Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

buda benim makinenin yeni hali

REKLAM ALANI
    ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    bu motorun neresine modifiye yapılırki. çin malı. onu da geçtim zaten modifiye yapsan ne işe yarar. bende de ybr var. 125cc. motora modifiye falan olmaz. harcanan paraya yazık. modifiye edeceksen konfor veya güvenlik artırıcı modifiyeler yap bence. kazasız sürüşler.

not: aynası olsa nolur zıngır zıngır titrer birşey göstermez.
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    Alıntı genç kaptan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben begendim şahsen...
    emegine bilegine saglık dostum sade ve şık olmuş..
    sağol kardeş eyvallah
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

sergiowanni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER-5
    KARDEŞİM sana haddim olmayarak 2 oneride bulunucam..ben bu tarz modifiye edilmiş bir motor gordum..farini yuvarlak bir farla deiştir ve sadece yan ayaklik kullan..sadece tavsiye..o zamn coq tatli oluyo bunlarin goruntusu.o eleman ole yapmis..sagliqla kal..tabi aynada taq bence

Motosikleti
    Alıntı sergiowanni adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    KARDEŞİM sana haddim olmayarak 2 oneride bulunucam..ben bu tarz modifiye edilmiş bir motor gordum..farini yuvarlak bir farla deiştir ve sadece yan ayaklik kullan..sadece tavsiye..o zamn coq tatli oluyo bunlarin goruntusu.o eleman ole yapmis..sagliqla kal..tabi aynada taq bence
    sağol kardeş yapacam daha bişeyler yaza doğru depo ve yan kapakları airbrus a vercem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:09 ----------

Alıntı ozgurakman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu motorun neresine modifiye yapılırki. çin malı. onu da geçtim zaten modifiye yapsan ne işe yarar. bende de ybr var. 125cc. motora modifiye falan olmaz. harcanan paraya yazık. modifiye edeceksen konfor veya güvenlik artırıcı modifiyeler yap bence. kazasız sürüşler.

sağol ama sende yap görelem ben bu kadar kendi emeğimle yaptım gel sen 5.viteste ben 4.vteste yarısalım 100 metre farkı yedinmi anlarsın modifiyeyi bu bnm zevkim
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

Topicin bu yarışalım mevzularına geliceği çok açık ortadaydı

Bence bu ve bunun gibi aynasız ve kapışmacalı topicler yönetim tarafından uyarısız kilitlenmeli
    [COLOR="Blue"]Varmak Değil Yolda Olmak[/COLOR]:cat:

Motosikleti
    Alıntı wert_35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Topicin bu yarışalım mevzularına geliceği çok açık ortadaydı

Bence bu ve bunun gibi aynasız ve kapışmacalı topicler yönetim tarafından uyarısız kilitlenmeli
    burada maksat kapışmak değil motorumun güçlü olduğu

Alıntı enes_007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sonuç ne hocam

Ne gerek var böyle 4. vites muhabbetlerine

Ayrıca aynalar motorunun hızını kesmez korkma
    [COLOR="Blue"]Varmak Değil Yolda Olmak[/COLOR]:cat:

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    siyahla çok güzel uyum sağlamış rengi çok beğendim
    herşeyden önce kendi emeğin
    ama aynalar şart

Motosikleti
    Alıntı kanucan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siyahla çok güzel uyum sağlamış rengi çok beğendim
    herşeyden önce kendi emeğin
    ama aynalar şart
    sağol kardeş.kendi orj aynaları çok çrkn zevkime uygun bulsam alacağım.arkadaslar hızı kesmekten bhsediyor ne alaka

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Alıntı enes_007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bu mudur zihniyet?

fernando - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DL 650 V-strom
    Ben asıl beğendim deyen arkadaşları anlayamıyorum!!!
    Modifiye adı altında yapılan bu garipliklere ve açılan bu gereksiz topiklere bence tüm bilinçli motorcular tepki göstermeli.Tamam zevk-renk meselesi anlıyorum ama bi gün herifin teki çamurluğu söküyor çamurluksuz motor,yok aynasız motor yok egzostsuz motor,yok 150cc ama SS'ları tokatlayan motor,salkım saçaklı motor uçan motor kaçan motor vs. Bence artık bunların sonu gelmeli.İlginç başlıklı topikler açıp bizim de zamanımızı çalmayın lütfen genç arkadaşlar!!!
    Böyle işlerle uğraşan gençler; jawa classic-bmw r60-80-mz vs. onlarla uğraşın baba gibi motorunuz olsun hepimiz alkışlayalım...
    FARIN DA AÇIK OLSUN YOLUNDA...

Motosikleti
    Alıntı fernando adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben asıl beğendim deyen arkadaşları anlayamıyorum!!!
    Modifiye adı altında yapılan bu garipliklere ve açılan bu gereksiz topiklere bence tüm bilinçli motorcular tepki göstermeli.Tamam zevk-renk meselesi anlıyorum ama bi gün herifin teki çamurluğu söküyor çamurluksuz motor,yok aynasız motor yok egzostsuz motor,yok 150cc ama SS'ları tokatlayan motor,salkım saçaklı motor uçan motor kaçan motor vs. Bence artık bunların sonu gelmeli.İlginç başlıklı topikler açıp bizim de zamanımızı çalmayın lütfen genç arkadaşlar!!!
    Böyle işlerle uğraşan gençler; jawa classic-bmw r60-80-mz vs. onlarla uğraşın baba gibi motorunuz olsun hepimiz alkışlayalım...
    bn burada ayna dısında yasal olmayan bişey göremiyorum sinyallerim kornam hepsi çalısıyor egzosum da açık değil kaskımda var

Resimlere bakınca ,ne kadar titiz ve düzenli olduğunu gördüm ,eline koluna sağlık kazasız belasız kullan kardeşim ,ilerde daha iyileri nasip olur inşallah ..

kingcüneyt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ---
    Alıntı ozgurakman adlı üyeden alıntı Mesajı göster

senin motor ne malı senı her topıcte goruyorum yok cın malı yok cart curt gorende agzına kadar dolu japona bınıyon zanneder yapamıyosan sus karalama heveslerını kırma ınsanın ybr ne bin turla sen Balıkesir den cıkarsan veya araştırrısan görürsün modıfıye ney veya 125 cc dedgın makınelere neler yapıldıgını
    Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn

Motosikleti
    Alıntı avkan65 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Resimlere bakınca ,ne kadar titiz ve düzenli olduğunu gördüm ,eline koluna sağlık kazasız belasız kullan kardeşim ,ilerde daha iyileri nasip olur inşallah ..
    sağol kardeş emeğin karsılığı bu oldu renk gerçekten çok iyi tutturdum..amin kardeş snada

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:30 ----------

Alıntı kingcüneyt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin motor ne malı senı her topıcte goruyorum yok cın malı yok cart curt gorende agzına kadar dolu japona bınıyon zanneder yapamıyosan sus karalama heveslerını kırma ınsanın ybr ne bin turla sen Balıkesir den cıkarsan veya araştırrısan görürsün modıfıye ney veya 125 cc dedgın makınelere neler yapıldıgını
    abi aynen sürekli çin malı motrlara hakaret ediyor küçük görüyor halbuki bir bilse bu tür motorların neler yapacağını....

Motosikleti
    bu arada önerisi olan varmı motorum için

necathan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arora 200 Tiger
    Abi nerde sizin aynanız ...

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler