Bakın Bakiyim Böle RUNNER 180 Gördünüzmü (Bol Resimli)
Reklamlar
-
By_StaR adlı üyeden alıntı
motor güzel olmuşta.. bu resimdeki arabanın modelini tanıyamadım ben
Nissan 200 SX Z edition sanırım.Kilitli difransiyelden dolayı drift manyağı bir otomobil.
--
Scooterınız çok şık duruyor kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:13 ----------
yesilius2 adlı üyeden alıntı
Tundzhay:
satoyama:walla +100 gidince km de 180 krş kadar yakıyo ekonomıkte 80 90 arası gıdıldıgınde 120 130 krş a kadar dusuyor xD e biraz tuzlu ama hakkını werıyo allah için
alp_tunay:saol tşkkr ederım =)
By_Star:araba
NİSSAN 200 SX :D doğuştan yancı
Burada cevaplamış arkadaş görmemiştim.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
herkeze tşkkrler =) hyrlısıyla cbr 125 ten takas teklıfı geldı bugun gıdıp bakıcam bakalım hayırlısı..
iyi forumlar...
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
-
tıpatıp aynısından bostancıda gördüm .. kazasız belasız kullan
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
Bu iki zamanlı runnerlerin ön lastiği eskimez.
Zira hep tek teker giderler
Bir zamanlar şehir içinde kullanırım diye almıştım.Baktım öleceğim alel acele satmıştım
Çok manyak bir makine idi
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir
Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
jesse buyuk ihtimalle ya benımdır yada 1 arkadasımda daha war mawı sıyah stop led odur
-
Gule gule bin dostum.
Ayrica su numara takintili arkadasimi anlayamadim ,insanlarin kisisel zevkini ve destekledigi takim oyuncu yada yarisciyi elestirmek cidden yanlis. Spor bu , insanlara zorla birini yada bir sporcuyu sevdiremezsiniz. Milliyetciligin anlamini baska yerlere ve sekillere cekmeyelim.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
eline sağlık gayet şık olmuş
-
guzel olmus abım ıyı gunlerde kullan
KIMSEYE MUHTAC OLMADAN YASA GERISI HIKAYE
YOLLARDA BIR YERLERDE KARSILASMAK UZRE :cat:
-
jesse buyuk ihtimalle ya benımdır yada 1 arkadasımda daha war mawı sıyah stop led odur
valla suomy çiçekli kask .. uzun sarı saçlar . güzel bir fizik .. dainese bayan montu giyen kişi senin arkadaşınsa odur heralde ?
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
yıldız27:teşkkr ederım abi saolasın
jesse:xD demek onu tanımıyorum :D hemen icraata geçiyim :D
-
yıldız27:teşkkr ederım abi saolasın
jesse:xD demek onu tanımıyorum :D hemen icraata geçiyim :D
Arkadaşlar konuştuğunuz bayanın Erkek arkadaşındada full yüklü sarı runner var, kız arkadaşındada eski kasa kırmızı wxr 200 var galiba aynı kişileri konuşuyoruz.
-
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
ben 31 yapıştırdım memeleketimin plakası :D
sen den de başka bişe beklenmez zaten
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
2006BWS100-2007CBF150-2010CBF150-2007FZ6SFAZER-2006CBF600-2012CBF150-2012AGİLİTYCİTY125-2005CBF600-2006Z750S-2008GSXR600-2014CRF250L-2014JOYMAX 250-2013İNAZUMA250-2018S3 250-2014TGBX-MOTİON250
-
Güzel fakat jdm works gitmemiş italyana. Bu arada bu nissan s14 ü hiç görmemişim kiminki :D
Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
"htmetin"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler