ne yaparsan yap ybr 125 işte...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
güzel ama farları beğenmedm :/
SATILIK Ramzey DT125 scooter sahibinden ilan kodu 21128890
denilene göre 165 yapıyormuş bu alet
Mobylette->Peugeot 103->Agility 125->Ybr 125->Cbr 125 R->Ybr Esd 125->?
bence mükemmel olmuş. özellikle çift disk, çelik hortumlar gibi güvenliğe yönelik geliştirmelerle süper olmuş... ybr125 için son nokta. daha ötesi olmaz herhalde...
ne yalan soliyim kardeş resimlere bakarken tam da içimden ne yaparsan yap yaa ybr 125 işte yazık verilen paraya buna harcanan paraya bu yapılandan katkat daha iyi bir motor olur diyodum senin yorumu gördüm. tamam saygı duyarım bu bir hobidir ama ne biliim bana biraz mantıksız geliyo işte ama güzel olmuş tabi kilometre saati hariç.
mantıksız bir motor modifiyesi var. motosiklet kaç kilo da çift diske iht. duyuyorsun, zaten arkayı diske çevirmişsin (bi ara ben de niyetlenmiştim tuzlu geldi) öhlinsler güzel, motoru parçalayana kadar kullanacak olsam (motor yetse) ben de öhlins alırım . ama gerisi hikaye, sonuçta ybr bir commuter. bunlar cbr'a veya yzf'ye yapsaydı mantıklı olurdu. yarıca 3700 euro da etmez bence.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
abi kim nederse desın cok gusel olmus ama bırseyı belırtmek ısterım ustaya sole on takımı cok basmış motor tam sinek sikletler ıcın gıbı motor baş aşagıya duruyor ve cift ibre taksan cok daha hos durur
**dede** derki azraili gıcık etmek ıstıyorsan kask tak
Tam olarak motosiklet modifikasyonu budur bence..
Jant şeridi çekip neon takarak kesik egsozla motosiklet modladım podladım diye gezenlerle kıyaslayınız..Sonra eleştiriniz..
------------
ÖN ÇİFT DİSK FREN UYGULAMASI
ARKA DİSK FREN
ÇELİK FREN HORTUMLARI
SARI ÇİFT PİSTONLU FREN KAPLİNLERİ
FARKLI KAFA GRENAJI
FARKLI GİDON
FARKLI ÖN ÇAMURLUK
SARI FREN VE DEBRİYAJ KOLU
ÖZEL YAPIM ÜST ÜÇKEN
TUBELLES ÖN ARKA DAR YANAK LASTİKLER
FARKLI ÖN ARKA 17’’ JANTLAR
SARI TERS ÖN TAKIM
FARKLI KADRAN DİZAYNI
SARI GİDON TOPUZLARI
GAZLI ARKA AMORTİSÖRLER
ÖZEL YAPIM TEK KİŞİLİK SELE
ARKA SELE İPTALİ KAPAK
ÖZEL KUYRUK VE YAN KAPAK DİZAYNI
FARKLI ARKA MAFSAL
ÖZEL YAPIM SÜRÜCÜ BASAMAKLARI
ÖZEL YAPIM KİCK START KOLU
FARKLI ÖN ARKA DİŞLİLER
SARI ÖZEL ZİNCİR
ÖZEL DİZAYN EDİLMİŞ ÖN DİŞLİ KAPAĞI
ÖZEL YAPIM EGSOZ
ÖZEL RENK
ÖZEL GRAFİKLİ STICKERLAR
ÖZEL KROM CİVATALAR
VE
MOTOR MODİFİYESİ (165 km/s hıza ulaşmaktadır.)
------------
emeğe ve harcanan zamana saygı... arkadaşım en uç noktaya ulaştırmışsın Ybr yi fena olmamış ama sinyal ve dikiz aynaları da eklemelisin
eşşeğe altın semer vursan eşşek yine eşşektir...biraz ağır kaçtıysa kusura bakmayın.
Modifiye dediğin budur işte.
Muhteşem bir çalışma.
Saçma sapan stickerlar yapıştırıp, altına renkli lambalar takıp modifiye yaptım sananlara sinir oluyorum.
Direksiyonu fazla indirmişsin. Dönerken direksiyonu kıvırdığında yakıt deposuna baskı yapıyorsa bi süre sonra yamultur söylemedi deme (=. güzel olmuş eline sağlık.
güzelmiş heleki arka diskin olması ayrı bi hava katmış farlarda on numara km saati bişeye benzememiş.
Tam anlamıyla modifiye dediğin budur. Ha kimine göre güzel kimine göre iğrenç orası tartışılır.
Bu arada 3.750 TL değil Euro
2 tane temiz ybr alabiliyosun sanırım o parayla
Birde yan ayak falan yok mu motorda ben mi göremiyorum?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)