Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Kiz arkadasima yaptigim Harley bobber in resimleri

REKLAM ALANI

Motosikleti
    xs 650
    Alıntı yalnlzkurt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Onu bunu bilmem ister alıntı olsun ister paylaşım olarak çok güzel ve benim gibi amatörler için çok faydalı. rsimlerin alıntı olup olmadığını anlamak çok kolay eğer kardeşimiz bu motor benim diyorsa tek bir şey sorarım ona olur biter... DEMİŞİM

Ama sen ucuz avukatlık yapıp boklu falan konuşuyosun çok ayıp sen bilmişyosun ama ben biliyorum motor motoplus yarışmasınada katıldı ilk 6 nın içindeydi fakat motorun fura getirilmesi istendiğinde yurt dışında olduğu için fuara getirilemedi ve o yüzdende dereceye giremedi bilmem anlatabildimmi? biz kimsenin emeğini hor görmeyiz heleki böyle bir güzelliğin orataya çıkarıldığı emeği aslaa
    bak yanlız kurt burda ucuz konuşan kim tartışmasına girmeyelim ve kendi topik inden alıntılarda eklemek istemiyorum buraya ki ne dediğimi anlamışsındır heralde;
    bana sen bilmiyosun falan diyede konuşma o motorun inşaasında bizzat los angeles deydim ve çook yardımım var
    angel spear ın neler yapıp neler yapamayacağını senden çok daha iyi biliyorum
    örnek : (senin topik deki gibi hatırlarsın) torna,tig kaynağı,mig kaynağı ki Türkiye'de gaz altı kaynağı derler sen ona kazan altı kaynağı demişsin,mekanik,tasarım,bunların hepsini angel yapabiliyor,dediğin gibi her işin bir ustası olur mantığı diye bir şey yoktur,mevzu neyi ne kadar istediğin ile alakalıdır öğrenmek istersen öğrenirsin ve başarılı olursun.
    Yazdığım yazıdan sadece boklu kısmı alıntı yaparak bana cevap vermişin fakat ne anlamda yazdığımı falan anlayamadın galiba tekrar okumanı tavsiye ediyorum.
    Bana ayıp demeden önce lütfen kendi topiğinde yazdıklarına dikkat et ayrıca ucuz avukatım evet Angel canım ciğerim arkadaşımdır herkez arkadaşı için ucuz avukat olmalı

anlayana

sağlıcakla kal
    http://deryaatmaca.blogspot.com

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

burdaki aynı hadise,izleyenler olduysa devrim arabaları filminde de anlatılıyor,ilk yerli malı arabamızı yaparken kendi kendimizi nasıl gasp ettiğimiz anlatılıyor o filmde.birbirimizin yoluna nasıl taş koyduğumuzu anlatıyor.biz birbirimize böyle davrandığımız vakit,birbirimizden bukadar nefret ettiğimiz vakit,kendikendimize kavga ettiğimiz vakit başka düşmana ihtiyacımız yok.arkadaşlar olamayacak bişey mi bi türk adamın kendi atölyesinde kendi motorunu yapması bukadar mı imkansız gözüktü size.bukadar mı kıskanç insan var.
    bu topic clubchopper vs gibi bi forum da açılsaydı bu acayip tartışmalar yerine neyi nasıl yaptığını konuşurdular,işi daha ileriye götürmeye bakardılar,izleyenler bi ki bişey öğrenmeye çalışırdı.imkanları zorlamak yerine birbirimize tu kaka yapmaktan 1mm ileriye bakamaz olduk.

mersinLee33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BENELLI TNT25 // SUZUKİ GSX650F
    harika bir motor olmus eline sağlık

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Şu gereksiz çamur atma veya hor görme yazıları silinebilir mi, harika bir topik ve verilen emeğe yazık oluyor...
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

Motosikleti
    1965 JAWA
    Arkadaşlar ben angel arkadaşa çamur falan atmadım bilakis yaptığı paylaşımı takdir ettim ve benim gibi amatörler için çok faydalı dedim ben resim alıntı diyen arkadaşı ikna etmek için bunu ileri sürdüm bu hatamı ???

