Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Olmaz ki...Sele de Böyle de Yatılmaz ki !!!

REKLAM ALANI
    tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    alem adamsın vesselam,başlığı okuyunca aklıma neler geldi bir bilsen.
    valla bende balıklama daldım motoru? göreyim diye metehan allah müstahakını versin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:01 ----------

Alıntı 2rule adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim motora da böyle bi tane musallat olmuştu bi ara

musallat olmuşa benzemiyo bu motosiklet onun olmasın sakın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    2rule - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 600
    Alıntı tr100a adlı üyeden alıntı Mesajı göster

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:01 ----------

musallat olmuşa benzemiyo bu motosiklet onun olmasın sakın

hehe, olabilir ama öyleyse nasreddin hoca'nın kedisi olması da kuvvetle muhtemel
    2011 Honda CBF 600

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Miss gibi fotolar sayın handro..
    Zinhar uyuyan hayvanatı kışlamayınız, yaklaşınız, uyanacaktır..Sonrasında kovalarsınız eğer istiyorsanız

Maverick35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki VN800- 2003
    Arkadaşlar,

Böyle derdiniz varsa, çareleriniz;

1-Selenizin büyüklüğünde bir strapor kestirin (Hani, beyaz aldığınızda içinden çıkan köpük),
    bu strapora 5 cm ara ile cam çivilerini batırın ve çivilerin sivri ucu yukarıya gelecek şekilde, selenize sabitleyin.Sonra da kedileri unutun.

2-Havalı tüfekler var, bir çeşit saçma atıyor.Tüfek bedeli en fazla 200-TL, bir de üzerine 60-70-TL'ye bir dürbün...3-5 TL'ye de bir kutu saçma...Zıp zıp zıp diye kedileri vurursunuz.
    Gençliğimde benim böyle tüfeğim vardı, kedilere bir sıkardım...Kedi havaya zıplardı

3-Fare avlamak için bir çeşit yapıştırıcılı tuzaklar var.
    Bu yapışkanı bir kağıdın üzerine boşaltıyorsunuz, sonra da selenin üzerine koyuyorsunuz, kedi gelirse, gider.Gitmezse de yapışır kalır.
    Bu, ilaçtan bulamazsanız, bir miktar pekmezi kaynatıp koyulaştırarak ta aynı şekilde kullanabilirsiniz.

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı Maverick35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar,

1-Selenizin büyüklüğünde bir strapor kestirin (Hani, beyaz aldığınızda içinden çıkan köpük),
    bu strapora 5 cm ara ile cam çivilerini batırın ve çivilerin sivri ucu yukarıya gelecek şekilde, selenize sabitleyin.Sonra da kedileri unutun.

2-Havalı tüfekler var, bir çeşit saçma atıyor.Tüfek bedeli en fazla 200-TL, bir de üzerine 60-70-TL'ye bir dürbün...3-5 TL'ye de bir kutu saçma...Zıp zıp zıp diye kedileri vurursunuz.
    Gençliğimde benim böyle tüfeğim vardı, kedilere bir sıkardım...Kedi havaya zıplardı

Bu yapışkanı bir kağıdın üzerine boşaltıyorsunuz, sonra da selenin üzerine koyuyorsunuz, kedi gelirse, gider.Gitmezse de yapışır kalır.
    Bu, ilaçtan bulamazsanız, bir miktar pekmezi kaynatıp koyulaştırarak ta aynı şekilde kullanabilirsiniz.

Abi ne yaptın sen ya savaşamı gidiyosun

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    arkadaşlar vaktim dar şu an çalışıyorum mesaideyim cevap yazamıyorum ama gözüme bir şey takıldı...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

yucika - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R26 "56 model
    Arkadaşlar,

Tek kelimeyle YUHH! diyorum.
    Fare avlamak için yapışkan tuzaklar var ama sonuçta fare pis ve zararlı bir hayvan. Yani benim selemede kedi çıktı hatta bir iki yerinde tırnak geçirmiş ama yinede bunun için ne yapışkan kağıtla ne çivili tuzakla nede havalı tüfekle zavallı hayvanlara işkence etmeyi aklımdan bile geçirmedim.
    Eğer sizi çok rahatsız ediyorsa internetten arayın bir çok motor mağazasında kedi kaçıran spreyler satılıyor lütfen bunları kullanın.

