benim resmim yok ama ben her durumda motora biniyom hem zevk için hem işim için diğer motorlu çalışan arkadaşlarımızda benim gibi her durumda biniyo
benim resmim yok ama ben her durumda motora biniyom hem zevk için hem işim için diğer motorlu çalışan arkadaşlarımızda benim gibi her durumda biniyo
vay be helal olsun süper resimler
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
ben bu gün pendik e gidecektim fakat motor mahalleden dışarı çıkamadı.... çok kar vardı... ama anayolar açıktı... bizde mecburen dobloyu çalıştırdık..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
daha bugün kullandım yollar karlı ama olsa ne yazar tekeleklerin havalarını azalttım tıngır mıngır gidiyo ama frene dikkatt durmuyooo
Ben bu gun honda bayisindeydim servis motor doluydu bu gun sıra olmaz diye hesi gelmiş galiba :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
RAMÇO ben sana demedimmi bu hava bizi bozmaz gel gidelim diyee
CBF'le yaptığınız yolculuk güzel görünüyor çektğin eziyete deymştir umuarm :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:55 ----------
Yamaha Cygnus'un aynısı motoru almadan önce bende bilmıyordum araştırdım baktım yamahanın china versiyonu
SATILIK Ramzey DT125 scooter sahibinden ilan kodu 21128890
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)