zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
gideriz nolcak bakkal bile beyeniyo yani
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:39 ----------
bu abi gibi yorum yapsanız nolcak arkadaşlar taa türkceme kadar laf atıyosunuz ben sizden motor hakkında akıl almaya geldim türkce değil ki
yolda yavaş aşkta hızlı ne de olsa gölhisarlıyız kardeş:cat:
Modifiyeli Cup pek tarzım değil. Cuplar sade çok daha güzel duruyor bence.
Ayrıca ne olursa olsun ayna önemli.
Motorların güzelliği,türkçe,güvenlik,hepsi önemli.Buradaki çoğu insan başı yandığı için bu kadar üstüne geldi bence.Hemen küsme ayrıca.Herkes ya senin ya Türkçe'nin iyiliği için konuşuyor.Belki yeri değil bu konu ama seni başka uyarma yolları yok.Olsa emin ol kimse seni incitmezdi.Ben de yeni üyeyim ve burası ailem gibi.tabii kendini buraya ait hissedersen.Benim sezdiğim güzellik birden fazla aynı tip motorun aynı anda sergilenip göz zenginliği oluşturulması.Bende de cub var.Yeni aldım 2. el ve aynası yoktu.Ve ilk işim ayna takmak oldu.Yaza ehliyeti alıp hem modifiyenin hem de motorun canına okuyacağım.
MT 17 ÇANAKKALE
aynasız team herzaman ki gibi ..
İnanın Çocuklar! Güzel Günler Göreceğiz, Güneşli Günler, Motorları maviliklere süreceğiz.
fotolar kaldırılmış arkidişler merak ettim şimdi
arkadaşım yan yapıştırmaları nasıl söktünüz iz kalmıyormu?
mahvetmissiniz güzelim motorlari yazik..
arkadaşlar konuyu açış şeklinizden belli çok samimice iyi niyetle açmışsınız.
amna buradaki arkadaşlar da gerçekten iyi niyetle yorumlarını yazıyorlar.inan ın size bu yorumları yapanların çoğu zamanında
aynasız kasksız çıkmış ve zararını fazlasıyla görmüş tecrübeli motorcular. artık 2012 yılında defalarca aynı hatalara düşülmesini istemiyorlar.
motosikletin görsel modifiyesi gerçekten zevkli bir iş ancak bunlara harcayacağınız para ile lastik değişimi daha kaliteli kask mont
eldiven vs ile çok daha zevkli sürüşler yapabilirsiniz
Genç kardeşimiz Türkçe'ye oldukça benzer bir dil kullanıyor fakat bu Türkçe değil. Ayrıca ayna, kask gibi önemli konularda ki yorumlara da pek kulak asmıyor gibi. Umarım bu bin nasihat yeterli olur.
motorların aynaları nerede ????????????????????
My way it's ride!
Konuştuğu dile TÜRK çeye saygısı olmayan adamdan siz yorumlara foruma saygı bekliyorsunuz
böyle adam değil motoruna vıttırıbızık yapmak,ayın karanlık yüzünü keşfetse bence değersizdir
DİLime saygı göstermeyenin hiçbirşeyine saygı duymam
Bu cup ları anlamıyorum...
Cup culuğu hiç anlamıyorum..
Ekonomik olma özelliği ile üretilmiş bir araç...
Niye bu işlere alet edersiniz...
Yapacaksanız gidin rx lerle yapın , daha uygun makinalarla yapın...
Ne istersiniz fakirin ulaşım aracından...
40-45 yaşlarında bir insan bile binse gözümüzde apaçi damgası yiyor...
Aynı tofaşın kuş serilerinde olduğu gibi....
Ulen ucuz diye bunlara biniyonuz ama , bir o kadarda motora harcıyorsunuz.... Hatta daha fazlasını....
Gidin adam akıllı motor alıp yapın apaçiliğinizi....
Cup lar sayenizde apaçilerin resmi motoru oldu....
Her şeyden önce toplumda türkçe kullanmayı öğrenin..... Saçma salak konuşmalar yapmayın....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
şehir merkezlerinden ilçelere doğru giderseniz,çanakkale ilçelerine balıkesir ilçelerine oran olarak buralardan daha fazla motorcu vardır.burdaki insanlar motoruna binip ekmeğini alıp evine gelir yada 1 km bile uzakta olmayan işyerini açar akşamda evine geri döner arabadan çok motor vardır yollar eski yuvarlak kaldırım taşlıdır.istesende hız yapamazsın zaten.oralarda malesef kask,koruma vs anlatmak zor çünkü trafik yok ve onlara göre gerek yok.starların ,mobiletlerin üzerinde kasklı birini görseler oralarda gülerler bile.oraları gezip görmek tanışmak lazım aslında temiz saf insanlar ve motoru somununa söküp toplarlar da.ben arkadaşın yazılarını okurken şivesinin de etkisiyle kötü yazdığını düşünüyorum.dışlamadan kazanıp özendirmeli eğitmeli diye düşünüyorum kötü niyetli bulmadım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:11 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=YbwuK...eature=related
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------
http://www.youtube.com/watch?v=rKPbP..._order&list=UL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)