Miss gibi fotolar sayın handro..
Zinhar uyuyan hayvanatı kışlamayınız, yaklaşınız, uyanacaktır..Sonrasında kovalarsınız eğer istiyorsanız
Arkadaşlar,
Böyle derdiniz varsa, çareleriniz;
1-Selenizin büyüklüğünde bir strapor kestirin (Hani, beyaz aldığınızda içinden çıkan köpük),
bu strapora 5 cm ara ile cam çivilerini batırın ve çivilerin sivri ucu yukarıya gelecek şekilde, selenize sabitleyin.Sonra da kedileri unutun.
2-Havalı tüfekler var, bir çeşit saçma atıyor.Tüfek bedeli en fazla 200-TL, bir de üzerine 60-70-TL'ye bir dürbün...3-5 TL'ye de bir kutu saçma...Zıp zıp zıp diye kedileri vurursunuz.
Gençliğimde benim böyle tüfeğim vardı, kedilere bir sıkardım...Kedi havaya zıplardı
3-Fare avlamak için bir çeşit yapıştırıcılı tuzaklar var.
Bu yapışkanı bir kağıdın üzerine boşaltıyorsunuz, sonra da selenin üzerine koyuyorsunuz, kedi gelirse, gider.Gitmezse de yapışır kalır.
Bu, ilaçtan bulamazsanız, bir miktar pekmezi kaynatıp koyulaştırarak ta aynı şekilde kullanabilirsiniz.
arkadaşlar vaktim dar şu an çalışıyorum mesaideyim cevap yazamıyorum ama gözüme bir şey takıldı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Tek kelimeyle YUHH! diyorum.
Fare avlamak için yapışkan tuzaklar var ama sonuçta fare pis ve zararlı bir hayvan. Yani benim selemede kedi çıktı hatta bir iki yerinde tırnak geçirmiş ama yinede bunun için ne yapışkan kağıtla ne çivili tuzakla nede havalı tüfekle zavallı hayvanlara işkence etmeyi aklımdan bile geçirmedim.
Eğer sizi çok rahatsız ediyorsa internetten arayın bir çok motor mağazasında kedi kaçıran spreyler satılıyor lütfen bunları kullanın.
bu malzemeyle var ya bir hayvan nesli kurutulur...
aman nettin demeye kalmadan bak fırçalar geldi bile mesajımdan önce...Sitede Hayvan dostu kedi dostu çok üye var demedi deme...kedilerden nefret ediyorum ama çaktırıyormuyum...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:25 ----------
abi sallandırcan bir kaç tane böyle hayvancıklara eziyet edenleri Taksimde bak bir daha yapıyorlarmı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
yoldan gelınce benım motorun ısısından yararlanmak adına altına gırıyorlar
işlerine yarıyor olsa gerek başka yaramazlıkları olmuyor
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
sakın bunu yapmayın şu zamandaki havalı tüfekler valla tüfekten beter bende havalı tüfek kulanıyorum ama bu şekilde hayvanlara kesinlikle sıkmam , çünkü hayvanın ayağına felan gelirse sakat kalır ama ya üzerine isabet ederse ölmesi kaçınılmaz çünkü 80-100m gibi mesafeden çok fena etkili yakından düşünemiyorum bile. SAKIN DENEMEYİN....
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
bir iki damla sirke damlatın kedileri uzak tutar
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Handronun Metesi süper olmuş fotolar, hepimizin başındaki güncel konu
Ben bir başka teklif getiriyorum, belki de bir yorum:
Ne zaman motorumun yanına gidiyorum ki maallenin pijleri tepesine çıkmış oynuyolar. İçlerinde bir hiyerarşi bile oluşmuş. Coşup ta motoru düşürmeye varacak tehlikeli hareketler yapana bir diğeri, abi kızar bak,hem altında kalır yaralanırız falan diyor Bu canavarları göremediğimde üzülüyorum, Acaba hastamı bazıları ya da okul da cezalı mı diye hayıflanıyorum vallah. İşte tam o zamanlarda kediler peyda oluyor ve içimi rahatlıyorlar. Vardiyayı çocuklardan almışlar, göz kulak oluyorlar. Ben çocuklara kışt dememişken kedilere pist demeyi de abes buluyorum.
Yaşlı amcaları buluyorum bazen caminin önünde, parkettikten sonra motorun başında Bastonları ile dürterek ayrıntıları aralamaya çalışıyorlar. beni gördüklerinde tepkileri kedi ya da çocuklardan farklı olmuyor:
Anaaam sahibi geldiiiii
Amcaların en çok sordukları ve aldıkları cevap ile en çok hayal kırıklığına uğradıkları soru ise yine çocuklarınki ile aynı (Kedilerden bahsetmiyorum çünki daha cevap verenine ya da soru soranına rastlamadım henüz): Kaç yapıyor bu
Kedi köpek fobisi olanları elbette anlarım ama, motorun selesine bişey oturdu diye delleneni de anlamakta bir o kadar zorlanıyorum. Eee motor değil mi ki bu herşeyin dikkatini çeksin diye pindiğimiz
Poturdak
Şu kediler amma motosiklet aşkıyla tutuşuyormuş da haberimiz yokmuş.Gerçekten güzel resimler.TEşekkürler.Bu arada kedi stickerli bir yapışkan yaptıralım bari.
Yavrucum sen Yemekteyiz programını izledikten sonra foruma girmişin galiba... ee sonra limonda sıkalımmıs seleye...mezemiz ne...
Peki kedilerin maksiyi tercih etmelerine ne diyorsun maldan anlıyorlar...sende maksicisin bir yorum getiriver paşam bu işe...yani bak şu kadar aklıyla kedi bile maxi scooter seçerken siz insanoğlu valla brevo...
aslında kaçar diye tahmin ettim aga yüzsüz yılışık uyuz bir hayvan...benim zamanımda kediler insandan korkardı...bunlar psikopat...sallamıyolar kimseyi...
hiç güleceğim yoktu resmen poz veriyor bir sağdan bir soldan :D:D
4 Teker Bedenimi [B]İKİ[/B] Teker Ruhumu Taşır :farao:
motorLarın Başına Köpek Bağlıyalım Kediler Gelmesin
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
basacan tokadı uçuracan yaaa
vahşetin en kıdemlisini göstercen ona
ve o çamura bulayan patilerini koparacan
diye yazsam neler olur kimbilir...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)