buda benim makinenin yeni hali
Reklamlar
-
aynanın, sinyalin, kaskın (eğer imkan varsada montun, dizliğin, eldivenin) uzun-kısa yolu olmaz!.... olamaz!!!.. bu saçmalıktan başka bişey değildir.
bu motor eğer benim çevremde olsa inanın ihbar ederdim. ederimde...
-sol aynam yok diye garajda yatırdım 4 gün motoru
-2-3 gün kontrol etmedim. meğer arka stop lambası patlamış. kalpten gidiyordum az daha
-yağ için çok götürdümde (daha zamanı var) diye çok geri çevrildim...
Reklamlar
-
gkhnkzy adlı üyeden alıntı
aynanın, sinyalin, kaskın (eğer imkan varsada montun, dizliğin, eldivenin) uzun-kısa yolu olmaz!.... olamaz!!!.. bu saçmalıktan başka bişey değildir.
bu motor eğer benim çevremde olsa inanın ihbar ederdim. ederimde...
-sol aynam yok diye garajda yatırdım 4 gün motoru
-2-3 gün kontrol etmedim. meğer arka stop lambası patlamış. kalpten gidiyordum az daha
-yağ için çok götürdümde (daha zamanı var) diye çok geri çevrildim...
ayna dısında motorumun hiç bir yasal olmayan bişeyi yok.bütün aksamları çalısıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 ----------
dreamdark adlı üyeden alıntı
Arkadaşım motorunu ben de beğendim. Maşallah tertemiz, gıcır gıcır ve belliki çok özeniyorsun. Allah kaza bela vermesin.
Fakat,
Motor hepimizin hastalığı; hepimiz seviyoruz, uğraşıyoruz ve daha iyisi olsun diye emek harcıyoruz.
Ama bazen bazı önemli noktaları gözden kaçırıyoruz.
Buraya nereden mi geldim? Ayna mevzusundan.
Bir deli taş atmış kuyuya, "Aynaları sökünce motor daha karizmatik görünüyor, yarış motosikletlerinde ayna yok" diye, 40 akıllı o taşı çıkartmak yerine, o kuyuya taş atmaya devam etmiş körü körüne. Kim demiş ayna yakışmıyor diye? Çeşit çeşit modelde ayna var piyasa da, onlarla modifiye edip güzelleştirmeye çalışsanıza motorlarınızı?
Arkadaşlar, en iyi motorcu en uzun yaşayandır sözünü unutmayalım.
Aynanın faktörü nedir? Trafikte ortaya çıkabilecek olumsuzluklar için bizim arkadaki gözümüzdür. Bir taşıt trafiğe çıkıyorsa olmazsa olmaz bir gerekliliktir; kendimiz ve çevremizdeki herkesin güvenliği açısından.
Siz pistte kullanmıyorsunuz o makinaları, kaldı ki çocuk kandırır gibi, özrü kabahatinden beter misali; "Uzun yolda takıyoruz" gibi bir savunma yapmanın da manası yok, uzun ya da kısa yol farketmez, trafikde olduğunuz sürece ayna kullanmak zorundasınız.
Açıkcası ben aynasız bir motorda kendimi çıplak gibi hisederim, tedirgin olurum. Sollama yapacağım zaman arkadan araç geliyor mu diye geriye dönüp bakmak zorunda kaldığımda yaşayacağım dikkat kaybından dolayı kaza yapabileceğimi düşünüp huzursuz olurum.
Hepimiz motorcuyuz, motosiklet tutkunuyuz, ama lütfen cahilce hareket etmeyelim ve herşeyden önce bilinçli motosiklet kullanıcısı olalım, yaşayalım ve yaşatalım; motosiklet kültürünün doğru şekilde oturmasına katkıda bulunalım. Aksi hallerde çevremizdekileri de uyaralım.
Umarım bilinçlenebilmek adına alma potansiyeli olanlara biraz da olsa mesaj verebilmişimdir.
abi doğrusuda o zaten çok iyi anlattından gerçektn vgüzel kibar hosuma giden ayna bulsam aalırım.or aynalar okdr iğrençki kensinn 30 35 cm vardır
-
enes_007 adlı üyeden alıntı
ayna dısında motorumun hiç bir yasal olmayan bişeyi yok.bütün aksamları çalısıyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 ----------
abi doğrusuda o zaten çok iyi anlattından gerçektn vgüzel kibar hosuma giden ayna bulsam aalırım.or aynalar okdr iğrençki kensinn 30 35 cm vardır
aynanın fotosunu çekeyim beğenirsen yollayayım sana
-
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
aynanın fotosunu çekeyim beğenirsen yollayayım sana
tama abi göster bakalım
-
motoru gerçekten hoş olmuş sade itici durmuyo ama dreamdark ında dediği gibi ayna önemli benim aynalarım yuvarlak yetersiz geliyo diye dikdörtgen şeklindeki aynlarla değiştiriyorum gerçi istanbulda motor kullanıpta ayna çıkran çok göremedim ama senin yaşadığın şehir için bişey diyemem ama yinede güzel şekilli bi ayna taksan hoş olurdu
welcome to my world
https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
-
-
ağa soldan gazlıyonda hiçmi sağ tarafa gitmiyon sende her sola geçişin bide sağa geçişi vardır
welcome to my world
https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/
-
berk_cglr adlı üyeden alıntı
ağa soldan gazlıyonda hiçmi sağ tarafa gitmiyon sende
her sola geçişin bide sağa geçişi vardır
sola geçersem bi daha sağa geçmem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:03 ----------
sağdan giderken sağ aynaya bakmayız sol aynaya bakarız
-
ayna güzel gbi ayrıca abi suzuki F5 diye motr varmı)
-
ayna güzel gbi ayrıca abi suzuki F5 diye motr varmı
)
f 5 mi ne f5 i. ben f5 filan görmüyorum. koskoca suzuki o görmüyormusun
aynayı kargoya vereyim mi
-
abi bu ayna modeli nedr hangi motorun kargoya grk yok ya
-
abi bu ayna modeli nedr hangi motorun kargoya grk yok ya
ya ben sana markasını fotosunu çekeyim. sen bir bak. kısa kol olması güzel geldi bana. yarın resimleri tam atarım markasıyla
-
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
ya ben sana markasını fotosunu çekeyim. sen bir bak. kısa kol olması güzel geldi bana. yarın resimleri tam atarım markasıyla
tamam abi bekliyom
-
aga can alıcı en merak ettiğim nokta araba bnresi kendi ibren arkadaslarınıın motor ibresi kaçı görüyosun!!!
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
-
Güzel olmuş emeğine sağlık.Ama aynayı takarsan dahada süper olur.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
-
beğendim,güzel olmuş
Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK
-
makinen çok temiz gıcır gıcır valla, sanki bayiden yeni çıkmış gibi
-
Güle güle kullan
-
zaferkarizma adlı üyeden alıntı
aga can alıcı en merak ettiğim nokta araba bnresi kendi ibren arkadaslarınıın motor ibresi kaçı görüyosun!!!
kardeş 8 bn devrde kesilme sorunu olduğu halde gerçek ibre ile 130.kesiciyi kaldırsak 140 145 yapar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:20 ----------
edremitli10 adlı üyeden alıntı
makinen çok temiz gıcır gıcır valla, sanki bayiden yeni çıkmış gibi
sağolasın kardeş boya kendi emeğim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler