güzel duruyorda sinyaller ve plakalık nasıl olacak
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
güzel gercekten.bendede race bi motor var ama nasıl yaparım bilgi veririmisin banada....
egzoz güzel duruyo ama motorun stili ile uyumlu olmuyo.zevk işi tabide.ben olsam biraz sabredip en az 125 r alıp ona yapardım bu şekli
ilginç neye benziyor acaba,ben bir şeye benzetemedim,apache olmuş kapaci.daha güzel bir ekzoz ve ekzoz borusu yapılabilirdi.ama renk güzel.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
nasıl uygulandığınıda bi açıklasaydın hocam ???
birde bu apachenin kıçı baya bi kalkmış gibi ???
Emanet duruyor bence, çok aşağıda kalmış, kütük gibi; motorun doğasına ters.
Bu tip kalın kuyruk ve arka stoba sahip motorlara hiç yakıştırmıyorum bunun gibi derme çatma uygulamaları.
bence hiç hoş olmamış.........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
buradan motosikletin modeline uygun egzozu bulabilirsin
burada set halinde satılıyor
http://www.ercanmotorcycle.com/tvs.html
motosiklet benim değil ama ben de takmayı düşünüyorum bende de apache var.
bence hiç güzel olmamış eğereti gibi duruyor hiç estetik değil ayrıca o motorun doğasına aykırı yandan amartisör olmasa belki güzel olurdu arka taraf çok tuhaf olmuş ama cbr125 cuk oturur bence
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
Bence yakışmamış abi
bence ercan ekzoz bu işte baya bir iyi.biraz daha ugraşılırsa daha güzel birşey ortaya çıkar.ama şu haliyle bedava verseler güzelim moturuma hayatta takmam.ne öyle yarısı dışarsa yarısı içerde ekzoz.artı susturucuyu yassı koyucaksın daha hoş dursun benim görüşüm tabi,ama plakalıgın yerine güzel üçgen plakalık var ondan monte ediceksin daha hoş olur
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
bence okadarda kötü durmamış ama bunu yaptırmak için para vermem.
600RR gibi olmuş şerefsizim çalışmaya devam belki hayabusa olur yakında...
FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...
yakışmamış,emanet gibi duruyor,hem boşuna masraf
baya uzun olmuş arkaya gelesiye kadar orjinalini bilmiyorum ama arada baya fark var herhalde
bence hoş olmuş yalnız eksoz ısınınca problem olmayacakmı nasıl bir önlem aldınız
merak etim ne kadara mal oldu?
Tedbir Senden Taktir Allahtan...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)