Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

buda benim makinenin yeni hali

REKLAM ALANI

Motosikleti
    HONDA CBR 600F
    aynanın, sinyalin, kaskın (eğer imkan varsada montun, dizliğin, eldivenin) uzun-kısa yolu olmaz!.... olamaz!!!.. bu saçmalıktan başka bişey değildir.

bu motor eğer benim çevremde olsa inanın ihbar ederdim. ederimde...

-sol aynam yok diye garajda yatırdım 4 gün motoru
    -2-3 gün kontrol etmedim. meğer arka stop lambası patlamış. kalpten gidiyordum az daha
    -yağ için çok götürdümde (daha zamanı var) diye çok geri çevrildim...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    Alıntı gkhnkzy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynanın, sinyalin, kaskın (eğer imkan varsada montun, dizliğin, eldivenin) uzun-kısa yolu olmaz!.... olamaz!!!.. bu saçmalıktan başka bişey değildir.

bu motor eğer benim çevremde olsa inanın ihbar ederdim. ederimde...

-sol aynam yok diye garajda yatırdım 4 gün motoru
    -2-3 gün kontrol etmedim. meğer arka stop lambası patlamış. kalpten gidiyordum az daha
    -yağ için çok götürdümde (daha zamanı var) diye çok geri çevrildim...
    ayna dısında motorumun hiç bir yasal olmayan bişeyi yok.bütün aksamları çalısıyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 ----------

Alıntı dreamdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım motorunu ben de beğendim. Maşallah tertemiz, gıcır gıcır ve belliki çok özeniyorsun. Allah kaza bela vermesin.

Fakat,
    Motor hepimizin hastalığı; hepimiz seviyoruz, uğraşıyoruz ve daha iyisi olsun diye emek harcıyoruz.
    Ama bazen bazı önemli noktaları gözden kaçırıyoruz.

Buraya nereden mi geldim? Ayna mevzusundan.
    Bir deli taş atmış kuyuya, "Aynaları sökünce motor daha karizmatik görünüyor, yarış motosikletlerinde ayna yok" diye, 40 akıllı o taşı çıkartmak yerine, o kuyuya taş atmaya devam etmiş körü körüne. Kim demiş ayna yakışmıyor diye? Çeşit çeşit modelde ayna var piyasa da, onlarla modifiye edip güzelleştirmeye çalışsanıza motorlarınızı?

Arkadaşlar, en iyi motorcu en uzun yaşayandır sözünü unutmayalım.
    Aynanın faktörü nedir? Trafikte ortaya çıkabilecek olumsuzluklar için bizim arkadaki gözümüzdür. Bir taşıt trafiğe çıkıyorsa olmazsa olmaz bir gerekliliktir; kendimiz ve çevremizdeki herkesin güvenliği açısından.
    Siz pistte kullanmıyorsunuz o makinaları, kaldı ki çocuk kandırır gibi, özrü kabahatinden beter misali; "Uzun yolda takıyoruz" gibi bir savunma yapmanın da manası yok, uzun ya da kısa yol farketmez, trafikde olduğunuz sürece ayna kullanmak zorundasınız.

Açıkcası ben aynasız bir motorda kendimi çıplak gibi hisederim, tedirgin olurum. Sollama yapacağım zaman arkadan araç geliyor mu diye geriye dönüp bakmak zorunda kaldığımda yaşayacağım dikkat kaybından dolayı kaza yapabileceğimi düşünüp huzursuz olurum.

Hepimiz motorcuyuz, motosiklet tutkunuyuz, ama lütfen cahilce hareket etmeyelim ve herşeyden önce bilinçli motosiklet kullanıcısı olalım, yaşayalım ve yaşatalım; motosiklet kültürünün doğru şekilde oturmasına katkıda bulunalım. Aksi hallerde çevremizdekileri de uyaralım.

