cbx 750 p yardım lütfen ...
Reklamlar
-
slm arkadaşlar .arabamla bu motorun takas teklifi geldi .resimlerini felan grdüm motorun güzel motorlara karşı ilgim var kullanmışlığımda var fakat bu motor siz üstadlara gre nasıl bir motor yani kullanım açısından olsun özellikle parça açısından olsun alırsam başım ağrrmı yoksa uzun yıllar bakımlarını yaptıım dikkat ettiğim sürece kullanırmıyım merak ediyorum .lütfen yardımcı olun rica ediyorum saygılar herkeze .izmirden birkan ...
Reklamlar
-
şaftlı ise tadından yenmez, eski polis motorları Ama çok yıpranmış ise baya üzer seni Parça oalyı biraz zor olur eski motor çünkü, kullanımı kolaya ama çok güçlü bir motor sesi ise harika, krem şasiye krom aksesuarlıları harika durur..
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
şaftlı 91 model muftemelen de trafikten alınmış ama gerçekten boyası nikelajarı felan çok gzel .sıkıntı olan parçaları ne olabilirki?bulunmayan
-
Böyle bişeymi?
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
-
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
-
ta kendisi sanırım bu motor beni aşar yazılanlara gre bulaşmasam daha iyi olur . teşekkür ederim .yurt dışı parça felan zor işler bunlar .
-
Yakışıklı makine..
Yaşlanınca alırım bundan bitane
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
-
eski modelse yada polis cıkmasıysa uzak cok uzak dur
-
ölmez motorları var , şimdinin 2010 model motorlarından 10 tane eskitir ... benim arkadaşımda var yakından biliyorum
-
yav bu motordan bende aldım parça sorunu falan yok istanbulda her hurdacıda bunun parçası var ihalede hurda olarak alan çok şahıs var ben 5 senedir kullanıyom hiç bir sorunum olmadı 2 kere marş bastığımı hatırlamıyom
-
Çok şanslısınız o zaman, tam turing motor
-
yeni cbx 750 p
durmustit adlı üyeden alıntı
yav bu motordan bende aldım parça sorunu falan yok istanbulda her hurdacıda bunun parçası var ihalede hurda olarak alan çok şahıs var ben 5 senedir kullanıyom hiç bir sorunum olmadı 2 kere marş bastığımı hatırlamıyom
bende yeni aldım haftaya antalyaya getirtiyorum yardım lazım olursa size danışabilirmiyim.(nereden alınır neden ses gelir vb )şimdiden teşekkürler
-
atilla o7 adlı üyeden alıntı
bende yeni aldım haftaya antalyaya getirtiyorum yardım lazım olursa size danışabilirmiyim.(nereden alınır neden ses gelir vb )şimdiden teşekkürler
formda yazanları pek takip edemiyorum kusura bakmayın. bu arada motorun hayırlı olsun elimden geldiğince yardımcı olurum[COLOR="Silver"]
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:02 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:51 ----------
-
İstanbulda yedek parçasını bulabileceğimiz adresleri yazabilir misiniz?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler