KENDİ YAPITIM
GICIKLIK OLSUN DİYE İSMİNİ MONDİAL YAPTIM
herşey tamamda o mondial yazısı ne arkadaşım orda =) eline sağlık
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
sen yine iki güzel ayna koy oraya bence
kardeş madifiye diilki bu yapılan sadece renk değiştirmek
Arkadaşım renk degiştirmek olsa oraya egzos takarmıyım.ben lütfen biraz düşünüp yorum yazalım
Sakın güzel olmuş yada Photoshop biliyorum deme... Motor aynı yuan kuba olmuş.. Egsoz takmışsın birde renk değiştirmiş birde aynaları sökmüşsün sence bu modifiyemi
ya zaten cbr 125 de biskletten farkı yok diz kapagıma geliyor motor neredeyse..
gereksizzz
A p s u v A
Basit Birşey olmuş.
Alt sakalı kötü kesmişsin.
Egzos'dada bi iticilik var,Yakışmamış.
REPSOL'ü oturtamamışsın.
Stop lambasını mavi yapman çok saçma olmuş.
Artçı ayaklığının yarısını almışsın yarısı kalmış..
Ama sonuçta ugrasmıssın eline sağlık..
Mehmet bana bi vesikalık fotonu gönderir misin? Benim de Photopshop bilgim iyidir. Ben de senin resmini modifiye edip alnına "Made in China" yazmak istiyorum. Neden mi? Hiiç, gıcıklık.
ben şahsen begenmedim..
gıcıklıgının sebebinide anlamış degilim
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
bu motorun bu kadar konuşulmasını anlamıyorum her fırsatta cbr 125r a çamur atılıyor yok dizime kadar geliyor yok bisiklet vs vs,fotoshop diye sallama bişey koymuş laf olsun diye konu açmışsın gereksiz buluyorum (bu arada fotoshop diye koyduğunu ilk okul çocukları bile yapabiliyor) ve bu motora laf atanlara sadece şunu diyorum kedi ulaşamadığı ciğere ne dermiş koyun kendi motorunuzun fotolarını birde onları görelim sözüm meclisten dışarı ...
Kastino QM 50,Mondial 150 RF,Honda CBR 125R,Kawasaki KLR 650...
Mondial.. koptum ya xD
ya töbee ben bu motoru 2 senedir istiyorum..Her seferinde gidip son anda scooter alıyorum..
biraz Saygı ya bu motorun sahibi olanda var o yazdığın mondial'in sahibide var bu sitede ..
Hadi ikincisi ilginç bişey yapmaya çalışmış eyw..
Motorun Rengini değiştirip aynayı sökerek photoshop olmaz..
Kendine çok güveniyorsan 250 cc Biyerden alıntı yapmadan sıfırdan kendin kaliteli bi motor piyasaya sürersin tabi ucuz olur bizde alırız
Böyle yaratıcıların buralarda harcanması cidden kanıma dokunuyo
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)