Motor gelene kadar zor geceler geçiren sarp kardeşim motoruna kavuşmuş sonunda buyrun bunlarda fotolar
Hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin
Motor gelene kadar zor geceler geçiren sarp kardeşim motoruna kavuşmuş sonunda buyrun bunlarda fotolar
Hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Tesekkur Ederim Sayenizde Zorluk Çekmiyorum. Butun Apache Topic'in deki Bana Yardım eden Arkadaslarıma ve Abilerime Cok Tesekkruler Apache 4 ewa )
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
Hayırlı olsun,kazasız sürüşler...
Hayırlı olsun. kazasız belasız binmeniz temennisiyle
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
hayırlı olsun.allah kazasız belesız binmek nasıp etsin.....
Hayırlı olsun.. Allah kaza bela vermesin..
Hayırlı olsun sarp kazasız belasız kullanımlar nasıp olsun sana inş.
kardeş hayırlı olsun allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
4 Teker Bedenimi [B]İKİ[/B] Teker Ruhumu Taşır :farao:
Hayırlı, uğurlu olsun. Allah kazasız, belasız ve bol keyifle binmek nasip etsin inşallah....
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Hayırlı uğurlu olsun.. Kazasız belasız sürüşler dilerim.
Takma Kafana Hiçbirşeyi Kasktan Başka..
maşallah allah kazadan beladan korusun kardeşim tekeriz düz bassın bende motorumu değiştirmeyi düşünüyorm ama ne alsam acaba bunlar nasıl usta ya kac para sağlammı ?
AMMA VELAKİN, HER ŞEY NASİP
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
kazasız sürüşler,hep böyle çil çil parlasın inşallah hayırlı olsun...
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Kardeşim kazasız belasız sakın hız yapma.Sudan kaç.Uykusuz binme.İnternette bol bol kaza videosu izle.
Sıfır motosikletle düşmek dünyadaki en büyük acılardan biri sanırım bizim için.Buna mahal verme.Motorunun üstüne çok düşme.Sıfır motorda hiç bir şey olmaz.Çok pirpiriklenme sonuç olarak o bir dünya malı.Kurcalama..
Şimdilik bu kadar söylüyorum ki yaşadıklarımı yaşama diye ..Kazasız belasız sürüşler diliyorum
Ayvalık Motosiklet Tutkunları (A.M.T)
Arkadaslar Cok Tesekkur Ederim Darısı Olmayanların Basına. Olanlarada Allah Kaza Bela Gostermesin. Apache' Cok saglam Kolay kolay Arıza Cıkarmayan bir Motor. Alıcak Olanlarada Hayırlı olsun.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:39 ----------
Bu Arada Ben 3.500 e Aldım 2009 unu.
Sarp Ögütlü Ab_Rh(+) TVS Apache 150 RTR '2010' / Your selection of Ride Or Die ? Feel Me ! #35 S 0430 BMW e30 3.20i This is Life,Life is Bmw e30
hayırlı olsun motorun kısmetse yaza bende alıcam ins.
Gözün aydın Sarp.Kazasız belasız inş.Darısı olmayanların başına
Bir tavsiye: Ufak bir nazar boncuğu tak...Maşallahı var makinenin kardeşim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)