Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Martian 150

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Martian 150
    Motoru aldığımız gece piyasaya çıkartmdan önce fuardan aldığımız suzukı stıckerlarını yapıştırdık motoru çevredekıler suzukı olarak bılıyor hatta martianı olanlar bazen bızım motorlar demekkı suzukının çakması bıle dıyorlar özellıkle yazları fazla kılometre yapıorum haftada 500 km yı buluyor şımdıye kadar bakım harıcınde aşırı masraf çıkartmadı uzun sıcak havada uzun yol giderken şiştiğini hiç hatırlamıyorum desem yeridir diğer çin mallarına göre bıraz daha iyi bence forumda eşeğe biner gibi motora bınen arkadaşların bu motoru bu kadar kötüleme sebeplerınıde anlamış değilim..Orjınal aynaları net göstermediğinden normal yanada taktım dıreksıyona orjınal aynalarınıda arka yolcuya göre ayarladım kendı egzozu kıvrımlıydı yakıtta olsun sesde olsun hiç bi değişiklik göstermıyodu onu söküp cbr 125 egzozu taktım

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
    [B][COLOR="Blue"][U]Boş Cadde de Herkes Kovboy[/U][/COLOR][/B]::139::

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    deli_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    velespit(Bianchi-Apache 941d)
    Bu yaptigin olay tamda kullanici adiniza uymus...milleti kandirdigini sanip kendini mutlu etmek...Amac ne?
    Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
    Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
    Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988

Motosikleti
    Martian 150
    mutlu oldugumu söyleyen kım kı ?

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    Alıntı deli_mavi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu yaptigin olay tamda kullanici adiniza uymus...milleti kandirdigini sanip kendini mutlu etmek...Amac ne?
    kandırma anlamında ne yapmış ki ??? suzuki diye satmaya mı çalışmış çocuk ??? anca bi sticker yapıştırmış gönlüne göre olsun diye. bilmem yanlış mı düşünüyorum
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    ilk bu motora binmişsen yada japon veya italyan bir scoortera binmemişsen bu sana dünyanın en güzel scooter gibi gelir, sana bir tavsiyem var, çin malı haricinde bi maxi scootere binme sakın çünkü çok büyük hayal kırıklıkları yaşar hayattan zevk almazsın

çok basit bir örnek honda fes250 yada kymco grand dink250 filan denk gelirse sakın bir tur atma sakın
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Motosikleti
    HYO GT250R SATILDI---UFALTACAZ GİBİ GÖRÜNÜYOR..
    arkadaşım bunları neden anlatma gereği duydun? sorunun varsa dermanı olalım???

deli_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    velespit(Bianchi-Apache 941d)
    Valla gucum ne ise ona binerim.Hic de utanmam gocunmam bindigimden.su an tabanvaylayim...oda eskidi yakinda alti delinir...Sadece mantik ne onu anlayamadigimdan soyledim ordaki ilk sozumu...
    Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
    Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
    Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988

Motosikleti
    Martian 150
    silverving 400 burgman 400-650 grand dınk fes250 gibi bir çok motora bındım motorumun ne oldugunu herkesden iyi bılıyorum herkes birşeyler yazmış eklediği resımlerın yanında bende bunları yazdım neden enteresan enteresan yorumlar yazdıgınıza anlam veremıorum :/

Omicron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gitti Güzelim GSR
    şu olay gerçekten dikkatimi çekti. bazı arkadaşlar aynalar fazlalık oluyo diye çıkartıp atmakta ve bunu bir marifetmiş gibi lanse etmekte iken siz mevcut aynaların iyi göstermediğinden dem vurup yerine gidona ayna takmayı uygun görmüşsünüz. eskileri de artçı da kullansın aynaları diye artçınıza göre ayarlamışsınız.(dalgınlık sonucu arkayı tesbit edememeye denk gelecek şekilde). söylediklerimde hata var mı?
    AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür

Motosikleti
    Martian 150
    Alıntı Omicron adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu olay gerçekten dikkatimi çekti. bazı arkadaşlar aynalar fazlalık oluyo diye çıkartıp atmakta ve bunu bir marifetmiş gibi lanse etmekte iken siz mevcut aynaların iyi göstermediğinden dem vurup yerine gidona ayna takmayı uygun görmüşsünüz. eskileri de artçı da kullansın aynaları diye artçınıza göre ayarlamışsınız.(dalgınlık sonucu arkayı tesbit edememeye denk gelecek şekilde). söylediklerimde hata var mı?

Hayır dedıklerınız aynen doğru

barok34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco xciting 250 i
    yarın gidip bir tane alıyorum abi
    Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.

karayılan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    motorun çok güzel kazasız belasız tekerin düz bassın kardeşim ne saçma sapan yorumlar yazmışsınız ya hayretyani bu çocuğun yaptığının nesi yanlış
    kardeşim kusura bakma yaşını bilmiyorum çocuk dedim ama bazı yorumlara sinirlendim çok güzel olmuş motorun ne var yani Suzuki sticırı yapıştırmışsa
    bitaneside yok sen honda fes250 yada kymco grand dink250 filan denk gelirse sakın binme hayal kırıklığına uğrarsın demiş sen kimsin aşşağılamaya çalışıyorsun herkesin bir bütçesi var sen bindin belki ama o belki hiç binemeyecek insanlar elindekiyle yetinmesini bilmeli karşısındaki kişiyi küçük düşürmemeli
    gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY

Omicron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gitti Güzelim GSR
    Alıntı cambaz34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayır dedıklerınız aynen doğru
    o halde yaptığınız değişimler gerçekten güzel gücellemeler. bunun adı modifiye olmasa bile farkındalık denilebilecek şeylerdir. motorunuzun yeni uygulamaları hayırlı uğurlu olsun. kişisel değişimler zevkle alakalıdır ve kimseyi tavsiyeden ileri alakadar etmez. sizce aracınız güzel olmuşsa ve bizlerle paylaşıyorsanız aracınız güzeldir. bizlere ise sadece bazı tavsiyeler düşer. benim de tavsiyem ön camı yolculuk camı ile değiştirirsen daha hoş duracaktır. çünkü yaz veya kış ayları farketmez ön cam ciddi anlamda sürüşü kolaylaştırır.
    saygılar.
    AKILLILAR DÖVÜŞMEDEN KAZANIR, cahiller kazanmak için dövüşür

Emrah.ark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung Gt250R
    Motorun senin gözünde güzelse güzeldir..Sen kimseye aldırış etme yanlış bişeyde yaptığını düşünmüyorum..
    Millet ayna çıkarır sen 2 adette fazla takmışsın..
    Motosikletin üstündeki sticer'a kimse bişey diyemez herkesin zevki farklıdır..
    Benim merak ettiğim bendede 19 A var Asya..
    Şu cbr ekzozu'nun etkileri varmı onu merak ettim..
    Güç yakıt tasarrıufu veya seste bi değişiklik varmı
    [34 AY 0494] Büyükçekmece MT

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler