amcası öyle bişey yaparmıyım yaaa.. bunlar benim stres toplarım..
bu kaskın içindeki mavi erkek olan çok çakal yaaaa. avucumun içine alıp perde ile cam arasına gidiyorum. perde çok uzun ve zemin ile arasında 1.5 cm var elimde sevip kendime alıştırmaya çalışırken birden kendini ölümüne yere atıp (yer parke, hem kuştan hem yerden fena bi ses çıkıyo) 1.5 cm'lik aradan kaçıyo..
eee abi lazer kask anti stres özelliği var sıcak tutuyor sessiz sakin mekan daha uygun biyer varmı
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Kuş bile yalnız değil bre.....
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
benim cennetler de aynı bu şekilde kaskımın içine bayılırlar
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
of cok güzeller benimde vardı muhabbet kusum öldü 2 sene yasadı öldü yeniden 2 tane almayı planlıyorum insallah alabilirim param olursa süperler hee
muhabbet kuşları iyi hoş da bazen insanın en uykuya hastet kaldığı zamanlarda cik cik ötüyorlar uyumak biraz zorlaşıyor ama relaks olmak içinde bire bir derim ben..
ama yinede en iyisi tavşan dır abicim ne sesi çıkar ne soluğu kimseye zararı olmaz..süppperyaa
Kuş bile kendini kaskın içinde güvenli hissediyor .
[I]Ne kadar bilirsen bil anlatabileceklerin karşındakinin anlayabileceği kadardır [/I]
bende zamanında keşke hamsterlarımı kaskın içinde çiftleştiriverseydim neyse bir dahakiine artık
bundan yıllar yıllar öncede benimde bir muhabbet kuşum vardı ailem biraz sorumluluk almayı öğreneyim diye almıştı ama birgün balkonda yuvasını yemliğini falan temizlerken kaçıverdi.
Başlık sakat.
тнє ρσωєя σƒ ∂яєαмѕ... www.facebook.com/ugurbas
Hem İlan Hem Komedi..
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
çok iyi yaa teşekkürler
Bir Pazar Sabahı Liv Tyler ile Uyandınmı Hiç ?
08 Black - White RR1000
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)