elall be kardeşim gözel olmuş,güle güle binersin inşallah
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:58 ----------
benzin durumu nasıl?
Dünya üzerinde Türk’ten daha büyük, ondan daha eski, ondan daha temiz bir millet yoktur ve bütün insanlık tarihinde görülmemiştir... M.KEMAL ATATÜRK
ellerıne saglık eskıyı toplamak cok zevklıdır genel olarak temız gözüküyor keske jantları sıyaha boyasaydın...
Güzel olmus ellerine saglik.
Cantlar için bir onerim var.
Arka amortisorun yaylari da kirmizi olursa tadindan yenmez.
Tabi bu benim zevkim.
Sen ne dersin bilmem.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
coq abim ilk gözüme takılan jantlarında kırmızı olmasından dolayı renk boğmacası olduğuydu,sende aynı fikirdeymişsin
toplayan arkadaşım ellerine sağlık güzel olmuş,jantlara tekrar bir ayar çekersen tadından yenmez
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
ben photoshopta denedım soyledıklerınızı boyle hosuma gıttı sade olsun istedım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:42 ----------
daha uzun yola cıkamadım denemedım hayırlısı neyse o olsun be azcık fazla gıtsın yolda bırakmasın yeter
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:44 ----------
kırmızıdan hevesimi alayım siyahta yaparız arkadaşlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:45 ----------
ayrıca yanda 251 yazısı yok photoshopta yazdım güsel bir font verin yazalım yazıyı arkadaslar
:bounce:[COLOR="Red"][B]Aşk Çikolata Gibidir Araya Fıstıklar Girebilir[/B][/COLOR]:queen:::tutkuy::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)