela vE Ceza Göstermez.
kazasız belasız hayırlı olsun
dostum egzosun süper olmuş banada böyle bişey lazım
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Hepinize Tekrardan Teşekkürler Arkadaşlar enes_007 istersen sana verebilirim egzozu
birader kask ve motorlarımız aynı alah kaza bela vermesin.
neyle temizliyon ben daha hiç detaylı temizlik yapmadımda
Çok temiz motorun varmış güle güle kullan valla gıcır gıcır ne güzel
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)