Umarım bilinçlenebilmek adına alma potansiyeli olanlara biraz da olsa mesaj verebilmişimdir.

abi doğrusuda o zaten çok iyi anlattından gerçektn vgüzel kibar hosuma giden ayna bulsam aalırım.or aynalar okdr iğrençki kensinn 30 35 cm vardır
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

Alıntı enes_007 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ayna dısında motorumun hiç bir yasal olmayan bişeyi yok.bütün aksamları çalısıyor

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 ----------

abi doğrusuda o zaten çok iyi anlattından gerçektn vgüzel kibar hosuma giden ayna bulsam aalırım.or aynalar okdr iğrençki kensinn 30 35 cm vardır
    aynanın fotosunu çekeyim beğenirsen yollayayım sana

Motosikleti
    Alıntı osmaniyeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aynanın fotosunu çekeyim beğenirsen yollayayım sana
    tama abi göster bakalım
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    motoru gerçekten hoş olmuş sade itici durmuyo ama dreamdark ında dediği gibi ayna önemli benim aynalarım yuvarlak yetersiz geliyo diye dikdörtgen şeklindeki aynlarla değiştiriyorum gerçi istanbulda motor kullanıpta ayna çıkran çok göremedim ama senin yaşadığın şehir için bişey diyemem ama yinede güzel şekilli bi ayna taksan hoş olurdu
    welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/

tama abi göster bakalım
    foto mak yanımda değil çekili olarak bu var. fakat az çok belli oluyor kibar bir şey olduğu.

bu arada benim ayna tek sebebi ise hiç sağ şeritle işim olmaz hep soldan gazlarımkızacak arkadaşlara söylüyorum bana kızmayın bozuşuruz eşşek kadar yaşım var türlü türlü huyum var

berk_cglr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ducati m696 - yzf R 25 abs
    ağa soldan gazlıyonda hiçmi sağ tarafa gitmiyon sende her sola geçişin bide sağa geçişi vardır
    welcome to my world https://www.youtube.com/channel/UCPUpGYw2EcPIq_hQLSHGctw/

Alıntı berk_cglr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ağa soldan gazlıyonda hiçmi sağ tarafa gitmiyon sende her sola geçişin bide sağa geçişi vardır
    sola geçersem bi daha sağa geçmem

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:03 ----------

sağdan giderken sağ aynaya bakmayız sol aynaya bakarız

Motosikleti
    ayna güzel gbi ayrıca abi suzuki F5 diye motr varmı)

ayna güzel gbi ayrıca abi suzuki F5 diye motr varmı)
    f 5 mi ne f5 i. ben f5 filan görmüyorum. koskoca suzuki o görmüyormusun

aynayı kargoya vereyim mi

Motosikleti
    abi bu ayna modeli nedr hangi motorun kargoya grk yok ya

abi bu ayna modeli nedr hangi motorun kargoya grk yok ya
    ya ben sana markasını fotosunu çekeyim. sen bir bak. kısa kol olması güzel geldi bana. yarın resimleri tam atarım markasıyla

Motosikleti
    Alıntı osmaniyeli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya ben sana markasını fotosunu çekeyim. sen bir bak. kısa kol olması güzel geldi bana. yarın resimleri tam atarım markasıyla
    tamam abi bekliyom

zaferkarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hepsi satıldı :(
    aga can alıcı en merak ettiğim nokta araba bnresi kendi ibren arkadaslarınıın motor ibresi kaçı görüyosun!!!
    Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !

korkut 250 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Fazer..Ve birde Yavrusu
    Güzel olmuş emeğine sağlık.Ama aynayı takarsan dahada süper olur.
    Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.

Motosikleti
    yamaha xt 660r \ ybr 125ESD
    keyifli sürüşler...

motodrift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    WR 250 R
    beğendim,güzel olmuş
    Benim hayatta yegâne fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir ! ϜϓſϞ BAŞBUĞ ATATÜRK

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Ybr 250, işallah 2012'de Kawasaki Versys
    makinen çok temiz gıcır gıcır valla, sanki bayiden yeni çıkmış gibi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    Güle güle kullan

Motosikleti
    Alıntı zaferkarizma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aga can alıcı en merak ettiğim nokta araba bnresi kendi ibren arkadaslarınıın motor ibresi kaçı görüyosun!!!
    kardeş 8 bn devrde kesilme sorunu olduğu halde gerçek ibre ile 130.kesiciyi kaldırsak 140 145 yapar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:20 ----------

Alıntı edremitli10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    makinen çok temiz gıcır gıcır valla, sanki bayiden yeni çıkmış gibi
    sağolasın kardeş boya kendi emeğim

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler