Elinize sağlık hem motor hemde fotoğraflar süper olmuş
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
bu tarz motor sevmem fekat çok tarz kazasız belasız. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
cok tesekurler arkadaslar, motorun videosunu video kategorisinde yayinladim
http://www.motosiklet.net/forum/moto...r-videosu.html
www.sungurtekin.com
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Projeyi tümüyle izledim çok başarılı, eğer gerçek ise, çünkü bunu başarabilecek birisinin doğal kabiliyetle yada yeteneğiyle yapabileceğini düşünmüyorum, mühendis yada yıllarca motosiklet servisinde çalışmamış ise.
Ayrıca çok açık sözlüyümdür,
Fotoğrafların tamamiyle profesyonel çekim olduğunu kız arkadaşım dediğin bayanın ise tam anlamıyla manken yada fotomodel olduğunu düşünüyorum.
Ancak ben Racing seven ve kullanan birisi olarak ilk defa, nasıl yazılır bilmiyorum bir hurley konusuna baktım , bakmamdaki sebeb ise sanırım fotomodel bayanın kız arkadaşı olarak forumdakilere yedirmeyen çalışan bir uyanık diye düşünmem di, yada fotomodel olarak resimlerinizi çektiğin model bayandı ancak konunun devamı sürükleyici oldu.
Ama yinede hurley el yapımı olarak bu ise hakkında birşeyler öğrendim diyemem, daha öğrenilecek çok şey olduğunu düşünüyorum...
Ancak sen ya mühendis'sin yada bu işi daha önce biryerlerde yaptın çalışma ortamında tam anlamıyla bir servis gibi....
Neeyse güle güle binnn
Merhaba SERKANS
dusunce ve sorularinin hepsine cevap vermeye calisacagim.
* profesyonel = Bir işi kazanç sağlamak amacıyla yapan (kimse) meraklı, hevesli, amatör, özengen karşıtı (online sozlukden)
resimleri ben cekdim, simdiye kadar hic fotografcilikdan para kazanmadim.
kiz arkadasim pro manken/fotomodel.
ben endustri urunleri tasarimcisiyim, ve gecmisde marine (tekne/yelkenli) endustrisinde (ar/ge) calisdim,
bir kac tane klassik amerikan topladim, sanayilerde ustalarla surekli cay icdim.
su an faturalari odememi saglayan is ise insaat sektorunde hava kalitesi ile ilgili verdigim hizmetler. Pro insaatciyim yani.
daha once profosyonel olarak yaptigim diger isler ise kaykay ve dovmecilik. istanbulda caddede (selamicesmede) ilk kaykay parkini insa ettik yakin bir arkadasimla. istanbulun ilk iki dovme dukkanindan birini 90 larin basinda acdim, o dukkanda yillarca binlerce dovme yapildi,
almanyada ise binicilik (at) , aticilik (tufek) ve amator futbolcu olarak faliyette bulundum, hatta aticilikda bronz madalyam vardir
"Ama yinede hurley el yapımı olarak bu ise hakkında birşeyler öğrendim diyemem, daha öğrenilecek çok şey olduğunu düşünüyorum..." > burda ne dek istedin anlamadim.
calisma ortamim garajim yani evim. bu ortami yaratmak uzun yillar gerektirdi.
Benim iddam bir amator motorsiklet yapimcisinin bir profosyenel kadar kaliteli bir is cikarabilecegini gostermek, bunu ne kadar becerdim/beceremedim siz karar verirsiniz.
Uzun vadede her tasarimci (sanatci, zanaatci) gibi , yapimlarimim sevilmesini ve talep gormesini elbette istiyorum, tam profosyenel olabilmek icin hem cok caliskan, ufku genis, disiplinli ve iyi bir pazarlamaci olmak gerekir. O zaman sevdigin isden kazanc saglamaya baslarsin. (tabi bunlar benim fikirlerim, yaniliyor olabilirim)
Ben elimden geleni yapmaya calisacagim... insanin kendi gelecegini kendi belirledigine inaniyorum, bence kisi hayatta yaptiklarindan degil yapmadiklarindan pismanlik duymali.
Sevgiler,
www.sungurtekin.com
Projeni başından sonuna kadar yakından takip ettim yapım aşamasında da ''vay bee adamlara bak yapıyolar biz oturalım böyle boş boş'' diye içimden geçirmedim değil..
Tebrik ederim yeni çalışmalarını merakla bekliyorum eline koluna sevkine yüreğine sağlık...
Kız arkadaşın gerçekten çok şanslı altındaki aletin değerini bilsin..
Saygılar..
En son yaptığın açıklamada hayatın tozunu yuttuğun belli oluyor...Aynen yola devam...
Dun ilk defa profosyenel iki firma "The Whip"in foto cekimlerini yaptilar, Biri Biltwell digeri Low Brow Customs, Cekimleri Four Aces Cycle'in atolyesinde gerceklesdi, resimler birkac yerde kullanilcak. Biri Chop Cult, 3-4 hafta sonra cikacakmis kamci, sizlere burdan haber veririm.
Simdilik kamera arkasi kendi cekdigim resimleri burda yayinliyorum.
Goruldugu gibi on takimi degistirdim, bu uzerindeki orjinal 36-47 arasi harley knucklehead big twin springeri, springerin restorasyonunu proje topiginde http://www.motosiklet.net/forum/mt-k...r-projesi.html yayinliyacagim.
www.sungurtekin.com
aletin sesi güzel
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Yorumların bazılarında kedi-ciğer sendromu sezdim,olsun,böyle bir çalışma karşısında gayet normal .Tekrar tebrikler;pro.fotolarıda burada görmekten mutlu olacağız.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Birinci sayfada vermiş olduğun fotoğraflardan bir kaçını dergilere eklemeleri bence güzel olur.Senin fotoğraflarında hakkını vermek gerek..Gelişmeler hakkında bilgi verdiğin için teşekkürler Angel spear
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Çok güzel bir bobber.Helal olsun,yeni projelerinizi bekliyoruz.
yes, i'm falling... how much longer till i hit the ground? i can't tell you why i'm breaking down.do you wonder why i prefer to be alone? have i really lost control? i'm coming to an end.
sen bile bukadar güzel foto çekiyorsan bide prof. lar çektiğinde motor uzay mekiği kadar ilgi çekici olur diye düşünüyorum =) (bide daha kötü çekerlermiş,ozaman senin fotoları koyarlar dergiye =) )
hay maşallah ellerinize sağlık çok olmuş
Hep hayalimdi, ABD de custom dizayn okullarına gidip, kendi markamı yaratmak çok uzaktayım bu hayalden şimdi, Banka müdürü olcaz diye uğraşıyoz Ama siz şanslısınız deneyiminiz ve eğitiminizle kendi markanızı yaratma şansına sahipsiniz, başarılarınızın devamını dilerim, umarım marka yolunda çok iyi yol alır ve bizi gururlandırırsınız
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
tesekurler herkeze
cekimler yayinlaninca haber vericegim
www.sungurtekin.com
Umarım her ne yapıyorsan dünyada adından söz ettirir , nerden geldigini unutmaz , bir Türk olarakda bizleride gururlandırırsın . Başarılar ve bol şans
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)