hayırlı olsun....................
hayırlı olsun....................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hayırlı uğurlu olsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hayırlısı olsun,iyi bir tercih Asfalt yüzü görmemeni temenni ediyorum
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
eywallah.. sanada hayırlı olsun..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:48 ----------
evet LS2
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:49 ----------
bende uzun yol yaptım ama vibrasyon sıkıntısı yok benim motorda :S :S yüksek devirlerde uzun süre gitmediğin takdirde hiç sıkıntı olmuyo :S 7-8 bin devire kadar vibrasyon yok makinada :S
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:50 ----------
çok teşekkür ederim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:52 ----------
herkese çok teşekkür ediyorum çok sağolsunn..
güle,güle kullan kazasız belasız cezasız sürüşler :D
nihayet resimleri görebildik
semihcim iyi günlerde kulllanman dileğiyle tekerin düz bassın kardeşim
artık bir tur veririsin
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
hayırlı olsun kardeşim allah kazasız belasız sürmeni nasip etsin
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Yeşim'in eski motorundan; az binmedik biz de aynı makinaya, kolay kolay üzmez seni; Allah daha iyilerini nasip etsin.
evet abicim nihayet resimleri koyabildim bir diil bin tur feda olsun sana abicim :p :p
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:20 ----------
evet abi biliyorum hatta para ayarlayabilseydm ben almak istiyodum yeşim ablanın motorunu
çok teşekkürler Allah sizede daha iyi motorlar nasip etsin
Harbiden güzel bi cbr ha...hayırlısı olsun kazasız belasız..
alla alla bu motoru ben çok gördüm sanki ya.D hiç yabancı gelmiyor gözüme:D
allah allah ))
üstüne binip kullanmş olabilirmisin :p :p hatta sayısız defa bahçende park halinde durmuş olabilrmi :p :p
hatta sahilde beraber gazlamıştınz dmi :p
yes yes yes yes: semihim resimler geç oldu biraz:D ama olsun süper
hayırlı olsun güle güle kazasız kullan
hayırlı olsun,kazasız sürüşler.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Seni nerden tanıyorum ya neyse Motordan Cok 2. Resimdeki wahşi gözler dikkatimi cekti yakalayın getirin o kediyi bana hayırlı olsun dikkatli we gule gule kullan..
[B][COLOR="Navy"]Ben Guzele Guzel Demem,Kafam Guzel Olmayınca.. :p[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)