Motosikleti
    Arkadaşlar,

bu malzemeyle var ya bir hayvan nesli kurutulur...

aman nettin demeye kalmadan bak fırçalar geldi bile mesajımdan önce...Sitede Hayvan dostu kedi dostu çok üye var demedi deme...kedilerden nefret ediyorum ama çaktırıyormuyum...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:25 ----------

Alıntı yucika adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tek kelimeyle YUHH! diyorum.
    Fare avlamak için yapışkan tuzaklar var ama sonuçta fare pis ve zararlı bir hayvan. Yani benim selemede kedi çıktı hatta bir iki yerinde tırnak geçirmiş ama yinede bunun için ne yapışkan kağıtla ne çivili tuzakla nede havalı tüfekle zavallı hayvanlara işkence etmeyi aklımdan bile geçirmedim.
    Eğer sizi çok rahatsız ediyorsa internetten arayın bir çok motor mağazasında kedi kaçıran spreyler satılıyor lütfen bunları kullanın.
    abi sallandırcan bir kaç tane böyle hayvancıklara eziyet edenleri Taksimde bak bir daha yapıyorlarmı...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

serkanADH13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motor Tamircisi :) 0,535,939,20,86 :)
    yoldan gelınce benım motorun ısısından yararlanmak adına altına gırıyorlar
    işlerine yarıyor olsa gerek başka yaramazlıkları olmuyor
    BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
    ''Gürcan Moto Garaj''
    0 535 939 20 86

Motosikleti
    transalp yavrusu
    Arkadaşlar,

sakın bunu yapmayın şu zamandaki havalı tüfekler valla tüfekten beter bende havalı tüfek kulanıyorum ama bu şekilde hayvanlara kesinlikle sıkmam , çünkü hayvanın ayağına felan gelirse sakat kalır ama ya üzerine isabet ederse ölmesi kaçınılmaz çünkü 80-100m gibi mesafeden çok fena etkili yakından düşünemiyorum bile. SAKIN DENEMEYİN....
    İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    bir iki damla sirke damlatın kedileri uzak tutar
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Handronun Metesi süper olmuş fotolar, hepimizin başındaki güncel konu

Ben bir başka teklif getiriyorum, belki de bir yorum:

Ne zaman motorumun yanına gidiyorum ki maallenin pijleri tepesine çıkmış oynuyolar. İçlerinde bir hiyerarşi bile oluşmuş. Coşup ta motoru düşürmeye varacak tehlikeli hareketler yapana bir diğeri, abi kızar bak,hem altında kalır yaralanırız falan diyor Bu canavarları göremediğimde üzülüyorum, Acaba hastamı bazıları ya da okul da cezalı mı diye hayıflanıyorum vallah. İşte tam o zamanlarda kediler peyda oluyor ve içimi rahatlıyorlar. Vardiyayı çocuklardan almışlar, göz kulak oluyorlar. Ben çocuklara kışt dememişken kedilere pist demeyi de abes buluyorum.

Yaşlı amcaları buluyorum bazen caminin önünde, parkettikten sonra motorun başında Bastonları ile dürterek ayrıntıları aralamaya çalışıyorlar. beni gördüklerinde tepkileri kedi ya da çocuklardan farklı olmuyor:

Anaaam sahibi geldiiiii

Amcaların en çok sordukları ve aldıkları cevap ile en çok hayal kırıklığına uğradıkları soru ise yine çocuklarınki ile aynı (Kedilerden bahsetmiyorum çünki daha cevap verenine ya da soru soranına rastlamadım henüz): Kaç yapıyor bu

Kedi köpek fobisi olanları elbette anlarım ama, motorun selesine bişey oturdu diye delleneni de anlamakta bir o kadar zorlanıyorum. Eee motor değil mi ki bu herşeyin dikkatini çeksin diye pindiğimiz
    Poturdak

Şu kediler amma motosiklet aşkıyla tutuşuyormuş da haberimiz yokmuş.Gerçekten güzel resimler.TEşekkürler.Bu arada kedi stickerli bir yapışkan yaptıralım bari.

