SÖYLENİCEK FAZLA BİRŞEY YOK AYAKTA ALKIŞLIYORUM YANLIZKURT SENİ SÜPER İŞİN İÇİNDE EMEK VARSA HERSEY DAHA GÜZEL.......
RÜZGARLA YARIŞ HAYATIN TADINI YAŞA
No Matter What You Ride, It's All The Same Wind....
AKLINIZ ve KASKINIZ BAŞINIZAN EKSİK OLMASIN...
Kazanaltıda ( gazaltıda denir ) bir tür kaynak şekli oda Asınan mil ve makine parçalarının dolgusunda Darbe ve asınmaya dayanıklı sert dolgu islemlerinde,
Genelde Spiral kaynaklı boru imalatında, Otomotiv ve lokomotif sanayiinde ,
Basınçlı kap, kazan ve tank imalatında LPG tüpleri imalatında Gemi insa sanayiinde kullanılır
sabırsızlıkla bekliyorum motorun kaç görür bende pejo war 135 140 görüyo seninki kaç görür hayırlısı olsun kasasız belasız
yalnızkurt abi emeğinin sabrının sonucunu alacaksın jawa gibi ortaya çok güzel bir makina çıkacak bi aksilk olmazsa allah yardmcın olsun gerçekten bu işi gönülden yapıyorsun tebrik ederim abi
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
Arkadaşlar depo ömrümüzü alıyor o inatlaştı ben adam olmam diye biz inatlaştık adam edecez diye çıkma depo ucuz olmasına rağmen inatla bununla uğraşıyoruz altında delikler yanda önceden kaynatılmış bir saç vardı onun altıında büyük bir delik ve yumruk kadar göçük vardı orayı kangren olmuş yara gibi kesip aldık oraya yeni doku nakli yaptık
Buda benden size ufak bir video benim iş bundan sonra başlayacak
View My Video
önümüzdeki haftadan sonra işlerim rahatlıyor Kırmızı güle daha çok vakit ayırabileceğim nasipse 15 güne ancak boyayı sonlandırmaya çalışacağım
sabırsızlıkla beklıyoruz sonucu
sözün bittiği anlardan biri daha...
sustum
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
gerçekten çok güzel
deyim yerindeyse bir hurdaya tekrar can vermişsiniz. emeğinize sağlık
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Tşk ederim arkadaşlar gözlerinize sağlık.
Çok güzel toparlanmış hayat bulmuş resmen, elinize emeğinize sağlık,
Bu arada bunları satıyor musunuz
Emeğine sağlık,gerçekten bu makinayı bu hale getirmek büyük yürek ister,büyük cesaret ister.
Sıfır gibi olmuş tebrik edyorum.
facebook(Fazer Tutkunları)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)