Motosikleti
    xs 650
    Arkadaşlar teşekkür ederim,
    devrim arabaları örneği nefis ,
    sanırım artık bu tartışmayı sonlandırmanın zamanı geldi konuyla alakalı tek bir yorum daha yazmayacağım ve kendi projemi burada yayınlamaktan gerçekten korkmaya başladım

herkeze iyi geceler
    http://deryaatmaca.blogspot.com

sahte olsun tamam bunuda sen bılıyor ol,gercekten alıntı ıse bunu yapan kendını kandırmıs olacak,dusun saatlerını forumda gecırecek devamlı,calısmalarını fotograflandırıp sıteye ekleyecek,ben bıle alıntı yapacaksam bukadar ugrasmam,yaptım derım alıntı yapacagım resımlerı dırek eklerım sıteye olur bıter.resım sahte olsa ne olurkı begenılmıyormu?sonucta guzel bır calısma. yapanın kımlıgı neden sorun teskıl edıyor,bende dusunmeye basladım resım eklesemmı eklemesemmı?

dostca kalın

Angel Spear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1977 cb750

aku yeri ve baglantilari,

harkeze tesekurler, bayaga bi sohbet etmissiniz ben yokken

Alıntı zamisli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    neys arkadaslar biri bi denyoluk yapıp gitmiş ..motosikletin güzelligini gölgelenmesin ..

angel spear ..motosikletin sol tarafindan resim talebi var ona göre

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:35 ----------

varmiş ya burada ekledim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:38 ----------

bi sol kroşe daha

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:40 ----------

aküyü göremedim bu arada
    tesekurler Zamisli,
    haklisin, aku uzerindeyken detay resmini yayinlamamisdim,

soldan yanlamasina cekdigim bu resimde genel olarak akunun nerde oldugunu gorebilirsin

bunlarda detay resimler

cheers
    arkadaslar ;)
    www.sungurtekin.com

sdemirpau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey 125 sport geçiçi
    motor gercekten harıka olmus pek alısık degılız bu tıp motorlara ama sola yattıgında ayaklıgın sasede baglantı yerındekı cıkıntı herhangı bır katmana vs takılıp dengeyı bozma ıhtımalı olabılırmı sonucta motor yere cok yakın sag taraf ta sase yere temas halınde herhangı bır engel yok gıbı bıraz ayrıntılara takılırım yanlısım varsa duzeltın ılgıyle takıp edıyorum yaratıcılık bu olsa gerek yurekten takdır edıyorum..

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    şaseyi sevmedim arka süspansiyon yok yere cok yakın saglamlıgı ne derece onuda bilmiyorum vites topuzu olayına kafam durdu devriyajı nası sıkıcan ani bişi olsa vites nası düşürcen şekil olarak güzel sadece birde fotolar on numara dedimya şekli güzel
    Motosiklet mucidi

Angel Spear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1977 cb750
    Alıntı sdemirpau adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motor gercekten harıka olmus pek alısık degılız bu tıp motorlara ama sola yattıgında ayaklıgın sasede baglantı yerındekı cıkıntı herhangı bır katmana vs takılıp dengeyı bozma ıhtımalı olabılırmı sonucta motor yere cok yakın sag taraf ta sase yere temas halınde herhangı bır engel yok gıbı bıraz ayrıntılara takılırım yanlısım varsa duzeltın ılgıyle takıp edıyorum yaratıcılık bu olsa gerek yurekten takdır edıyorum..
    sdemirpau, tesekurler.. haklisin cok alcak,, boylelikle amacina ulasmis oldu proje (: .. su ana kadar problem olmadi alcak olmasi.. (elbette surtuyor bazen, yolun engebelli oldugu yerlerde)

Alıntı sakinseytan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şaseyi sevmedim arka süspansiyon yok yere cok yakın saglamlıgı ne derece onuda bilmiyorum vites topuzu olayına kafam durdu devriyajı nası sıkıcan ani bişi olsa vites nası düşürcen şekil olarak güzel sadece birde fotolar on numara dedimya şekli güzel
    arka suspansiyon yerine rigid tercih ediyorum genelde... hard tail (rigid) sase bence daha rahat ve pratik, kullansan ne demek istedigimi anlarsin.. vitesi pek problem olmadi ama gunumuz standart duzeni gibi degil tabi..
    www.sungurtekin.com

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Önce motor sonra kız arkadaşınız çok güzelmiş Darısı bizim başımıza
    CA oluşundan siz çok şanslısınız. Bizim ülke sınırları içersinde ikisine de sahip olma şansımız 49/6 sayısalı tutturma ihtimali ile aynı.
    Yıllardır oynarım amorti bile yokkk Efkar bastı sanırım bu akşam bol bol içeceğim
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler