Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

cbx 750 p yardım lütfen ...

REKLAM ALANI

slm arkadaşlar .arabamla bu motorun takas teklifi geldi .resimlerini felan grdüm motorun güzel motorlara karşı ilgim var kullanmışlığımda var fakat bu motor siz üstadlara gre nasıl bir motor yani kullanım açısından olsun özellikle parça açısından olsun alırsam başım ağrrmı yoksa uzun yıllar bakımlarını yaptıım dikkat ettiğim sürece kullanırmıyım merak ediyorum .lütfen yardımcı olun rica ediyorum saygılar herkeze .izmirden birkan ...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    şaftlı ise tadından yenmez, eski polis motorları Ama çok yıpranmış ise baya üzer seni Parça oalyı biraz zor olur eski motor çünkü, kullanımı kolaya ama çok güçlü bir motor sesi ise harika, krem şasiye krom aksesuarlıları harika durur..
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

şaftlı 91 model muftemelen de trafikten alınmış ama gerçekten boyası nikelajarı felan çok gzel .sıkıntı olan parçaları ne olabilirki?bulunmayan
    :pr:hastayız...

Motosikleti
    Honda CBF 150/ Honda Titan 125
    Böyle bişeymi?
    [B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:

Motosikleti
    Dragstar 650
    2003 yılına kadar yurtdışında hala satılıyordu, polis çıkması ise çok hor kullanılmıştır, yurtdışı olanağın varsa parça getirtebilirsin... Bu arada sıralı 4 silindirin harika bir sesi vardır..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:15 ----------

Alıntı Kıkırdak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Böyle bişeymi?
    evet bu ama daha güzelleri var

İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

ta kendisi sanırım bu motor beni aşar yazılanlara gre bulaşmasam daha iyi olur . teşekkür ederim .yurt dışı parça felan zor işler bunlar .
    :pr:hastayız...

Motosikleti
    Honda CBF 150/ Honda Titan 125
    Yakışıklı makine..
    Yaşlanınca alırım bundan bitane
    [B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:

aggressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tgb X-Motion 250
    eski modelse yada polis cıkmasıysa uzak cok uzak dur

ufuktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Zx10R
    ölmez motorları var , şimdinin 2010 model motorlarından 10 tane eskitir ... benim arkadaşımda var yakından biliyorum

durmustit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBX 750
    yav bu motordan bende aldım parça sorunu falan yok istanbulda her hurdacıda bunun parçası var ihalede hurda olarak alan çok şahıs var ben 5 senedir kullanıyom hiç bir sorunum olmadı 2 kere marş bastığımı hatırlamıyom

Motosikleti
    Dragstar 650
    Çok şanslısınız o zaman, tam turing motor

Motosikleti
    honda cbx 750

yeni cbx 750 p

Alıntı durmustit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yav bu motordan bende aldım parça sorunu falan yok istanbulda her hurdacıda bunun parçası var ihalede hurda olarak alan çok şahıs var ben 5 senedir kullanıyom hiç bir sorunum olmadı 2 kere marş bastığımı hatırlamıyom
    bende yeni aldım haftaya antalyaya getirtiyorum yardım lazım olursa size danışabilirmiyim.(nereden alınır neden ses gelir vb )şimdiden teşekkürler

durmustit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBX 750
    Alıntı atilla o7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende yeni aldım haftaya antalyaya getirtiyorum yardım lazım olursa size danışabilirmiyim.(nereden alınır neden ses gelir vb )şimdiden teşekkürler
    formda yazanları pek takip edemiyorum kusura bakmayın. bu arada motorun hayırlı olsun elimden geldiğince yardımcı olurum[COLOR="Silver"]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:02 ----------

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:51 ----------

İstanbulda yedek parçasını bulabileceğimiz adresleri yazabilir misiniz?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler