çok güzel olmuş yapanların eline sağlık amcamızda kazasız belasız biner inşallah merak ettiğim bir husus var bunda geri vites varmı yoksa düz motormu var üstünde icabında manevra yapmak istese nasıl geri gelecek anladığım kadarıyla amcamız bacaklarından engelli...
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
Hayırlı olsun,İsmail amcamıza bol bol selamlar
Çok hoş olmuş amcamıza, güle güle kullansın. Biraz daha titiz işçilik ile daha temiz bir görünüm verilebilirdi. Ama olsun, işe yaraması önemli
çok güzel olmuş hayırlı olsun kazasız belasız kullansın geçmiş olsun
hayırlı olsun buradaki resimlerden gayet iyi gözüküyor maşallah.
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
yapandan emeği geçenden Allah razı olsun...yolda kalırsa beni arasın sırtımda taşırım 7/24...537 335 22 33...atmaca ver numaramı dayıma...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Çok güzel olmuş güle güle kullansın inşallah işte motorsiklet aşkı bu ne demişler aşk engel tanımaz helal olsun İsmail amcama
Allah Kazasiz belasiz kullanmak nasip etsinde plaka ve plakalik icin yer goremedim
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Sakat araci olarakmi geciyo?motosikletlerde varmi boyle bi uygulama bilginiz varsa onuda ogrensem cok memnun olurum...+ustu kapatilanbilirde yani branda ile amcama yagisda muthis yardimci olacak bisey olur...
Yapanın elleri dert görmesin Allah İşlerinde kolaylık versin. Amcamızada güle güle kullanmak nasip etsin.
Ancak bu araca bir geri vites kesinlikle şart diye düşünüyorum Amcamıza çok sıkıntı olur geri vitesin olmaması. Sitemizde bu araca proje üretebilecek ve uygulayabilecek arakadaşlarımızın olduğunu sanıyorum. Umarım bir el atarlar. Ülke olarak motor üretemesekte en azından geri vitesini üretebiliriz diye düşünüyorum. Çok modern olması şart değil sistemin.
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
Olmaz mı mubarek bu tür motorlardan çok var? Yalnız ne olarak geçiyor bilmiyorum ama sorarım.Üstünün kapatılması iyi fikir, yarın söylerim Sinan ustaya.. karar İsmail amcayla ustamıza ait...
Geri vites işi çok hoş olur tabii, ama ben bu teknik bilgiye sahip değilim.
İsmail amcamız evdeki bilgisayarından sitemize girecek.
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Deli_mavi eyvallah, üşenmedin yaptın ya...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Sinan usta ellerine sağlık.. Amcamız kazsız, belasız sürer inşşş..
amcamıza slmlar...yapanın eline sağlık güzel olmuş.ankara sincanda da var böyle bir yer bildiğim.hatta hususi olarak sadece motoru çalışan çin malı scooterları alıp arka kısmı değiştirip bu hale getiriyor...
Even the english word "believe" also has a "lie" hidden in the middle...
hemen patentini almanızı tavsiye ederim çalışmış bişey ortaya çıkarmış ustam çalınmasın projeniz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)