alalı biraz oldu ama resimlerini sizlerin beginisine sunmak istedim,yorumlarınızı beklerim.
alalı biraz oldu ama resimlerini sizlerin beginisine sunmak istedim,yorumlarınızı beklerim.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Makinan harika Tamer abi.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Maşallah..
O çakarlar açıkken bir foto çekeydin usta
hayırlı olsun bende ınnovayı sattım.cbf 150 ile apache arasında kaldım bakalım ne olacak.
arkadaşım hayırlı olsun : )
SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)
Maşallah, ekmeğini bandır, bandır ye...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Hayırlı, uğurlu olsun. Güle güle kullan
Allah kaza bela vermesin
LS2 gitmemiş oraya yaw ben olsam FireFight yazan stickeri takardım
hani cbflerin köşesinde olanlardan
Evil 9 MK Turkey President : Mert Martı No Matter What You Ride!
ALLAH nazardan kazadan beladan korusun abi kaç para bunlar kaç basıyo markası kawazakimi
motor çok hoş gerçekten, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..
Zaman çok iyi bir öğretmendir ama bütün öğrencilerini öldürür..
teşekkürler korkut,arasıra temizliyoruz ondandır galiba
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:05 ----------
sorma engin hoca geçen çanakkaleye giderken çok işimizi gördü O çakarlar.kamyonlar lambayı görünce hemen yol veriyorlar.trafikte görünür olmak güzel bir durum tavsiye ederim,akşam bir videoya çekip eklerim buraya
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
canım çekti abi göz hakkı bi tur versene..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
teşekkür ederim.ikiside güzel motorlar .yalnız Apache biraz agresif çok kolay tekere geliyor,bilakis rampada.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:08 ----------
teşekkür ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:10 ----------
vallahi üzerinde toz göresim gelmiyor,bendemi böyle huy var yoksa bizler genelde böylemiyiz,engin hocada öyle elinde cila durmadan silip duruyor motorunu
hayırlı olsun
teşekkür ederim yeşim,her kese motorunu güle güle kullanmasını dilerim.kazasız belasız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:12 ----------
amin hepimizi Allah kazadan beladan korusun.bende zaten söküceğim O ls2 yazısını ama güzel bir çıkartma bulana kadar dursun bari
Hayırlı olsun Tamer,güle güle eskit.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
abi cümlemizi Allah korusun.bu motorlar sudan ucuz taksit taksit satıyorlar,senin motoru verirsen bir tane sana verirler bundan.ya markasını bende unuttum Apache mi neydi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:19 ----------
teşekkür ederim,Allah hepimizi kazadan beladan korusun,herkesin gönlüne göre versin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:22 ----------
ayıpsın kadircim ama seni kesmez bu motor sana bunun 250 liği lazım en az.alınca iki tur veririm
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:24 ----------
teşekkür ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:25 ----------
teşekkür ederim ergün abi,birde şu suziki'yi alsam daha da güzel olucak.ikisini birden eksitiriz artık
Temiz motor belli ediyor,kesin gazyağı yapılmış bu motora,kazasız belasız...
Zincir muhafazası Titan es mi.
senden de bir şey kaçmıyor desem yeri cila bitti,eski taktik parlatıcı siprey sıktım ve üslübü ile güzelce ovala sonuç ortada ucuz yollu parlatma.bu motorda en faydalı parça hiç şüphesiz zincir muhafaza.geçen çanakkale gezisinde 8-9 km toprak yola girdim mecburen dün sötük muhafazayı dedim bir zinciri temizleyip yağlayayım.baktım tertemiz,koruma olmasa 2 günde bir temizle dur.hem jantta yağlanmadan tertemiz duruyor bu arada
Benzer plastik muhafazayı Cgl 125 için denemiştim, motorcu olur dedi sonra takamadı, olmadı İyi yakıştırmışsın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)