Motosikleti
    Alıntı APV41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir iki damla sirke damlatın kedileri uzak tutar
    Yavrucum sen Yemekteyiz programını izledikten sonra foruma girmişin galiba... ee sonra limonda sıkalımmıs seleye...mezemiz ne...

Alıntı denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Handronun Metesi süper olmuş fotolar, hepimizin başındaki güncel konu

Ben bir başka teklif getiriyorum, belki de bir yorum:

Ne zaman motorumun yanına gidiyorum ki maallenin pijleri tepesine çıkmış oynuyolar. İçlerinde bir hiyerarşi bile oluşmuş. Coşup ta motoru düşürmeye varacak tehlikeli hareketler yapana bir diğeri, abi kızar bak,hem altında kalır yaralanırız falan diyor Bu canavarları göremediğimde üzülüyorum, Acaba hastamı bazıları ya da okul da cezalı mı diye hayıflanıyorum vallah. İşte tam o zamanlarda kediler peyda oluyor ve içimi rahatlıyorlar. Vardiyayı çocuklardan almışlar, göz kulak oluyorlar. Ben çocuklara kışt dememişken kedilere pist demeyi de abes buluyorum.

Yaşlı amcaları buluyorum bazen caminin önünde, parkettikten sonra motorun başında Bastonları ile dürterek ayrıntıları aralamaya çalışıyorlar. beni gördüklerinde tepkileri kedi ya da çocuklardan farklı olmuyor:

Anaaam sahibi geldiiiii

Amcaların en çok sordukları ve aldıkları cevap ile en çok hayal kırıklığına uğradıkları soru ise yine çocuklarınki ile aynı (Kedilerden bahsetmiyorum çünki daha cevap verenine ya da soru soranına rastlamadım henüz): Kaç yapıyor bu

Kedi köpek fobisi olanları elbette anlarım ama, motorun selesine bişey oturdu diye delleneni de anlamakta bir o kadar zorlanıyorum. Eee motor değil mi ki bu herşeyin dikkatini çeksin diye pindiğimiz
    Peki kedilerin maksiyi tercih etmelerine ne diyorsun maldan anlıyorlar...sende maksicisin bir yorum getiriver paşam bu işe...yani bak şu kadar aklıyla kedi bile maxi scooter seçerken siz insanoğlu valla brevo...

Alıntı immortalboss adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu kediler amma motosiklet aşkıyla tutuşuyormuş da haberimiz yokmuş.Gerçekten güzel resimler.TEşekkürler.Bu arada kedi stickerli bir yapışkan yaptıralım bari.
    aslında kaçar diye tahmin ettim aga yüzsüz yılışık uyuz bir hayvan...benim zamanımda kediler insandan korkardı...bunlar psikopat...sallamıyolar kimseyi...

hiç güleceğim yoktu resmen poz veriyor bir sağdan bir soldan :D:D
    4 Teker Bedenimi [B]İKİ[/B] Teker Ruhumu Taşır :farao:

By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    motorLarın Başına Köpek Bağlıyalım Kediler Gelmesin
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

Motosikleti
    transalp yavrusu
    Alıntı By_StaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    köpeğin cinsine bağlı gidipte kedi kadar bişey bağlarsan hangisi kaçar acaba
    İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    basacan tokadı uçuracan yaaa
    vahşetin en kıdemlisini göstercen ona
    ve o çamura bulayan patilerini koparacan
    diye yazsam neler olur kimbilir...
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

APV41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ SV 650
    Alıntı By_StaR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bizim ufaklık hep bekliyor ama yine biniyor kediler çok seviyorlar
    MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
    nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
    CENGOMOTO

Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Arkadaşlar,

Dilerim Allah'tan aynıları senin başına gelir de anlarsın o zaman..

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler