Bakın Bakiyim Böle RUNNER 180 Gördünüzmü (Bol Resimli)
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Reklamlar
-
güzelmiş. carbonfiber görünümünü keşke sadece aynalara uygulasaydın.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
bu runnerin kac goruyo 21 hp miş galıba
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
-
Velo Rossi 'nin "46" No Yapıştırmasını Yapmanın mantığı ne arkadaşım?
Motorumu Güzelleştiriyor? Ekstra HP mi veriyor makinaya?
Motorunu eywallah Güzel Yapmışsın ( "Dİğerlerine Nazaran..")
Ama İllede yapıştırma istiyorum diyorsan.. " 54 " ü Görmek isteriz. (Kenan Sofuoglu)
'Piyasada "54" yapıştırması yok' diyorsan, cevap hazır: Acayip acayip (sözüm ona)Modifiye yapacak parçalarla uğraşıyorsan onuda yaparsın...
Bu yazdığım Kişiye Yönelik olması ile beraber Herkese Hitaben yazılmıştır..
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mustafatuzlu:bence gereksiz konuşmussun abi kusura bakma.1 sticker ı amma eleştirdin yaw !! insaf .. sana kötü bana güzel ? daha da gerisi varmı ? yok. dersınkı böle böle ben hiç beyenmedım olur biter yok hp mı artırıyo yok şöyle yok böyle gereksiz şeyler bunlar...
46 yı yapıştırdık die SİNAN SOFUOĞLU nu terkmi etmiş oluyoruz ? ozaman sende türk malından başka birşey tüketme ??? aynı şey ....
ozgurakman:eyw abi düşünceye saygı =)
kingcüneyt:walla ben 2 kişi 120 tek 140 gördüm :D gerisini bilmiyorum =)
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
-
benzin yetişiyormu arkasından
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
motor güzel olmuşta.. bu resimdeki arabanın modelini tanıyamadım ben
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tundzhay:
satoyama:walla +100 gidince km de 180 krş kadar yakıyo ekonomıkte 80 90 arası gıdıldıgınde 120 130 krş a kadar dusuyor xD e biraz tuzlu ama hakkını werıyo allah için
alp_tunay:saol tşkkr ederım =)
By_Star:araba NİSSAN 200 SX :D doğuştan yancı
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
-
Güzelmiş bende beğendim scooterı..Zaten Gilera ya karşı hep bir sempatim olmuştur neden bilmem
-
Kazasız belasız sürüşler dilerim arkadaşım, güzel motor olmuş.
-
zevklik motorlar runnerlar , kazasız belasız . . .
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
180 kuruş ise öp tepene koy derim
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
Eline sağlık kardeşim, zevkli uğraşmışsın.
Allah kaza bela vermesin.
-
eline sğlık bence güzel olmuş yalnız o numara ne öyle kardeşim
-
Neyyyy 180 mi! Çokmuş yaa.Ama güce göre normal derim.Bu arada motorun güzelmiş kardeşim.200 sx de bonus galiba. Sen çok sıkıştırma yine de motoru benzin zamlanıyor haa.
-
plaka şişli plaka olması lazım,kaplamalar güzel olmuş,benim de aynalarda yok sadece,iyi makina güle gle kullan,ayrıca arkadakı araba nissan ama modelini çıkaramadım
-
-
ben 31 yapıştırdım memeleketimin plakası :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler