Arkadaşlar buda benim Suzim, ilk motorum. 06.03.09'da aldım 6 ayda bu hale geldi. umarım beğenirsiniz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:00 PM ----------
Eski Yeni fotolarrı
Arkadaşlar buda benim Suzim, ilk motorum. 06.03.09'da aldım 6 ayda bu hale geldi. umarım beğenirsiniz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:00 PM ----------
Eski Yeni fotolarrı
İlk halinin fotoları yok ama bu haliyle gayet güzel kazasız belasız binmek nasip etsin.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
alttan 2. foto ilk hali ;)
çok güzel duruyor..
Gerçekten süper duruyor Emeğine sağlık.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Serkan abim hoşgeldin MT'ye
Yine söylüyorum gerçekten çok güzel olmuş...
:rendeer:Eskişehir Enduro:rendeer:
beğenmek ne kelime çok güzel olmuş güle güle kullan hocam allah kaza bela vermesin
Çok çılgın bişey olmuş bu yahu... Kazasız belasız kullanın inşallah
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
çok yakışıklı duruyo kerata
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
iyi niyetleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar hepinizin tekeri düz bassın, kazasız belasın sürüşler
hoşbuldum Ozan'cım
merhaba,motosikletinz çok güzel olmuş kazasız belasız kullanın inş..
motosikletiniz hakkında bşrkaç sorum olacak dijital gösterge çok hoşuma gitti ürünün markasını ve nerden temin ettiğinizi yazabilir misiniz?gidon ve km saati çok uyumlu olmuş..
işte motor budur...
naz yapmam kaprisi sevmem sahibimi üzmem der gibi...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hocam uzun yola gider mi bunlar Güç babında sormadım yanlış anlaşılmasın ; konfor babında
güzel motor masallah egzoz sesini merak ettm
[I]suzuki gsr 600...2009[/I]
beğendiğinize sevindim, km saatini yurt dışından arkadaşıma getirttim, marka model ismi: Trail Tech Vapor Computer Suzuki DR 650 (ebayda mevcut gidon da rental fatbar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:02 PM ----------
konfor sanırım göreceli bi kavram ve benim ilk mtorum olduğundan karşılaştırma yapamam ama max günde 300km yaptım, fazla yormadı.
[QUOTE=vitalx;1824123]beğendiğinize sevindim, km saatini yurt dışından arkadaşıma getirttim, marka model ismi: Trail Tech Vapor Computer Suzuki DR 650 (ebayda mevcut gidon da rental fatbar[COLOR="Silver"]
acaba bağlantıları nasıl oluyor diğer motosikletlere uyma şansı varmıdır?birde sadece km yi mi gösteriyor? size geliş fiyatı ne oldu ? çok soru sordum k.bakmayın
lastiklerin bu motora uygunmu peki ? merak ettim
[QUOTE=ermanay;1824159]orjinal dr650se de devir saati yok bu buji ateşleyicisinden devir durumunu bujiden sıcaklığı radyatör hortumundan harareti, janttan hızı ölçüyor, yol bilgisayarı diyebiliriz max çıktığın km vs. biçok bilgiye ulaşabiliyosun yurt dışı satış fiyatı 110$ yaklaşık. ben dr650 uygun olanı satın aldım model adındanda anlaşılıyor, başka marka model içinde var ama araştırmak lazım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)