Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yeni oyuncağım KIRMIZI GÜL

REKLAM ALANI

Motosikleti
    1965 JAWA
    Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sayın abim hakikatten evladiyelik motorlar yapiyorsun. Hayatta el emeğinden daha değerli bir maneviyat olmadiğina inananlardanım. Ben ve benim gibi motorcular hazıra alışmışız. Önümüze bir pasta konuluyor ve onu yiyoruz. Ama siz ve sizler gibi üretken motorcuları görmek gerçekten onur verici. Başarının devamını diliyorum abi

Aslında o motorlarla sürekli gezmeyeceksin. Şöyle ayda bir ortalıkta bi görünüp garaja kapatıcaksın. Şehir efsanesi olucaksın (Kendi fikrimdir )
    Sizlerin bu güzel yorumlarıda bizlere onur veriyor çok tşk ediyorum sinan kardeşim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    1965 JAWA
    Alıntı yalnlzkurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Elimizden uçup giden esmer güzelinin yerine KIRMIZI GÜLÜ buldum inşl en kısa sürede sizlerin beğenisine sunacağım fazla palavraya gerek yok iş ortaya çıkınca hepimiz eksiğinide fazlasınıda sizler karar vereceksiniz

kumlamacı Refik usta

Arkadaşlar takke düştü kel göründü hesabı oldu şase hariç diğer kaporta kumlandı ve ortaya pekte iyi bir tablo çıkmadı kaporta beklediğimizden çok daha kötü çıktı ama biz ekip olarak bunlardan yılmayız bunu başarıp sizlerin beğeninize sunacağız.
    Kumlamacı Refik usta ve Motorcu ustamız Veysel usta gururla söylüyorum kendisi Antalyadan motor toplaması için teklif almış birisidir.

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Refik usta sen bizim herşeyimizsin
    Veysel usta sen bizim herşeyimizsin
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

Motosikleti
    1965 JAWA
    Alıntı SinanAksu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Refik usta sen bizim herşeyimizsin
    Veysel usta sen bizim herşeyimizsin
    Tşk ederiz arkadaşlar sadce sitemize yakışır bir şey çıkarmak için uğraşıyoruz

Motosikleti
    1965 JAWA
    Motoplus 2010 Motosiklet Fuarı - Motorsiklet Fuarları yetkilisi selçuk bey aradı Benim en güzel motor yarışmasında benim motorsiklet ilk altıya girmiş. Perşembe veya cumaya fuara davet ettiler ama benim götürme imkanımda zamanımda yok durumu kendilerine ilettim. Sitemize böyle bir katkım olduysa ne mutlu bana

Motosikleti
    1965 JAWA
    Motorumuzu Kumlamacı Refik ustadan alıp yırtıklarının yamanacağı çöküklerin çıkacağı Tekin Ustamızın yanı götürdük ve motorun parçalarını görünce Onun karşısında önünü ilikleyip elpençe divan durdu : Boyacı MUstafa usta ise daha başına geleceklerden habersiz gülümsüyordu

Ustalarımız durumun havametini benimde titizliğimi anlayınca dizlerinin bağı çözülüp olduğu yere çöktüler

[COLOR="Blue"][SIZE="3"][CENTER]
    Kaportanın durumuna hep bareber biz göz atalım

arkadaşlar işlerin yapım aşamasını mümkün olduğu kadar sizlerle paylaşacağım

melocann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YaMaHa YzF R25
    vay vay vay merakla takip ediyoruz dizi maşallah
    kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:

bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana

Motosikleti
    kanuni 200cc racer 2007
    son halini merak ediyorum sizlere kolay gelsin

buşeyden motor çıkartabiliyorsanız elleriniz öpülecek insansınız eğer bir yerde karşılasırsak mutlaka ellerinizden öperim
    4 Teker Bedenimi [B]İKİ[/B] Teker Ruhumu Taşır :farao:

Motosikleti
    1965 JAWA
    Alıntı whampir19 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    buşeyden motor çıkartabiliyorsanız elleriniz öpülecek insansınız eğer bir yerde karşılasırsak mutlaka ellerinizden öperim
    canım kardeşim tşk ederim bende sizin gözlerinizden öperim ben daha öncede bir tane topladım

Motosikleti
    1965 JAWA
    Alıntı whampir19 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Estf ne öğünmeye nede el öptürmeye paylaşım yapmıyorum sizin güzel takdirleriniz yetiyorda artıyor bile önümüzdeki hafta Allah izin verirse artık size astarlı olarak göstermek istiyorum çekikleme ve çatlakları tamir işlemi bitmek üzere

selamlar,hocam benzın deposunun tamirini nasıl yapıyor ustalar?bilgin varsa kısacık paylaşırsan sevinirim.

Motosikleti
    1965 JAWA
    Alıntı airbrush adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar,hocam benzın deposunun tamirini nasıl yapıyor ustalar?bilgin varsa kısacık paylaşırsan sevinirim.
    Her şeyden önce deponun benzin ve kokusundan arındırılması gerekiyor.

Sonra ufka göçükler için vakkum var o kullanılıyor eğer bununla giderilemeyecekse özel bir makina daha var onun ocu depodaki göçüğe puntalanıyor ve onun çektirmesi onunla çektiriliyor. Eger benim depo gibiyse onada karın altından el girecek çekilde açılarak el içeri sokulup baskıyla çekiçlenmeye başlanıyor ama ufak göçükler vakkum ile harika düzeliyor belli bile olmuyor

teşekkür ederim cevapladığın için.çok merak ettim şu işi.fotoğrafları sabırsızlıkla beklıyorum.

sergiowanni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER-5
    bayiliyorum boyle tamiratlara kolay gelsin..sonucu çok merak ediyorum..

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    son halinin resimlerini isterizz
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

Hayırlı olsun. Umarım sorunsuz bir şekilde istediğin şekle getirirsin. Takip edelim burdan yalnız

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    hocam bmw almadan önce düşündünmü
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

SolakSelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    harika arkadaşlar aynen dizi gibi çok merak ediyorum
    Motorun Kalitesi;HONDA C SERİSİ...

Motosikleti
    1965 JAWA
    Alıntı sergiowanni adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bayiliyorum boyle tamiratlara kolay gelsin..sonucu çok merak ediyorum..
    Elbette bir hurdadan güzel bir eser çıkarmak zorda olsa bunun iş ilerlediği zaman alınan haz bir bambaşka oluyor.
    Bazı insanlar motorunu , rektefesini. kaportasını , boyasını elektiriğini , döşemesini, Tornasını kendi yaptığını iddia ediyor ama benim bu motorda emeğim dağırma, toplama, kaporta ve boyada oluyor.. Onun haricinde diğer işleride ben yapıyorum dersem yalan olur herkesinayrı ayrı bir branşı var. Size uafak bir örnek vereyim bir demirci ustası kaportacı gibi güzel oksijen kaynağı yapamaz . Kaportacıda demirci gibi elektrik kaynağı ve kazanaltı yapamaz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler