Gördüğüm en güzel cbr 600 lerden biri, hayırlı olsun kazasız belasız inş.
Gördüğüm en güzel cbr 600 lerden biri, hayırlı olsun kazasız belasız inş.
Hayırlı olsun cbr 600e yorum yapılmaz da hornet nasıl makinaydı ben onu sormak istiorum.Memnun kaldın mı?
hayırlı olsunda hemen satılığa çıkarmışsın sahibinden.com da gördüm
Ya olduğun gibi görün Ya gödündüğün gibi ol
evet bi an aklım enduroya gitti yeni bi transalp alma hevesi ile ama vazgectim kıyamadım 600 rr a devam
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:17 ----------
hornet cok iyi bi motor. kullanımı cok rahat ve keyifli. zaten bu mavi 600 rr önüme düşmeseydi hayatta degişmezdim. başka bi renk 600 rr a bile degişmezdim. uzun yolda keyifli rahat. güç deseniz var. ama tabi amacınız 200+ üzeri gazlamak ise o zaman tavsiye etmem. rüzgardan etkilendigi için yüksek hızlarda rahatsız. ancak normal hızlarda keyifli sürüs icin birebir.
Hayırlı olsun. Allah daha iyilerini de nasip etsin.(Tabi daha iyisi varsa) Ben de bu motorun yeşil siyah olanına hastayım.
way way hemşerim(samsun-çarşambalıyım ama dedm fatsa dan gelmiş oraya ,bodrum dayşıyorum) :D hayrlı olsun :D
maşşallah motor dehşet ötesi.güle güle kullan rengide süper.racinglere bakışım değişti.ama fiyatların bu kadar yüksek olduğunu bilmiyordum açıkçağı gözüm korktu ama değer.Allah kaza bela vermesin
MT 17 ÇANAKKALE
racing tarzim deil..anlamam da peq..ama nazar değmeisn qazasiz surusler..
allah kazasız belasız sürüş nasip etsin kardeşim
hayırlara vesıle olsun kazasız belasız surmen dılegıyle bıner ve ınerken besmele ve kaskı unutma abı
**dede** derki azraili gıcık etmek ıstıyorsan kask tak
limited edition ama benim favorim kırmızı siyah
Hayırlı olsun bu rengi cok begenıyorum ,keske jantlarda beyaz olsa
hayırlı olsun allah kazadan beladan korusun olmayanlarada motor nasip etsin
askerligimi yapayım geleyim inşallah bende alacagım böyle bir makine
arkadaslar o mesaj 1 sene öncesine ait. o motorun üzerine 2 motor degiştim ben. chopercıyım artık
gerçi onu hala unutabilmiş degilim. heralde terk edipde unutamadıgım tek sevgilim
nasip belki bir gün yine kavusuruz
Gerçekten 2010 a ait konuymuş kim hortlattı :D
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
hayırlı olsun .Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin
mondial kanuni benzerlerine inat HONDA.senle daha nice 20. yıllara ...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)