Motografix sticker set,komple akrapovic set,MRA ön cam ve bir kaç sticker uygulaması.. Keyifli seyirler.. Yorumlarınızı bekliyorum...
Motografix sticker set,komple akrapovic set,MRA ön cam ve bir kaç sticker uygulaması.. Keyifli seyirler.. Yorumlarınızı bekliyorum...
---zx-10r Rulez---
Maşallah, kaymak gibi. Allah kazasız belasız, bol keyifle binmek nasip etsin inşallah...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
guzel olmus.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
gayet başarılı olmuş,ancak Beyaz stickerları pek tuttuğum söylenemez
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
çok güzel olmus kazasız belasız sürüşler dilerim
birde nacizhane fikrim egzost u kısa bir tüple degistirmen akrebin yada two brothers ın tüpleri var kısa bence görüntü açısından dahada güzellestiricektr bide makina kac model?
Hiç güzel olmamış....
Zaten motor da çok çirkin...
(Kedi ve Ciğer ilişkisi )
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Egsoz bana da biraz uzun geldi..Çok anlamam ve sevmem bu makineleri ama çok güzel, bakımlı ve haşin duruyor..
Gicir gicir gercekten, hep oyle kalsin
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
çok tatlı olmuş
maşallah çok güzel, allah kaza vermesin
fenalardasın nazar deymesin ))))))
kazasız belasız güzel makina
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
canavar gibi maşallah. kazasız belasız kullanın. ben de arkadaşlara katılıyorum sticker seti olmasa bi de carbon egzos tüpü olsa mükemmel ötesi olur sanki. bi de yeşil tonlar içeren elcik yerine düz siyah elcik ve de altın renkli gidon topuzu daha çok yakışabilir.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Abicim bende max grafix aldım ybr ye seninkine süper olurdu bu valla.Kaslı timsah.Bu arada allah kaza bela göstermesin.
HONDA
Egsosta on numara, motorun rengide on numara. Yalnız heryere sticker hic hoş olmuyor, biraz sadelik her zaman güzeldir
Eyyy masallahh
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)