Hayırlı uğurlu olsun,ALLAH kaza bela göstermesin.
Koruma demirinde yeni galiba oda hayırlı olsun,önceden yoktu sanırım.
Hayırlı uğurlu olsun,ALLAH kaza bela göstermesin.
Koruma demirinde yeni galiba oda hayırlı olsun,önceden yoktu sanırım.
Yasaran süper abim.. Yarasanı ben alacağım senden Allah kısmet ederse.. Artık ben bakacağım kalan hayatında..
valla bir şeyler yapmak istiyor insan ama yapacak o kadar pek bir şeyde yok gibi.sonuçta naked motor.ama ön camı biraz daha uzatmak istiyordum.cbf lere yapıyorlar pek hoş duruyor.kalıbını çıkartamadım henüz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:39 ----------
teşekkür ederim ugur kardeş.kirlidir görmemişsindir motoru kirletmemek lazım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:40 ----------
Yarasam idare eder,görünürde pek bir şey yok gibi ama elektrik aksamına çok ugraştım.bunlarda kronik sorun ampül patlaması,hepsini led ile degiştirdim öyle bir sorunum kalmadı.birde hiç üzmem motoru,o da beni üzmüyor sağolsun . gönül ister tanıdık bir arkadaş alsın bende ara sıra göreyim bakim nasıl duruyor.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Abi görüntü olarak il başta fark edilmesede koruma demirinin rengi siyah apachede biraz sırıtıyor. ben benim makineninkileri siyaha boyadım daha bi güzel oldu. tavsiye ederim.
ister inanın ister inanmayın hayatımda gördügüm en karizma apache diebilirim çok güzel tvs custom olmuş diebiliri allah kazadan beladan saklasın farın yolun açık olsun sevgili dostum aşık oldum vallahi
teşekkürler.aslında siyah koruma demiri daha sağlam borudan yapılmış orası ayrı.ama nikelaj koruma demiri amörtisör ile uyum sağlıyor gibi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:29 ----------
teşekkür ederim arkadaşım.Allah cümlemizi kazadan beladan korusun.Yolumuz her daim açık olsun
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
güzel duruyor...ön kafa daha şık olabilirdi TVS nin yeni modelini bekliyoruz 2 yıldır gelecek güya...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
evet çakar ledlerin videosunu da ekledim buyrun bakalım nasıl duruyor
http://www.youtube.com/watch?v=LR9KPPVd4WI
teşekkürler okan.
bu da diğer video linki
http://www.youtube.com/watch?v=1AN5b18Q-rg
sahane olmus allah nazardan ve kazadan esırgesın ınsallah
2006BWS100-2007CBF150-2010CBF150-2007FZ6SFAZER-2006CBF600-2012CBF150-2012AGİLİTYCİTY125-2005CBF600-2006Z750S-2008GSXR600-2014CRF250L-2014JOYMAX 250-2013İNAZUMA250-2018S3 250-2014TGBX-MOTİON250
Allah kaza bela vermesin çok güzelmiş yarasa.. Çakarlar gerçekten çok hoş olmuş
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
teşekkür ederim sinan,akşamları kamyonların kol gezdiği trafikte baya bir dikkati üzerine çekiyor,arkadan araç geldiğini fark edip dikkat ediyorlar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:35 ----------
çok basit bir işçiliği var.ben stanbuldan oto aksesuarcıdan 35 tl dedi 30 tl ye aldım.kutu içersinde 2 adet led 1 kırmızı-1 mavi veya 2 beyaz şeklinde satılıyor ve 1 adet beyni var,ledlere komut vermek için.ilave olarak ven L köşebent ek parçası aldım üzerinde hazır civata delikleri mevcut.ledlere göre boyunu ölçüp kesiyoruz.gerisi istediğimiz yere monte etmeye kalıyor.ledlerden çıkan soketleri beynin arkasındaki jaklara takıyoruz ve beyne + ve - 12 Volt bagladıkmı işlem tamam.ben 12 Volt enerjiyi park lambalarına giden soketten aldım.haliyle parkları açınca beyne enerji gidiyor ve üzerindeki anahtarı açınca stanbay konumunda bekliyor kırmızı ışıgı yanıyor.geriye bize 3tane şıktan birini seçmek kalıyor.3 şık olayı ledler 3 değişik şekilde yanıyor.montajı herkesin yapacagı şekilde çok basit.görselliği ve amacı güzel bir alet.ben şahsen çok faydasını görüyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:49 ----------
valla garantisi bitsin ben çözümü buldum gibi bu titreşim olayına ekzoz çok titreşim yapıyor çünkü içi boş, motor kulaklarının arasına lastik takoz koymalı,gidon takozlarını iyisiyle değiştirmeli ve pedleri degiştirdimmi titreşim yok denecek seviyeye gelir kanaatimce.şu anda 150 cc sınıfında yakıtta cimriliği ve güç olarak çok iyi bir motor.kasa olarak bence cbf le aynı katogaride.108.000 piston sekman değiştirip 198.000 km de krank degiştiren kuryeler var.demekki baya bir sağlam motorlar.
sağlamlığı anlamak için gidona bakmak yeterli bence..ondaki gidon fazerde var desem inan...bir fazer gidonu ve tvs apaçi gidonunu alın elinize kıyaslayın lütfen...alaşıma bakın...
titreşim içinse debriyajın içinde balans önleyici balans dişlisi var...titreşimi kesen zımbırt işte orada...çok basit bir uygulama aslında...bunu fabrikada yapacaklardı olayı bitireceklerdi...balansör denen ybr ve cbfdeki detay bu...apaçide olmaması hayli garip...Hintliler işi bilirdi bu sefer kayaya tosladılar...buna rağmen satışları ve tercih nedeni fazla...ama kanser gibi düşün o titreşim o makinayı zamanla götürür eritir bitirir...
yeni kasalarda titreşim olayını bitirmişler ama bir gelse işte olay tamamdır.piyasada kendisine çabuk yer eder gibi ama fiyatı güzel olursa
çok temiz duruyor, güle güle kazasız belasız kullanın..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)